مهدی جون دیگه شرمندمون نکن من اونو برای شوخی گفتم![]()
به به رضا جان و مسیح عزیز بیایین عزیزان قدمتون روی چشم کی از شما بهتر![]()
27 بهمن
ساعت 4 بعد از ظهر
جلوی مجسمه ابوریحان![]()
مهدی جون دیگه شرمندمون نکن من اونو برای شوخی گفتم![]()
به به رضا جان و مسیح عزیز بیایین عزیزان قدمتون روی چشم کی از شما بهتر![]()
27 بهمن
ساعت 4 بعد از ظهر
جلوی مجسمه ابوریحان![]()
من مشكلم اينه كه چه جور بيام![]()
..... اگه مي شد همين الان مي اومدم
![]()
![]()
يكي يه بليط برا ما جور كنه ..حقش هم محفوضه
![]()
![]()
![]()
ای ناقلا سر کار گذاشتی مارونوشته شده توسط *ReZa*
![]()
من فکر کردم راست راستی میخوای بیایی محل سکونتت رو ندیده بودم![]()
نيگران نباشين خودم ميرم دنبالش ميارمش![]()
بعدشم يكيتون بياد دنبال من
نامردي نكنينا![]()
به به
رضا جون و مسيح عزيز
خيلي خوشحالم كه شما هم براي حضور در قرار ابراز تمايل كرده ايد.
البته رضا جان كه به زودي بر مي گرده ايران و مي تونه در قرار حضور پيدا كنه. مسيح جون هم كه اگه در اون تاريخ تهران باشه حتما تشريف مي آره.
بقيه دوستان جديد هم اگه تهران هستند اعلام آمادگي كنند.
سلام
خب به نظر منچه طوره كه اين تجمعهاي ما يك جنبه خيريه هم داشته باشه.
من نظرم اينكه كه در سر قرار يك حراجي راه بندازيو و تمامي عوايد حاصله از اون رو به دوا درمون هادي بده(اٍِْْاااا.... نه چيز....خوبه!!)اختصاص بديم.خالا من يه سري جنس رو ميزارم .باز هر كس پيشنهاد ديگه اي داشت بگه(بشتابيد كه جوون مردم داره از دست ميره!!!)
1.گوشي مافيا-موارد استفاده:به عنوان دسته بيل،دسته كلنگ ، گوشتكوب و هر وسيله زمخت ديگر
2.عكس مهدي بست-موارد استفاده:براي ترساندن كودكان ،نصب بر درب قندون
3.شلوار پاره شده ي امين 101-موارد استفاده:غير قابل نوشتن
4.خود مصطفي عشقي-موارد استفاده:توپ،پرتقال تامسون
5.خود اميد-موارد استفاده:تعويض لامپهاي سوخته،به عنوان تير چراغ برق-در ضمن عكسش هم ميونه به عنوان الهه زيبايي استفاده بشه
6.خودم-موارد استفاده:به عنوان توپ ترين فرد انجمن با حضورم ميتونم تمام كسايي رو كه براشون امضا ساختم بكشونم به قرار!!!
Elfin جان برام يه اضما ( امضا ) درست ميكني ؟؟![]()
خوب تو توپي اونوقت مصطفي بعنوان توپ استفاده بشهنوشته شده توسط Elfin-D
آقا من اين قرارو تحريم مي كنم از طرف خودم و چندتاي ديگه هر كي بياد هم از ما نيست من به چند تا دليل كه نمي تونم بگم اين قرار رو تحريم مي كنم من تويه دهن اين قرار مي زنم من به پشتوانه اون چند نفر تويه دهن اين قرار مي زنم اصلا قرار بعدي در يك محل ديگر با چند نفر ديگه است
تا قدر من رو بدونيد و هي نيائيد بد بگيد به من تا خودتون بدونيد كه من مي دونم كه شما نمي دونيد كه من مي دونم كه شما اصلا حاليتون نيست قرار بعدي ما با اونها كجاست اگر هم بدونيد كه فكر نكنم بازم فرق فوكوله چون بازم قرار لغوه من برنامه ام را دادم از فردا هم غني سازي الفين در چند محل ديگر بشدت دنبال مي شه تا ديگه نتونه امضا درست كنه و شما از حق مسلمتون محروم مي شيد بريد فردا جلويه خونه سينا اينا تحصن كنيد و خواستار بازگشت من به قرار بشيد
حالا هر كي فهميد من چي گفتم يك خبر به مهدي بست بده
Last edited by hadikhobe; 05-02-2006 at 17:37.
دوستان اگه من رو هم راه ميدين اگه اون ساعت گرفتار دانشگاه نباشم اين قرار ملاقات ميام.( آخه هنوز برنامه اين ترم دانشگاهم معلوم نيست ولي تمام سعيم رو ميكنم كه با يك چيز ناقابل كه قبلا به اميد جان گفتم اگه يادش باشه بيام).
سلام مجدد خدمت همه دوستان
يه پيشنهاد تازه داشتم واسه قرار هاتون : خوب فوتبالتون كه تعطيل شد هر چند شك ندارم جو مسابقات جام جهاني 2 باره راش ميندازه ولي پيشنهاد ميدم تا اون موقع مخصوصا تا زمستان و بهار هست از طبيعت بهترين استفاده كنيد و قرار كوه بزاريد و كوه بريد((با حفظ اداب و قوانين كه اگه تاييد شد...)) شايد توفيقي نصيبتون شد من رو هم ديديم واقعا زمستان و كوههاي برفي و اون سر خوردنهاش و بهار اون ابشار ها و گلهاش كوه نرفتن و در دامن طبيعت نبودن خيانت به ذات انسان هست هميشه سبز باشيد
دوستدار شما فرهاد رسالتي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)