تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 35 از 358 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض درباره

با سلام
    درباره بيلي ماير

بيلی ماير پير مرد مسن و کشاورز سويسی در ميان يوفولوژيست ها از شهرت زيادی برخودار است. ادعای وی اين است که از زمان کودکی تا بحال بيش از ۲۵۰ بار با موجودات فرازمينی از ستارگان پلياد (خوشه پروين) ديدار و گفتگو کرده است. که اوج این تماس ها در دهه ۷۰ میلادی بوده است. در ميان تمام کسانی که ادعای ارتباط با موجودات فرازمينی را می کنند بيلی ماير از جايگاه ويژه ای برخوردار است.

زيرا وی برای صحت ادعای خويش عکسها و فیلمهای بسيار شفافی از بشقاب پرنده ها گرفته است. که به گفته خودش اين اجازه را موجودات فرازمينی به او داده اند. عکسها و فيلم ها و نوارهايی که حاوی صداهای بشقاب پرنده هاست همه توسط دانشمندان زيادی مورد ازمايش قرار گرفته که اثری از حیله و نیرنگ در انها ديده نشده است. همچنين او فلزاتی را از طرف فرازمينی ها به دانشمندان اهدا کرده است که در کره زمين يافت نميشوند!
    سازمانNational Geographicfدر شماره ژانويه ۲۰۰۲ مجله خود صحت يکی از ادعای بيلی ماير را که حدود ۳۰ سال پيش (دهه ۷۰) مطرح شده بود تاييد کرد! بيلی ماير بيش از سی سال پيش ادعا کرده بود که موجودات فرازمينی به او گفته اند که قله اورست مرتفع ترين کوه در کره زمين نيست! وی در یکی از نوشته های قدیمی خود اورده که موجودات فرازمینی به او گفته اند که قله چیمبورازو در اکوادور ۲۱۵۰ متر از قله اورست بلند تر است.برای اينکه کره زمين کاملا گرد نيست و برای همين ((ارتفاع از سطح دريا)) مقياس درستی برای اندازه گيری ارتفاع کوه ها نيست!
    National Geographic' در ادامه توضيح میدهد که اخیرا دانشمندان متوجه شده اند چرخش زمين به دور خود باعث شده که سطح زمين کاملا يکدست و اصطلاحا کروی نباشد. بنابر اين اگر ارتفاع کوه ها را نسبت به مرکز زمين بسنجیم کوه چیمبورازو ۲۲۰۰ متر بلند تر از اورست است! اما اگر مبنای اندازه گیری را سطح دریا اختیار کنیم در ان صورت قله اورست ۲۵۴۰ متر از چیمبورازو بلند تر است. پس در حقیقت نه اورست بلکه چیمبورازو ((بلند ترین نقطه)) روی زمین است.
    کوه اورست : فاصله قله تا مرکز زمین = 6,382,250 متر
    کوه چيمبورازو : فاصله قله تا مرکز زمین = 6,384,450 متر
    اين نکته را بايد ياد اور شد که چگونه يک کشاورز ساده سويسی (که يک دست بيشتر ندارد) و تحصيلات عالی نيز ندارد سالها پيش چنين ادعايی را مطرح ساخته که اکنون دانشمندان به صحت ان پی برده اند؟!

ايا بعضی چيزها را نبايد جدی گرفت؟

.................................................. .................................................. ........................

Last edited by saiiddz; 08-10-2008 at 14:07.

2. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

درسته
    حرف شما رو کاملا قبول دارم بهر حال من از این نیرو استفاده می کنم و به سوالاتم پاسخ می دم حالا چه دیگران بخوان و چه نخوان!!!

راستی مطلب جالبی بود بازم اگه داشتی بذار

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درسته
    حرف شما رو کاملا قبول دارم بهر حال من از این نیرو استفاده می کنم و به سوالاتم پاسخ می دم حالا چه دیگران بخوان و چه نخوان!!!

راستی مطلب جالبی بود بازم اگه داشتی بذار
    با سلام
    حتمآ ميزارم
    راستش تصميم گرفتم از اين به بعد اگه وقت كنم مطالب زياد و ارزشمندي بزارم كه شايد نظيرش رو نديده باشيد
    يه نظريه جالب البته از خودم
    ميخواستم نظرتون رو بدونم
    طبق اطلاعاتي كه به دستم رسيده ، نوعي از اين موجودات(ديگه نگيم فرا زميني-دليلش رو بعدآ ميگم)ناشناخته به نام گري ها يا همون خاكستري ها از نور ميترسن
    حالا نظر من اينه كه به خاطر ترسشون از نور از اون استفاده ميكنن
    مثلآ رويه يوفوهاشون
    در واقع منظورم اينه
    ميگن هر كس پروردگار خودشو به شكل خودش تصور ميكنه
    اينا هم فكر ميكنن ما مثل اونا از نور ميترسيم
    .................................................. .................................................. ........................
    درك استريت نميشه از اون چيزا(متافيزيك)كمك گرفت
    همون طور كه نميشه از دين كمك گرفت
    البته ما اين كارو كرديم و از ما بدترون جوابهاي غلط دادن و گمراه كننده
    ولي اگه شما در زمينه ي پرواز روح واردي حتي ميتوني به مكان زندگيشون بري(زير زمين)
    موفق باشي

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اطلس جادويي

اين اطلس با اطلس هاي ديگه هيچ تفاوتي نداره.تنها تفاوتش اين هست كه حدود 250 تا 300 سال پيش از يك افسر نيروي درياي ترك به نام پيررئيس در كاخ طوبقابي در تركيه بدست اومده.در آزمايشات مختلف در اون زمان ثابت شده مربوط به 800 سال پيش هست پس ميتوان نتيجه گرفت اين اطلس مربوط به تقزيبآ 1000 سال پيش است.اين اطلس در كتابخانه دولتي برلن محفوظ است.
    راستي عكسو حتمآ كپي كنيد چون جايه ديگه اي نميتونيد پيدا كنيد
    استاندارد باشيد

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد بیلی مه یر : البته حرفای نامربوط هم کم نزده مثلا گفته که توسط موجودات فرازمینی در زمان عقب رفته و با مسیح ملاقات کرده و خود مسیح شخصا بهش گفته که " از نظر تکاملی ، تو از من برتر هستی " ........ !!

قصد جسارت ندارم ولی کلا بیلی مه یر رو بیشتر با توجه به جنبه سرگرمی اش و عامه پسندی اش می شناسن ... آنالیز کاراش نشون میده که 80% شون رو خیلی ساده میشه رد کرد .. مثلا عکس هایی که از موجودات فضایی نشون داده ، مشخص شده که کپی از یه برنامه TV بوده ! ... یا عکس هایی از سفر در زمان گرفته که اصلا با دوربین هایی که در اختیار داشته عملی نبوده و بعد معلوم شده که از روی عکس های ناسا کپی کرده !! ... نمونه خاک فضایی اش مشخص شده که فرقی با خاک مزرعه های اطراف خونه اش نداره ! ... بررسی عکس بشقاب پرنده ها ، حضور سیم رو نشون میده .. و ...

مطالعه بیشتر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی یه دست هستش .. دست چپش رو سال 1965 از دست داده ...

در مورد نقشه موزه توپقاپی (Piri Reis map) : این نقشه ای که گذاشتی رو من ندیدم (جالبه - چون من اکثر نقشه های قدیمی رو چک کردم)... اما تا جایی که من می دونم نقشه معروف piri reis که توی کاخ توپقاپیه این نیست ... اون نقشه اینه :

میشه لینکی چیزی بدم که جستجو کنم .. مرسی

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1.در مورد بیلی مه یر : البته حرفای نامربوط هم کم نزده مثلا گفته که توسط موجودات فرازمینی در زمان عقب رفته و با مسیح ملاقات کرده و خود مسیح شخصا بهش گفته که " از نظر تکاملی ، تو از من برتر هستی " ........ !!

2.قصد جسارت ندارم ولی کلا بیلی مه یر رو بیشتر با توجه به جنبه سرگرمی اش و عامه پسندی اش می شناسن ... آنالیز کاراش نشون میده که 80% شون رو خیلی ساده میشه رد کرد .. مثلا عکس هایی که از موجودات فضایی نشون داده ، مشخص شده که کپی از یه برنامه TV بوده ! ... یا عکس هایی از سفر در زمان گرفته که اصلا با دوربین هایی که در اختیار داشته عملی نبوده و بعد معلوم شده که از روی عکس های ناسا کپی کرده !! ... نمونه خاک فضایی اش مشخص شده که فرقی با خاک مزرعه های اطراف خونه اش نداره ! ... بررسی عکس بشقاب پرنده ها ، حضور سیم رو نشون میده .. و ...

مطالعه بیشتر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی یه دست هستش .. دست چپش رو سال 1965 از دست داده ...

3.در مورد نقشه موزه توپقاپی (Piri Reis map) : این نقشه ای که گذاشتی رو من ندیدم (جالبه - چون من اکثر نقشه های قدیمی رو چک کردم)... اما تا جایی که من می دونم نقشه معروف piri reis که توی کاخ توپقاپیه این نیست ... اون نقشه اینه :

میشه لینکی چیزی بدم که جستجو کنم .. مرسی
    با سلام
    1.شايد بيلي ماير با مسيح ديدار نكرده ولي ما از نظر تكاملي از مسيح برتريم
    حتي انسانهايي كه بدنشون مو داره از انسانهايي كه بدنشون مو نداره از نظر تكاملي عقب تر هست(براي تاييد حرف من هم ميتونين از يك استاد زمين شناس كمك بگيرين((البته نه از يه ديپلم ردي)) )
    2.هر كس يه عقيده اي داره
    مثلآ شما معتقدي كه حضرت آدم اولين انسان بوده ولي من نه
    حضرت آدم اولين پيامبر بوده
    3.بله ولي شما كه تحقيق ميكني لطفآ كامل اين كارو بكن
    در واقع دو نقشه بودن كه يكي رو شما گذاشين و در اينترنت هم پره ولي يكي رو من گذاشتم كه اصلا پيدا نميشه

داره خودمونی میشه alukard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    1.شايد بيلي ماير با مسيح ديدار نكرده ولي ما از نظر تكاملي از مسيح برتريم
    حتي انسانهايي كه بدنشون مو داره از انسانهايي كه بدنشون مو نداره از نظر تكاملي عقب تر هست(براي تاييد حرف من هم ميتونين از يك استاد زمين شناس كمك بگيرين((البته نه از يه ديپلم ردي)) )
    كي همچين حرفي رو زده كه انسان در مدت 2000 سال دچار هر گونه شكلي از تكامل بشه، چنيني تكاملهايي در مدت زمان 2-4 هزار سال اتفاق نميوفته، و مودار بودن يا نبودن بدن بر ميگرده به شاخصهاي نژادي و هرمني...

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

كي همچين حرفي رو زده كه انسان در مدت 2000 سال دچار هر گونه شكلي از تكامل بشه، چنيني تكاملهايي در مدت زمان 2-4 هزار سال اتفاق نميوفته، و مودار بودن يا نبودن بدن بر ميگرده به شاخصهاي نژادي و هرمني...
    انسان هر روز در حال تکامل هست
    گفتم میتونید از یک استاد زمین شناس یا زیست شناس سوال کنید
    یه مثال ساده
    مثلآ بدن پدر شما مو داره ولی شما نه
    شما تکامل یافته تر از ÷در هستی در حالی که 2000 سال نگزشته
    شما فقط منتظرید من بیام بعد شما پست بزاری
    Last edited by saiiddz; 10-10-2008 at 20:20.

داره خودمونی میشه alukard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

انسان هر روز در حال تکامل هست
    گفتم میتونید از یک استاد زمین شناس یا زیست شناس سوال کنید
    یه مثال ساده
    مثلآ بدن پدر شما مو داره ولی شما نه
    شما تکامل یافته تر از ÷در هستی در حالی که 2000 سال نگزشته
    شما فقط منتظرید من بیام بعد شما پست بزاری
    اخه شما از كجا ميدوني كه بدن پدر من مو داره اما مال من نداره؟
    بعدشم اگه بعضي از افراد اينطوري باشه وضعيتشون، اين دوباره همون عواملي كه گفتم: ‍‍ژنتيك و هرمن. چون نقشه ساختار ژنتيكي هر فرد فقط از طرف پدر نيست، و بسته به وضعيت زندگي و تغضيه و خيلي عوامل ديگه ميزان ترشح هرمن جنسي (كه عامل همون مو دار بودن و غيره هست) تو افراد متفاوت است و اين جور تغييراتي كه شما گفتي اسمش تكامل نيست...

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اخه شما از كجا ميدوني كه بدن پدر من مو داره اما مال من نداره؟
    بعدشم اگه بعضي از افراد اينطوري باشه وضعيتشون، اين دوباره همون عواملي كه گفتم: ‍‍ژنتيك و هرمن. چون نقشه ساختار ژنتيكي هر فرد فقط از طرف پدر نيست، و بسته به وضعيت زندگي و تغضيه و خيلي عوامل ديگه ميزان ترشح هرمن جنسي (كه عامل همون مو دار بودن و غيره هست) تو افراد متفاوت است و اين جور تغييراتي كه شما گفتي اسمش تكامل نيست...
    با سلام
    اينو ديگه من نميدونم
    من ميرم با استادا در موردش بحث ميكنم بعد نتيجه رو به شما ميگم كه قبول نميكني
    حالا من هي بگم اينطوره شما بگو اونطوره
    يا اينكه شما علامه ي 1000 ري و استادا ديپلم ردي و يا بر عكسش
    راستي چرا شما وقتي من ميام پست ميزارم مياي؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •