سلام
پاور من هم اینطوری شده بود کارایی رو که اقای javadshahvand گفت انجام بدی درست میشه
سلام
پاور من هم اینطوری شده بود کارایی رو که اقای javadshahvand گفت انجام بدی درست میشه
این کارو کردم یعنی با جارو برقی مکنده و .... اما یه جا دیدم با سرنگ داره وسط این(از بیرون کیس)فن رو روغن میریزه ازش پرسیدم کفت دارم روغن میریزم میخوام بدونم راست گفته یا نه مثل خیلیا گول مالید سرمو
بازم ممنون
عزیز باید با پمپ باد گردوخاک رو از بین ببری میتونی فن پاورو عوض کنی یا اینکه بنزین بریزی داخل سرنگ بعد بریزی داخل فن تا گروخاکش بیاد بیرون بعد داخل فن روغن بریزی
در مورد اشکال ddr2 vaddr3 میتونید من راهنمایی کنید
یعنی چی؟
میشه بیشتر توضیح بدی
تشکر از برلدر عزیز و خشمگین عیب ندارهناشی هستیم دیگه میبخشید
![]()
![]()
سلام
-----------------------------------
دوستان سیستم من موقع بالا اومدن هنگامی که سخت افزار ها رو چک می کنه گاهی اوقات مکث طولانی ای داره . درست در همینجایی که در عکس زیر میبینید :
من تنظیمات Setup رو باید چه جوری تغییر بدم تا درست بشه ؟
این هم عکسی از محیط Setup :
اگه یه هارد داری یه سی دی رام سی دی رامو بزار رو masterر هارد رو بزار رو slave بعد اون کابل ideهم عوض کن درست میشه
سلام به همه رفقا،بزرگان،اساتید،و...![]()
آقا میخواستم تو گرفتن یه سیستم جدید کمکم کنید.من میخوام یه سیستم تر و تمیز و البت ، قوی ردیف کنم. تو مایه های 1/5 و یکم بیشتر،کمتر. میخوام تو کارای سنگین از قبیل (میکس و برنامه نویسی و بازی و...) اصلا کم نیاره.شما چه سیتمی بهم پیشنهاد میدید؟ میخوام بیشتر تو این قسمتها قوی باشه: Cpu , Mainboard , Ram , Graphic Card , Monitor . اگه ممکنه یه راهنمائی دقیق بکید. ممنون از همه بروبچز![]()
Last edited by MEMA; 22-07-2007 at 12:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)