تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 97 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من کاربر جدید هستم. در مورد حسن یوسف سئوال دارم لطفا کمک کنید. برگ های پائینی گلدان حسن یوسف من گوشه هاش سیاه میشه بعد کم کم رنگ برگ صورتی میشه و برگ بیحال میشه. چه مشکلی داره؟ به من گفتن کمبود آهنه بهش کود آهن هم میدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض حسن یوسف

یکی به من کمک کنه بگه چرا برگ های حسن یوسف نازنین من دارن میسوزن. گوشه هاشون سیاه میشه و خشک. کم کم برگشون بیحال میشه.( صورتی رنگ پریده) یکی گفت کمبود آهن داره بهش کود آهن هم دادم ولی باز تکرار شد. با اب فشان هم بعضی وقتها روشون اس÷ری مواد مغذی میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام
    دو سوال دارم یکی اینکه از میان گیاهان آپارتمانی کدامیک را می شود در آب نگهداری کرد. لطفا نام ببرید. چون در مورد پتوس این کار را انجام داده ام و به راحتی در آب سالم می ماند.
    دوم اینکه بر بهتر رشد کردن این گیاهان در آب چه مواد یا عناصر غذایی باید به آب اضافه کرد؟
    سلام
    دوست عزيز. من به تجربه دريافتم اكثر گياهان معمول در آپارتمان رو مي‌تونيم در آب نگهداري كنيم. البته نه براي هميشه. بلكه براي مدتي كه ريشه كنند. بعد از ريشه كردن بايد سعي كرد اونها رو زودتر به خاك منتقل كرد. چون به دليل كمبود مواد غذايي آب كم كم كيفيت اون افت پيدا مي‌كنه.گياهاني مثل پوتوس، حسن يوسف، برگ انجيري، قاشقي، آگلونما، ديفن باخيا، سانسويرا و(ريش بزي: خودم روش اسم گذاشتم يا اينجوري شنيدم)، و چند جور گياه ديگه رو كه اسمش رو نمي‌دونم من داخل آب ريشه‌دار كردم و بعد به گلدان منتقل كردم.

4. 2 کاربر از ورونيكا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یکی به من کمک کنه بگه چرا برگ های حسن یوسف نازنین من دارن میسوزن. گوشه هاشون سیاه میشه و خشک. کم کم برگشون بیحال میشه.( صورتی رنگ پریده) یکی گفت کمبود آهن داره بهش کود آهن هم دادم ولی باز تکرار شد. با اب فشان هم بعضی وقتها روشون اس÷ری مواد مغذی میکنم.
    سلام دوست عزيز.
    احتمال داره توي آفتاب برگهاش سوخته باشه. و يا رطوبت برگها كم شده باشه. بايد اون رو غبار پاشي كنيد البته غبار پاشي در معرض آفتاب نه بلكه در سايه. چون برگهاش مي‌سوزه. در ضمن حسن يوسف نور زياد غير مستقيم رو دوست داره (مثلا از پشت شيشه مشجر پنجره).
    دوست عزيز ممكنه بعضي از حرفهاي من علمي نباشه. من بيشتر نظراتم رو به صورت تجربي مي‌گم. و چون رشته‌ام كشاورزيه بعضي‌هاش رو هم بر اساس اطلاعاتي كه در دانشگاه ياد گرفتم.

6. این کاربر از ورونيكا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pocke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به این سایت مراجع کن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من تازه گلدونشو عوض کردم هنوز دو هفته نشده از موقعی که عوض کردم بدتر شده برگای قدیمیش دارن زرد میشن . هر روز باید آب بدم ؟ خراب نمیشه؟
    این به خاطر تعویض گلدانه .به زودی درست میشه

9. این کاربر از hady1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من قلمه ای از گلدانی گرفتم گه برگهای بنفش داشت (اسمشو نمیدونم) اما بعد از اینکه در آب قرار دادم برگهای جدید سبز درآمدند. چرا؟

11. این کاربر از SeyyedSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

از دو حال خارج نيست :
    1- معجزه اي صورت گرفته
    2- رنگيزه بنفش شما حاصل فعل و انفعالاتيه كه در صورت وجود نور كافي در گياه شما به وجود مياد . شما مطمئنا عامل نور را يا كاهش داديد و يا حذف كرديد .

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

12

من تازه گلدونشو عوض کردم هنوز دو هفته نشده از موقعی که عوض کردم بدتر شده برگای قدیمیش دارن زرد میشن . هر روز باید آب بدم ؟ خراب نمیشه؟
    این به خاطر تعویض گلدانه .به زودی درست میشه
    شما مطمئنی که خاک گلدون جدید خوبه از نظر مواد غذایی و نفوذ آب به درون خاک و .... راستی شما همش به یک گل آب ندید البته اگه گیاه خیلی آب خوری باشه اشکالی نداره
    ولی اگه همه ی چیزهارو خوب رعایت کردید خوب میشه بعد یه مدت

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

12

سلام من قلمه ای از گلدانی گرفتم گه برگهای بنفش داشت (اسمشو نمیدونم) اما بعد از اینکه در آب قرار دادم برگهای جدید سبز درآمدند. چرا؟
    خیلی چیز عجیب و قابل باوری نیست ولی به نوع گیاه هم بستگی داره ولی در کل چند دلیل برای این موضوع وجود داره
    1. تغیر شرایط اقلیمی یعنی از جای سرد گیاهو ببری به جای گرم یا بلعکس
    2. تغییر میزان نور دهی
    3. بعضی از مواد معدنی باعث تغییر رنگ گیاه میشه
    البته فقط در بعضی از گیاهان تغغیر رنگ بوجود میاد نه در همه ی گیاهان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •