در نااميدي بسي اميد است تلويزيون ما سياه و سفيد است - توانا بودهر که با ما بود در ايران امروز ملا بود – چو عضوي به درد آوردروزگار زخنده دگر عضوها بي قرار – خدا گر ببندد زه حکمت دري زه رحمت زند قفل محکمتري
در نااميدي بسي اميد است تلويزيون ما سياه و سفيد است - توانا بودهر که با ما بود در ايران امروز ملا بود – چو عضوي به درد آوردروزگار زخنده دگر عضوها بي قرار – خدا گر ببندد زه حکمت دري زه رحمت زند قفل محکمتري
شخصي به اقاي محمد البرادعي
رئيس اژانس انرژي هسته اي
ميگويند تو واقعا دكتر هستي?
او با افتخار مي گويد بله من دكتر هستم. آن شخص مي گويد خوب بدبخت پس چرا تو اژانس كار ميكني.
يارو چاق بود جلو رفيقاش ميره رو ترازو ميخواست ضايع نشه ، شکمش ميده تو
خبر فوري : به دليل سهميه بندي بنزين و خانه نشين شدن مردان-جمعيت ايران تا 9 ماه آينده 10 برابر خواهد شد (سازمان آمار و جمعيت
يارو ميره نماز جمعه هی شعار برعليه امريکا ميدن جو ميگيرتش ميره ميکروفن رو ميگيره ميگه : خواهرا بيزحمت هفته ديگه نياين ميخوايم فحش مادر بديم
رييس جمهور ژاپن: اگر برق امريكا 2 ساعت قطع شود ما در تكنولوژي از امريكا پيشي ميگيريم.... احمدي نژاد: اگر برق ايران 2 ساعت قطع شود جمعيت ايران 2 برابر مي شود
با توجه به احتمال اجرای سهمیه بندی SMS پیشاپیش نوروز 87 را تبریک عرض می نماییم.
عاموزش علفباء فارصي سد در سد تزميني.
طرف تو خيابون داشته چش چروني مي کرده، يارو خفتش مي کنه ميگه: مگه خودت خوار مادر نداري؟ ميگه:چرا ولي به اين خوشگلي نيست
جوک داغ!!!!
یه روز یه بابایی زنگ می زنه 81911 میگه چی کار داری؟
آقایی که گوشی رو ورداشته بود می گه:شما زنگ زدی،اونوقت شما می گی چی کارداری به جای من؟
اون بابا می گه:آخه شما خودتون تو تبلیغاتتون می گین "با ما تماس بگیرید"
-----------------------------------
یه روز از دکارت می پرسن چرا دستت شکسته؟
می گه :هییییی..چشمت روز بد بینه!می خواستم راس سهمی y=-x^2 رو اندازه بگیرم ..نمی دونم چی شد که یه دفعه لیز خوردم و افتادم روی خط y=-10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)