منظورتون چه نمونه ای است ؟؟؟
در ضمن من مدل پکیج ها را هم دارم و fps creator 1.04 که خیلی باحالتره. حالا هر کمکی از دستم بر بیاید می کنم.
منظورتون چه نمونه ای است ؟؟؟
در ضمن من مدل پکیج ها را هم دارم و fps creator 1.04 که خیلی باحالتره. حالا هر کمکی از دستم بر بیاید می کنم.
دراگون جان جریان مسابقه سناریو چیه سناریو گفتم که می نویسم چرا؟پس بنویسم 5 هزار تومنو بگیرم تو دیگه چرا؟
سلام من کار بعدیمو شروع کردم یعنی ساخت سلاح ها. فردا شاید دیرتر بیام چون امتحان دارم.فعلاً
یه چندتا کارجدید انجام دادم یکیش تانکر اب است اون یکی بشکه که قراره بترکه یا .....
لطفا به کارهام نظر بدید از 1 تا 10 تا بیشتر روشون کارکنم ، امتحان مجال نمیدن درست و حسابی رو یه چیزکار کرد.
************************************************** ************************************
![]()
اگه بخوام نمره بدم 9 میدم
قابل توجه دراگون :
دراگون جان جریان مسابقه سناریو چیه سناریو گفتم که می نویسم چرا؟پس بنویسم 5 هزار تومنو بگیرم تو دیگه چرا؟
آقا من یه پکیج دیدم که برای fpsc مدل های جنگ ایران و عراق را دارد. کاراکتر هایش چندان جالب نیست ولی مدل های بدرد بخوری دارد. این پکیج را یکی از دوستانم دارد ولی سیدیش قفل دارد . اگر نیاز است بگویید تا یه جوری جورش کنم. قفلش هم شاید بروبچ قفل نرم افزاری بتوانند بشکنند.
در ضمن آقا حجت نگفتید منظورتون از نمونه چیه
هیچ گفتم نمونه کاری که حل شد شما بده نیاز داریم بذار واسه دانلود چند قسمت من ای دی اس ال دارم!آقا من یه پکیج دیدم که برای fpsc مدل های جنگ ایران و عراق را دارد. کاراکتر هایش چندان جالب نیست ولی مدل های بدرد بخوری دارد. این پکیج را یکی از دوستانم دارد ولی سیدیش قفل دارد . اگر نیاز است بگویید تا یه جوری جورش کنم. قفلش هم شاید بروبچ قفل نرم افزاری بتوانند بشکنند.
در ضمن آقا حجت نگفتید منظورتون از نمونه چیه
آقا حجت حالا که ناراحتی نداره چرا اینقد رناراحت جیب من می شی خیلی خوب بابا نصفشو تو بده شوخی کردم بده دارم کمکت می کنم گفتم اینجوری نظرهای مختلفی داریم انوقت بهتر می تونی سناریو رو تموم کنی در ضمن آقا سجاد ممنون در ضمن اگه می خواید بازیه پر ملاتی داشته باشید رو گرافیک بازی بیشتر کار کنید خودم رو نمی گم ها گرافیک بازی
بچه ها سلام من حجت قدیمم که 2 روز بن شده !! همونی که سناریو بود! من با این آیدی هستم!
واسه چی بنت کردنبچه ها سلام من حجت قدیمم که 2 روز بن شده !! همونی که سناریو بود! من با این آیدی هستم!
خدایش تو دیگه کی هستی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)