شما چي مي خواي ؟
حقيقتش حس معرفي برنامه جديد نيست . چون معمولا استقبال آنچناني نميشه . به خاطر همين اينجا بيشتر تبديل شده به تاپيک درخواست برنامه های Uiq3 . يعني هر کي هر چي مي خواد مي گه . بقيه هم براش پيدا مي کنند.
پيروز باشيد
DEICIDE
شما چي مي خواي ؟
حقيقتش حس معرفي برنامه جديد نيست . چون معمولا استقبال آنچناني نميشه . به خاطر همين اينجا بيشتر تبديل شده به تاپيک درخواست برنامه های Uiq3 . يعني هر کي هر چي مي خواد مي گه . بقيه هم براش پيدا مي کنند.
پيروز باشيد
DEICIDE
كي گفته استقبال نميشه؟ شما بذاريد نظر با من، ما كه مثل شما pro نيستيم كه!
خواهش می کنم.
روی گوشی من خیلی خوب جواب داد مخصوصا قسمت واکمن و فایل منیجر. فقط کافیه یکبار هر برنامه ای رو باز کنید اونموقع سرعتش رو میبینید. در واقع بازیابی از کش گوشی رو افزایش میده ولی یادتون باشه بعد از نصب فعالش کنید.
نظر لطف شماست . ما هم Pro نيستيم ولي خوب يه خورده بيشتر با اين گوشي و برنامه هاش سرو کله مي زنيم. فرمايشات شما هم کاملا درسته . ولي خوب تجربه من بهم اينو مي گه . مثلا فعاليت تو بخش نرم افزار کامپيوتر خيلي بيشتر از اينجاست. و در نهايت خود من به اين نتيجه رسيدم که بهتره که با درخواست نرم افزار معرفي کنم . شما هم اگه چيزي خواستي من در خدمتم.
خيلي ممنون . اتفاقا کرکش هم دانلود کردم.
ارادتمند
DEICIDE
يك پلير همه كاره صوتي تصويري براي w950 هست تا هم نصبش وهم اجراش خوب باشه ..
سلام دوست عزيز
شما توي همين تاپيک LCG Jukebox رو مي توني پيدا کني. کارش خيلي خوبه . البته براي فايل هاي صوتي . اون برنامه اي که شما مي خواي Core Player هست که متاسفانه تا الان کرک نشده و Trial هستش.
پيروز باشيد
DEICIDE
deicide ممنون از توضيحتون لطفا يك پلير تصويري حرفه اي{w950} معرفي ميكنيد . با تشكر .
با سلام
لطفا یه نرم افزار فیلم برداری و یه نرم افزار گرفتن عکس با زوم بالا برای p990i بذارید ممنون میشم
متاسفانه همچين برنامه هايي هنوز نيومده.لطفا یه نرم افزار فیلم برداری و یه نرم افزار گرفتن عکس با زوم بالا برای p990i بذارید ممنون میشم
براي فايلهاي Divx نرم افزار DivxPlayerپلير تصويري حرفه اي{w950} معرفي ميكنيد
لينك دانلود :براي ساير فايلها نرم افزار Smart Movie و جديدا MMplayer.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك دانلودشون رو فعلا ندارم. ولي ميتوني بري از سايتبگيريکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)