دوستان کسی یو اس بی هاست رو امتحان کرده ؟؟ خیلیییی خفنه اگه میخواید آموزشش رو بزارم
دوستان کسی یو اس بی هاست رو امتحان کرده ؟؟ خیلیییی خفنه اگه میخواید آموزشش رو بزارم
اگه بزاری ممنون میشم
سلام
خیلی ممنون از راهنمایی
شما هم موفق باشید
پدرام
سلام
نرم افزار usb host توسط يک پلاگين فعال ميشه
خيلی امکانات به کاربر ميده از جمله امکاناتی که در منو ريکاوری وجود داره رو در خود psp به وجود ميآره تا ديگه نيازی به خاموش کردن کنسول نداشته باشيد
امکان ديگش هم اين هست که ميتونيد با اتصال به کامپيوتر بازيهارو از روی هاردتون اجرا کنيد
البته جدا از اين امکانات بهتون پيشنهاد ميکنم فعلاً دنبالش نريد
چون مشکلات زيادی برای دستگاه ايجاد ميکنه ، دليلش هم اين هست که scx جديداً خيلی پلاگين های ناقص بيرون داده و دستگاه رو اذيت ميکنه و اخر هم مثل بنده ناچار ميشيد که پلاگين رو غير فعال کنيد
يکی از مشکلاتی که ميسازه اين هست که شما وارد هر بازی بشی ديگه با دکمه home نميتونيد خارج شيد و بايد حتماً دستگاه رو خاموش کنيد !
مشکل ديگه هم که ميساز اين هست که کلاً توی بعضی از بازيها ديگه وارد نميشه
در کل فعلاً به صلاحتون نيست
دومیش که تابلو نقاشیه،اولیو نمیدونم...
رضا جان اين umd emulator اصلا ران نمي شه رو psp من چيكار كنم گرچه فردا صبح مي خوام برم خراب بشم رو مغازه يارو كه ازش اين فيلمه رو گرفتم ببينم مي تونه خودش اجرا كنه يا نه چون تلفني ادعا مي كرد من اجرا كردم !آقا شما بايد واسه ديدن فيلم از برنامه umd emulator استفاده کنی!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
کپيش کن توی Game150
اگه نداری بساز
قبلاً اينا روی 1.5 کار ميکردند فقط
منم کار نکردم ببينم چه خبره
حالا اينکاری که گفتم و بکن
اگه بازم run نشد و طرف هم نتونست برات کاری بکنه دوبره برگرد پيش خودم
یه سوال؟ شرکت هایی مثل Ebay واسه PSP فیلم رو تو UMD میزنن، چه جوریاست؟
رضا جان تو يكو نيم هم ريختم جواب نداد حالا يه نيم ساعت ديگه مي رم خراب مي شم تو مغازه يارو ! اگه نتونست كاري كنه مي آم پيش خودت !کپيش کن توی Game150
اگه نداری بساز
قبلاً اينا روی 1.5 کار ميکردند فقط
منم کار نکردم ببينم چه خبره
حالا اينکاری که گفتم و بکن
اگه بازم run نشد و طرف هم نتونست برات کاری بکنه دوبره برگرد پيش خودم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
چيز عجيبي نيست فيلم براي PSP به صورت UMD داريم !یه سوال؟ شرکت هایی مثل Ebay واسه PSP فیلم رو تو UMD میزنن، چه جوریاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)