علی جان من اون موقعه بهت گفتم می خوای تا جور کنم گفتی نه خودم یکاریش می کنم پس حالا باید وایستی در ضمن این حجته باز چرا بند شده؟
بله
خیر
بی نظر هستم
علی جان من اون موقعه بهت گفتم می خوای تا جور کنم گفتی نه خودم یکاریش می کنم پس حالا باید وایستی در ضمن این حجته باز چرا بند شده؟
دوستان گیم هکر کجاست؟ من پیداش نمی کنم هم براش pm زدم و هم براش آف گزاشتم اما دریغ از یک جواب.
چی کار کنم؟
خداییش بعد من میگم اصلا نمی یان شما بگید که میاین ان شاالله سال دیگه همین موقها گیم هکر جان هم میان .
خوب شما خودت شروع بکار کن بعد که گیم هکر اومد اونی رو که نوشتی باهاش درمیون بزار
باشه من تا فردا یه قسمت از سناریو را براتون می زارم.
بچه های دیگه نیستن بچه های مدل ساز آقای هاروست مون بصدا ها نیاز داریم کجایی دوستان دیگه همه جمع بشن که کار شروع شده
سلام دوستان یکی میتونه بهم بگه بعد از اینکه بازی ساخته شد کامل شد بعد چی کار می کنیم یعنی بعد از ساخت بازی چی میشه؟ خیلی ممنونم.
خوب من بهت میگم بازی تموم شد بازی رو می فروشیم و انوقت بازیه ساخته گروه ما هم تو بازار هست مثل بازیه مبارز او کی![]()
پویان جان آی دیتونو بدینو آن شین!
من = اسممو نمی گم منو میشناسی! (لومیرم!)
papy_ercat بیا اینم آیدی![]()
Last edited by poyan2020; 17-06-2007 at 19:52.
مرسی ما منتظریمدر ضمن شخصیتهای بازی رو هم تو یه قسمت جداگانه درست کنید که چه شخصیتهایی داریم تا بدیم دوستان درستشون کنن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)