وقتی نشه آنلاین استفاده کرد بهتره برنامه حذف بشه![]()
وقتی نشه آنلاین استفاده کرد بهتره برنامه حذف بشه![]()
دوستان كسي نيست جواب بده؟
سلام.دوستان کسی لینک از گلوساری آریان پور داره بذاره؟؟؟؟خیلی واجبه.هرچی میگردم پیدا نمیکنم.
فقط زمان (نصب و کرک کردن و محدود سازی از طریق ویندوز ) نباید آنلاین بود بعد باخیال راحت آن لاین استفاده کنید
خدمت شما
گلوسوری آریان پور برا بابیلون:
بچه ها من این چند تا گلوسوری رو میخوام برا بابیلون:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Merriam Webster Visual Dictionary
American Heritage Dictionary, 4th Edition - With image 59M.
American Slang (v0.2,
Probert Encyclopedia of Slang (v1.9
نیاز شدید دارم واقعا ممنون میشم کسی کمک کنه.
از اینجا میشه دانلود کرد؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیکشنری دوم تو این صفحه هستش.
سلام.آقا ممنون بابت لینکی گذاشتی ولی قبلا اینو امتحان کردم نمیتونم ازش دانلود کنم این دفعه هم امتحان کردم باز هم نشد.
درمورد لینکی سوال کردین که میشه ازش دانلود کرد یا نه من امتحان کردم شد.البته روی گزینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید کلیک کنی. یه فایل 60 kb هست.
این لینک مشکلی نداره من خودم از همین لینک گرفتم و نصب کردم. اگر دایال آپ هستی زیاد باید صبر کنی.
اگر نتونستی تو سایت خود بابیلون هم هست:
اون دیکشنری به اسم Salaty English-Farsi Dict. (Graphical verL] همون آریان پور هست.
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
اینجا برو گزینه دانلود رو بزن:
سلام
دوستان بابیلون من چند وقته که از کار میافته ، حذف و نصب مجدد هم کردم درست نشد ، آپدیت رو هم خاموش کردم ولی بازم خراب میشه .
لطفا راهنمایی بفرمایید ، ممنون
آخرش كسي جواب منو نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشكل از غير مجاز بودن ديكشنري ات است.اگه بابيلون بفهمه تقلب كردي يكي از اتفاقاتي كه ممكنه بيفته همينه
اگر كرك جديد پيدا شود مشكلت حل مي شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)