آنگاه کلاه طلایی بر سر بگذار ،اگر بر می انگیزدش ؛ اگر توان جستنت هست،به خاطرش نیز به جست و خیز در آی ، تا بدانجا که فریاد بر آورد " عاشق ، ای عاشق بالاجهنده ی کلاه طلایی مرا تو باید."
گتسبی بزرگ از اسکات فیتس جرالد
آنگاه کلاه طلایی بر سر بگذار ،اگر بر می انگیزدش ؛ اگر توان جستنت هست،به خاطرش نیز به جست و خیز در آی ، تا بدانجا که فریاد بر آورد " عاشق ، ای عاشق بالاجهنده ی کلاه طلایی مرا تو باید."
گتسبی بزرگ از اسکات فیتس جرالد
چه سخت و غم انگیز است سرنوشت کسی که طبیعت نمی تواند سرش کلاه بگذارد . چه تلخ است میوه درخت بینایی.
هبوط در کویر ، دکتر شریعتی
خودخواهی های بزرگ با " آوازه " و " عشق " سیراب می شوند اما دردمندی ها و اضطراب های بزرگ در انبوه نام و ننگ ، در گرمای مهر و عشق همچنان بی نصیب می مانند . اندیشه ای که جهان را به رنگ و طرحی دیگر می فهمد " خود " را چشمه نهر های غیبی و صحرای وزش های غریب می یابد ، تنها و تنها در جست و جوی " آشنا " است.
هبوط در کویر ، دکتر شریعتی
اين رو دختره بهش مي گه . همون موقع كه ازش خواستگاري مي كنه و مي گه باشه
گفتید تنها حدسی که می زنید این است که من نمی توانم لیاقت و شایستگی خود را اثبات کنم ...یعنی در حالی که همه چیز و همه کس شایسته و لایق است فقط من هستم که نمی توانم لایق باشم؟ آیا فکر نمی کنید ممکن است من هم از این شایستگی چیزی داشته باشم؟
قمار باز ،داستایوفسکی.
کاترین و هثکلیف ، دو موجودی که به حکم تقدیر محکوم بدان هستند برای هرکس که بیش از اندازه به آنها نزدیک شود رنج و آزار به نصیب آورند.
مقدمه بلندیهای بادگیر
بهترین روزگار و بدترین ایام بود ، دوران عقل و زمان جهل بود
روزگار اعتقاد و عصر بی باوری بود ، موسم نور و ایام ظلمت بود
بهار امید بود و زمستان ناامیدی ، همه چیز در پیش روی گسترده بود و چیزی در پیش روی نبود
همه به سوی بهشت می شتافتیم و همه درجهت عکس ره می سپردیم .
----------------------------------------
این جملات رو چارلز دیکنز در وصف حال زمان 1775 میلادی بیان کرده ولی به نظرم زمان الان هم همینطوره
داستان دو شهر / چارلز دیکنز
سلام
اگه امكانش هست تو قسمت بهترين كتابي كه خوندين كتاب را هم معرفي كنيد
ممنون مي شم
از کتاب زندگی جنگ و دیگر هیچ.
وقتی بمیرم به بهشت می روم چون این دنیا در جهنم زندگی کردم....
می دانی چرا هرگز نتوانستم تو رو ببخشم ؟ برای اینکه واقعا هیچ وقت ابراز تاسف نکردی .
جشن بز نر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)