دوست محترم سوء تعبير نشه آخه به كار بردن اين سه مورد تا جايي كه همه مي دونن فقط براي ريجستر بودن گوشي استفاده مي شه؟ چه جوري مي شه فهميد كه وقتي اين سه شماره باهم يكسان يا در اصلاح مچ هستن اونوقت اصل فنلانده؟
دوست محترم سوء تعبير نشه آخه به كار بردن اين سه مورد تا جايي كه همه مي دونن فقط براي ريجستر بودن گوشي استفاده مي شه؟ چه جوري مي شه فهميد كه وقتي اين سه شماره باهم يكسان يا در اصلاح مچ هستن اونوقت اصل فنلانده؟
دوستان كلوب ان95 خيلي سست تر عمل مي كنه يا علي بيان جلو خوب
رجیستر شده است.
آقا یکی به ما کمک کنه این نقشه تهران را روی n95 راه بندازیم.
آقا شما که تو کار فعالیت هستی، یک نقشه تهران به ما برسون.نوشته شده توسط nokia_n95
آقا يه سوال. کسي مي دونه چه شکلي مي شه SMS رو از رو گوشي P910i توي PC ريخت تا بعدا اين sms ها رو به يه گوشي ديگه منتقل کرد؟کسي اگه طريقه ي انتقال SMS از يه گوشي به يه گوشي ديگه رو ميدونه خواهشا سريع بهم جواب بده چون بد جور لازم دارم
خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش
akhe rastesh mikham n95 begiram vali be ye seri smsam niaz daram plz komak konid ( sharmande english neveshtam , chon alan be dalayeli fonte farsi nadaram )
شما نقشه تهرانی رو میخوای که به صورت جاوا هست یا نقشه شهر تهران برای Gps گوشیت ..؟
با وارد کردن سریال گوشیتون در اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سوالی برا من پیش اومده :
آیا امکان این نیس که n95 رجیستر نشده بگیریم و مثل گوشی های دیگه که سریالشو با کامپیوتر عوض میکنن
سریال اون رو هم عوض کنیم ؟
سلام من یکی از دیوونه های n95 هستم و به هر نحو که شده میخوام بخرمش ولی من چند تا سوال داشتم که خواهشم از اونایی که اونو دارن اینه که شفاف جواب بدن :
1 . صدای اسپیکر گوشی که من به شخصه خیلی بهش اهمیت میدم چطوره از 3250و n73یا واکمنهای سونی اریکسون بهتره یا درهمون حده ؟
2 . کیفیت دوربینش اونطور که تعریف میکنن هست یعنی در حد dvd فیلمبرداری میکنه ؟
3 . فایلهای تصویری با پسوند avi یا mpeg4 رو میشه باهاش دید یا اونم مثل گوشیهای دیگه برنامه smart movie میخواد ؟
4 . اینکه میگن 2 تا سیم کارت میخوره درسته یا نه ؟
5 . سرعت کارش چجوریه منوها رو سریع باز میکنه مثل سونی یا اینکه .....؟
6 . برنامه office روش نصب نمیشه ؟
7 . قیمت امروزش تو تهران چنده البته با گارانتی ؟
خیلی خیلی ممنونم .....................
.................................................. .................................................. ........................
به امید سربلندی منچستر یونایتد![]()
دوست محترم يه تكوني به خودت بده يه زحمتي بكش حدود 2 يا 3 صفحه قبل شايد كمي بيشتر دوستمون آقاي metapex اين كار رو انجام دادن وپستشو زدن شما كه هنوز يه چند صفحه قبل رو مطالعه نكردين چه جوري مي خواهين اطلاعات بدست بيارين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)