تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 131 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مادام بوواری اثر گوستاو فلوبر

رمان درباره زنی است که با مشکلات زیادی از نظر درک زندگی با افراد مختلف روبروست. او برای رها شدن ار قید و بندهای دوره زمانه خود و رسیدن به آزادی دلخواه زندگیها و روابط متعددی با دیگر افراد برقرار میکند. (خلاصه هر کاری دلش میخواد میکنه!) به طوری که بقول یکی از نویسندگان: مادام بوواری نمونه کامل یک زن هرزه است بدون اینکه حتی یک کلمه خلاف اخلاقی در رمان گفته شده باشد!!
    این رمان نیز بعدا بعنوان یکی از عوامل حرکتهای جنبش فمینیستی شناخته شد.
    مادام بواری

گوستاو فلوبر
    محمد قاضی

مادام دوباری دختر بسیار زیبا و بلند پروازی است که با یک پزشک روستا نشین ازدواج می کند . شارل عاشق همسر خود می باشد اما مادام دوباری به دنبال هوسبازی های خود رفته و زندگی را به ورطه نابودی می کشاند .
    گوستاو فلوبر این کتاب را طی شش سال نوشته است و جز محبوب ترین کتاب های دنیا شمرده می شود .
    به نظر من هم موضوع کتاب جذاب بود و چه شخصیت وحشتناکی این مادام دوباری داشت اما تعریف و تشریح های بی مورد و طولانی توی کتاب زیاد بود . شخصیت پردازی داستان جالب و قوی بود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شياطين و فرشتگان ; دن براون
    ... داستان در باره ي سمبل شناس آمريكايي ، رابرت لانگدون ، كه در يك تعقيب و گريز مرموز درباره ي قتل هاي مذهبي در شهر واتيكان هست (پيشنهاد ميكنم حتما بخونيد)
    راز داوينچي ; دن بروان
    همه تون درباره اش ميدونين!!!
    من همه آثار دن براون رو خوندم، یکی دو کتاب اولش که همین عناوینی هست که شما نوشتین خیلی جذابه، اما سبک نوشتنش در همه کتابهاش یه جوره. یعنی مثلا از اواسط کتاب نقطه فریبش می تونید شخصیت منفی رو شناسایی کنید! حالا تم داستان با این دو تا کتابش کمی فرق می کنه. اما اساس همونه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من کتاب طومار کهن شاهنامه را خیلی دوست دارم . چون به نثر روان است و بسیار هیجان بر انگیز است و در من جذوه ایجاد می کنه.
    Last edited by 7aft; 01-01-2008 at 20:45.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

از عشق و دیگر اهریمنان

گابریل گارسیا مارکز

احمد گلشیری

کتاب در مورد دختری است که بنابر بی توجهی پدر و مادرش در کنار برده ها و با اداب و رسوم افریقایی بزرگ می شود . روزی در بازار سگ هاری دختر را گاز می گیرد و در روزهای بعد در حال مداوای او این خبر به گوش کشیشی رسده و تشخیص می دهد او در تسخیر اهریمنان است و باید به صومعه ای برود و زندانی شود تا جن گیری شد . داستان در مورد سختی های دختر در صومعه ، رابطه او و جن گیرش و چرایی رسیدن خانواده او به این مرحله است .
    کتاب قشنگیه خوب نوشته شده دید جالبی در مورد نااگاهی و اشتیاق به حفظ این نااگاهی در ادمها می ده البته اون قدر بلند نیست و زیاد وارد جزییات نشده .....
    نمی دونم چی جوری توصیفش کنم اما در کل خوب بود

5. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

راه خطا

گراتزیا دلددا
    بهمن فرزانه

کتاب در مورد نوکریه که عاشق دختر اربابش می شه و خیانتی که دختر به اون می کنه و ..... راه های خطایی که این وسط هر دو طی می کنند.
    به نظر من خیلی کتاب قشنگی بود خیلی خوشم اومد واقعا شخصیت پردازی قوی ای داشت انتهای داستان هم قشنگ بود کلا خیلی خوشم اومد متفاوت بود
    این 4امین کتابیه که از این نویسنده می خونم : چشمهای سیمونه و پس از طلاق را قبلا خوندم و اخیرا راز مرد گوشه گیر و راه خطا را خوندم فضای چشمهای سیمونه را زیاد یادم نمی یاد اما 3 کتاب دیگه فضاهای مشابهی دارند روستایی و سرد و پایان های غیر قابل انتظار
    دلددا دومین زن نویسنده و تنها زن ایتالیایی است که برنده جایزه نوبل ادبیات شد

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

َشیطان و دوشیزه پریم-پائولو کوئلیو

موضوع کتاب درباره وسوسه های شیطانی(از سوی خارجی (کارلوس یا همون شخصیت اول داستان) و عکس العمل های فرشته وار (از سوی دخترک این داستان) هستش که در طی یک داستان گفته می شه ..
    کتاب خیلی جالبیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راز داوینچی........از دون بروان
    موضوع در مورد یه سری انجمن مخفی به اسم انجمن اخوت بود که افراد مشهوری مثل نیوتن گاللیله و خود داوینچی عضوشون بودند(<------این قسمتش جزو واقعیته) که وظیفه داشتند راز بزرگی رو حمایت کنند راز سلسله ای که بعد از تولد فرزند حضرت عیسی شروع شده بود و تا الان ادامه پیدا می کنه ....و سوفی دختر این داستان که پدر بزرگش رئیس موزه لور هست که یکی از این اعضای این انجمن هستش (و بیشتر وقایع کتاب در رابطه با آثار داوینچی هست) نواده حضرت عیسی هست....
    کتاب خیلی هوشمنانه نوشته شده طوری وقایع تاریخی را با وقایع ذهن خود نویسنده طوری پیوند خورده که جدا کردن واقعیت از داستان غیر ممکن است
    این کتاب اگر به یاد داشته باشید سر وصدای زیادی به پا کرد بطوریکه کلیسا ها ای کتاب را غدغن کردند همین طور در ایران نیز دیگر کتاب اجازه چاپ نیافت و کلیساها حتی دیدن فیلمش هم را ممنوع کردند

پ.ن 1 من خودم باره اول که خوندم به طور کامل داستان باورم شد و 2 -3 ماهی طول کشید تا راضی ام کنند که فقط یه داستان بود
    پ.ن2 اگه نخوندید برید حتما بخونید (مخصوصا نسخه فارسیشو)از نظر تاریخی فوق العاده است چیز هایی خواهید دانست که تابحال مطمئنا نشنیده اید از راز و رمز های مونالیزا تا کالبد شکافی تابلو شام آخر تا ریشه های کلمه رز و مادینه پرستی تو ایران...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

عشق سال های وبا

گابریل گارسیا مارکز
    مهناز سیف طلوعی

کتاب در مورد یک عشق قدیمی بین یک دختر و پسر و زنده شدن دوباره آن بین انها در زمان پیری و پس از مرگ شوهر دختر می باشد .
    به نظرم خیلی کتاب قشنگی بود خیلی خوشم اومد شخصیت های جالبی داشت روحیاتشون خیلی خوب به تصویر کشیده شده بود و پایان خیلی قشنگی هم داشت .

10. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sanih's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز،شهر گرما

پيش فرض

از بین رمان هایی که تا حالا خوندم بهترنشون" شیاطین و فر شتگان " و "راز داوینچی"هر دو از دن براون

بعد "برادران کارامازوف" که دیگه همه میدونن از داستایوفسکی هستش.

کتاب های دو براون به خاطر جزئیاتیه که میگه و قدرت تخیل فوق العاده در هر لحضه میدونه ذهن شما به چه سویی میره . تا اونجا میبره . یه هو مسیرش رو تغییر میده داستایوفسکی هم بیشتر تا یه نویسنده باشه یه روان شناسه وا قعا از کتابش لذت بردم.

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راز داوینچی........از دون بروان
    موضوع در مورد یه سری انجمن مخفی به اسم انجمن اخوت بود که افراد مشهوری مثل نیوتن گاللیله و خود داوینچی عضوشون بودند(<------این قسمتش جزو واقعیته) که وظیفه داشتند راز بزرگی رو حمایت کنند راز سلسله ای که بعد از تولد فرزند حضرت عیسی شروع شده بود و تا الان ادامه پیدا می کنه ....و سوفی دختر این داستان که پدر بزرگش رئیس موزه لور هست که یکی از این اعضای این انجمن هستش (و بیشتر وقایع کتاب در رابطه با آثار داوینچی هست) نواده حضرت عیسی هست....
    کتاب خیلی هوشمنانه نوشته شده طوری وقایع تاریخی را با وقایع ذهن خود نویسنده طوری پیوند خورده که جدا کردن واقعیت از داستان غیر ممکن است
    این کتاب اگر به یاد داشته باشید سر وصدای زیادی به پا کرد بطوریکه کلیسا ها ای کتاب را غدغن کردند همین طور در ایران نیز دیگر کتاب اجازه چاپ نیافت و کلیساها حتی دیدن فیلمش هم را ممنوع کردند

پ.ن 1 من خودم باره اول که خوندم به طور کامل داستان باورم شد و 2 -3 ماهی طول کشید تا راضی ام کنند که فقط یه داستان بود
    پ.ن2 اگه نخوندید برید حتما بخونید (مخصوصا نسخه فارسیشو)از نظر تاریخی فوق العاده است چیز هایی خواهید دانست که تابحال مطمئنا نشنیده اید از راز و رمز های مونالیزا تا کالبد شکافی تابلو شام آخر تا ریشه های کلمه رز و مادینه پرستی تو ایران...

سلام...

نام فیلمش هست داوینچی کُد است که من فیلمش رو دیدم ...معرکه است با بازی فوق العاده تام هنکس هنرمیشه مورد علاقه ام...فیلمش هم روی من بدجور تأثیر گذاشت... همینطور که می گویی خیلی طول کشید تا باور کنم فقط یه فیلم بوده است...

اما متأسفانه خیلی مورد استقبال جایزه دهندگان نبود...

اما یکی از فیلم هایی ست که دیدنش را به همه توصیه می کنم

در پناه حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •