تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 105 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

داره خودمونی میشه majid42's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کسی چیزی در باره این هورمون های ریشه زایی چیزی میدونه من مارک فلورتیس رو خریدم طرز مصرفش چه جوریه برای ریشه دار کردن پوتوسم خریدم ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

مجيد جان سلام ، پتوس گياه بي رگيه ، نگراني شما براي تاخير در ريشه زايي بي مورده. پتوس به راحتي در آب ريشه دار ميشه. مسئله مهم در انتخاب ساقه هايي هست كه شما از اونها قلمه تهيه ميكنيد. هر چه اين ساقه ها قوي تر و سالم و شاداب باشه ، گياهي كه تكثير ميكنيد از سلامت و رشد بهتري برخور دار ميشه . لذا نيازي به استفاده از هورمون نيست واينطوري خودشو برات لوس ميكنه.حدودا بعد از دوهفته تا يك ماه كه قلمه هاتون از ريشه هاي مناسبي برخوردار شدن بايد اونهارو از آب خارج و به يك گلدان مناسب با تعداد قلمه هاتون منتقل كني. خاكت بايد حتما سبك باشه و از خاك برگ مرغوب استفاده كن. خاك برگهاي تو بازار همشون بدرد بخور نيستن. بعد از انتقال براي مدتي از رشد مي افتن و اگر بتوني رطوبت مناسب رو براش تامين كني ، مثلا با كشيدن نايلون روي گلدان ، تاوقتي كه رشدشو دوباره شروع كرد البته با در نظر گرفتن فاكتور تامين نور و دماي داخل پلاستيك ،ميتوني اونو به محيط مورد نظر منتقل كني و از ديدن اون لذت ببري.

3. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

ببخشيد يادم رفت ، من از هورمون براي ريشه دار كردن قلمه رز و ختمي و شاهپسند و ... استفاده ميكنم و به اين صورت كه پس از حل كردن هورمون در آب به مدت يك تا دو روز قلمه هارو از قسمت انتهايي در داخل محلول ميگذارم و بعد از اون قلمه هامو به ليوان يكبار مصرف محتوي ماسه بادي منتقل ميكنم و بعد از اون هم اونقدر نازشونو ميكشم و انتظار ميكشم تا حضرات برگ و بار بدن و ريشه دار بشن . بعد به گلدون كوچك منتقل ميكنم و تازه اول دردسره . وقتي مطمئن شدم كه ديگه يه گياه سالم شدن ، اونهارو به عنوان هديه و شاد كردن اطرافيام ، بهشون تقديم ميكنم. راستشو بخواهي اين كارو بخاطر خودم ميكنم نه اونها ،چون وقتي ميرم خونهاشون و وگلهاي خودمو ميبينم ،خيلي ازكارم راضي ميشم يه جورايي حال ميكنم.

5. 2 کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم چند گلدان گل رز دارم ولی شاداب نیستن برگهاشون زرد و خشک و از ته می ریزه دوباره سبز میشن و بعد باز می ریزن جاشونم توی تراس محصوره و نسبتا فضای مناسبی دارن ولی دلیلشو هنوز نفهمیدم ممنون میشم کمکم کنین با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

عبدي جان ، گياهان خزان دار بايستي يك دوره استراحت بعد از فصل رشد داشته باشه و اگر ما اين فرصت رو از گياه بگيريم در فصل رشد ، گياهي ضعيف خواهيم داشت مضافا بر اينكه امكان محيا كردن شرايط ايده آل در خانه و در خارج از فصل كار مشكليه و وجود شرايط نامساعد مثل درجه حرارت پايين در شب و روز و طول روز كوتاه ، باعث تشكيل بافت چوب پنبه اي در دمبرگ شده و در نهايت سقوط برگ رو به دنبال داره كه باعث افسردگي شما ميشه . پس بهتر بود شما فرصت استراحت رو بهش ميدادين. نگران نباش ، با گرم شدن تدريجي هوا دوباره سرحال ميشه و با كودهاي مكمل تقويتش كن

8. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Farshid-jan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه گوشه آروم این کره خاکی

پيش فرض

از شما Khezr132 و دیگر مدیران سایت کمال تشکر رو دارم.

لطفآ به سوالات من هم در تاپیک زیر در صورت امکان پاسخ بدین دوست عزیز

ممنون از شما بقیه اساتید. میشینم تا جوابم رو ببینم و شاد بشم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Farshid-jan; 18-02-2009 at 14:54.

داره خودمونی میشه majid42's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من توضیحاتی در مورد نگهداری وپرورش گل خورشیدی میخواستم اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من توضیحاتی در مورد نگهداری وپرورش گل خورشیدی میخواستم اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم
    گل خورشیدی

نام علمی: Clivia miniata
    خانواده: AMARYLLIDACEAE
    گیاه ریزوم دار و همیشه سبز با برگهای نواری شكل و نیمه افراشته به رنگ سبز تیره كه مستقیماً از سطح زمین می رویند و طول آنها ۶۰-۴۰ سانتیمتر است. هر یك از ساقه های گیاه ۲۰-۱۰ گل نارنجی یا قرمز رنگ در فصل بهار یا تابستان تولید می كند.
    نیاز ها: مكان نیم سایه كنار پنجره ای رو به شرق و یا غرب، خاك سبك كه دارای زهكش خوب باشد، در فصل تابستان هر دو روز یك بار گیاه را آبیاری نموده و در زمستان آبیاری را كاهش می دهند و خاك را نسبتاً خشك نگه می دارند. حداقل دمای قابل تحمل آن در فصل زمستان ۱۰ درجه سانتیگراد است.
    ازدیاد: از طریق كاشت بذر در بهار یا زمستان و یا تقسیم گیاه در بهار یا تابستان پس از پایان گلدهی امكان پذیر است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از AaVaA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام

اگه ممکنه راجع به زمان و نحوه کاشت بذر کلم برکلی اطلاعاتی رو به من بدین

متشکرم

داره خودمونی میشه Farshid-jan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه گوشه آروم این کره خاکی

پيش فرض

دوستان سلام ، وقت خوش

چند بار هست که بذر خیار رو میکارم اما تا 3 تا برگ کوچک که در میاره دیگه هیچ رشدی نمیکنه.
    از خاک برگ و خاک باغچه و کود هم براش استفاده میکنم. نور هم از پشت شیشه بهش میخوره.
    و نهایتآ بعد از مدتی هم خشک میشه.

مثل همیشه ممنون از راهنمایی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •