تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 36 اولاول ... 25313233343536 آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 357

نام تاپيک: گوشی جدید ایرانی Glx

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که از اول گفته بودم این گوشی به درد لای درز دیوار هم نمیخوره , حتما باید یکی از دوستان قربانی میشد .
    با شعار " ایرانی , کالای ایرانی بخر " دارن به همه ملت ایران فحش خوار مادر میدن . آخه کدوم جنس ایرانی به درد خریدن خورده که این دومیش باشه . از گنده هاش بگیر تا همون آفتابه ( موقع خرید کارت گارانتی سوراخ نبودن میدن ) .

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام.
    توف به این ادمایه نامرد زنگ زدم مدیر عاملشون مکیگه فارسیش هیچ وقت نمیاد گفتم بابا یکی از کارمندایه خودتون گفت گفت بیار هر کی بهت گفته همون پس میگیره خلاصه رفتم اونجا همونی که بهم گفته بود فارسیش میاد زد زیر حرفش و گفت من کی گفتم خلاصه گفت باید دست 2 بفروشیشو ازت پس نمیگیریمو .......... یه پیرمده که تو یه اتاقه دیگه نشسته اومد گفت چی شده گفتن قضیه اینه خلاصه گفش 230 بهش بدی راضی از اینجا بره باز گلی به جمال این پیرمرده اون جوون نامرد که خودش به من گفته بود فارسیش میاد بد زده بود زیر حرفش میگفت نه اقا زیاده نمی خاد 200 بیشتر بهش بدی خلاصه 230 پسش دادم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وروجک جان ممنون چون منم کم کم میخواستم یکی بگیرم.

تف به جنس ایرانی.میگن بیا جنس ایرانی بخر از اقتصاد مملکتت حمایت کن.

اگه این اقتصاد مملکتمونه,همون بهتر که اقتصاد نداشته باشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI_PERS!@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

p990 ke migi hame chizaro dare

scanner dare

ya halate harekati

change in backgrounf and music

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

تا اونجايي كه من شنيدم ( منبع موثق نيست ،‌ولي خب خيلي هم نمي تونه دور از حقيقت باشه ) اين گوشي 3660 براشون بيشتر از 150 ( حالا ماكسيمم بگيريم 200 ) براشون تموم نميشه و به من و شما مي دن 350 تومان . . .

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

توف به این ادمایه نامرد زنگ زدم مدیر عاملشون مکیگه فارسیش هیچ وقت نمیاد گفتم بابا یکی از کارمندایه خودتون گفت گفت بیار هر کی بهت گفته همون پس میگیره خلاصه رفتم اونجا همونی که بهم گفته بود فارسیش میاد زد زیر حرفش و گفت من کی گفتم خلاصه گفت باید دست 2 بفروشیشو ازت پس نمیگیریمو .......... یه پیرمده که تو یه اتاقه دیگه نشسته اومد گفت چی شده گفتن قضیه اینه خلاصه گفش 230 بهش بدی راضی از اینجا بره باز گلی به جمال این پیرمرده اون جوون نامرد که خودش به من گفته بود فارسیش میاد بد زده بود زیر حرفش میگفت نه اقا زیاده نمی خاد 200 بیشتر بهش بدی خلاصه 230 پسش دادم.
    وقتی یه مشت ابله اون بالا نشستن و فقط واس حمایت از تولید داخلی تعرفه هارو بالا میبرن و بعد معلوم نیست چه آتو آشغالایی تحویل ملت میدن بایدم انتظار همچین مسائلی رو داشت !
    گوشیی که به نام گوشی ایرانی به بازار میاد ولی حتی زبون فارسی هم نداره ( حالا از عیبایه دیگش بگذریم )

داره خودمونی میشه bushveg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بله . کاملآ تایید میشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همه اینها بر میگرده به این دولت ونظام تخ... ی که هیچ چیزش رو حساب نیست برای خوش امد بعضی ها چه کار ها که نمیکند

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام
    ما که پس دادیم اما حالا بزار چندتا از ایراداشو بگم.
    1-با کوچیترین زربه(خیلی کوچیک مثلا از فاصله کم مینداختیش رو متکا و یا اینکه مو قه برداشتنش یه مقدار شدت میدادی) خاموش میشد!
    2-روشین بود داشتی باهاش اهنگ گوش می کردی ییهو رموشو نمی شنخات و با خاموشش میکردی یه وری با رمش میرفتی دوباره روشن می کردی.
    3-دوربینش افتضاحهههههه!در حد 1م نیست.
    4-فقط اهنگیی که تو پوشه مای موزیک بودن رو میشد به صورت پشت سر هم بخونه و رو اهنگم عقب جلو نمیشد کرد.
    5-روش رمزی چیزی نمیه گزاشت.
    6-باتری افتضاحه فکر کنم 2.5 بیشتر نمیشه باهاش کار کرد ولی کمه کمک باید 7 ساتیت تو شارژ باشه.
    7-بلوتوثش خیلی کنده خیلی خیلی کنده خیلی!!!

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

سلام
    ما که پس دادیم اما حالا بزار چندتا از ایراداشو بگم.
    1-با کوچیترین زربه(خیلی کوچیک مثلا از فاصله کم مینداختیش رو متکا و یا اینکه مو قه برداشتنش یه مقدار شدت میدادی) خاموش میشد!
    2-روشین بود داشتی باهاش اهنگ گوش می کردی ییهو رموشو نمی شنخات و با خاموشش میکردی یه وری با رمش میرفتی دوباره روشن می کردی.
    3-دوربینش افتضاحهههههه!در حد 1م نیست.
    4-فقط اهنگیی که تو پوشه مای موزیک بودن رو میشد به صورت پشت سر هم بخونه و رو اهنگم عقب جلو نمیشد کرد.
    5-روش رمزی چیزی نمیه گزاشت.
    6-باتری افتضاحه فکر کنم 2.5 بیشتر نمیشه باهاش کار کرد ولی کمه کمک باید 7 ساتیت تو شارژ باشه.
    7-بلوتوثش خیلی کنده خیلی خیلی کنده خیلی!!!
    خوب شد ردش كردي تنت راحت شداميدوارم كه انتخاب بعديت خيلي بهتر از اين انتخابت باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •