تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 120 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

خیلی خیلی خیلی ممنونم
    واقعا عالی بود
    راستش من با خیلی هاشون کار نکردم و این که نمیدونم کدوم بهتره

دوست عزیز
    طبیعتا شما برای آشنایی با این صداها باید با تک تک اونها کار کنید اما تقریبا این امکان خیلی وجود نداره
    شما اگر بتونید در ارکستر سمفونیک شرکت کنید با یه مقدار تمرکز میتونید صدای همه ی این ساز ها رو تشخیص بدید.
    این نکته رو هم توجه داشته باشید که اصول کلی این سازها یکی هستش و بیشتر تفاوت در نوع صدادهی اونهاست ، بعضی از اونها مناسب گروه نوازی هستند و بعضی دیگه این قدرت رو دارند که تکنوازی هم داشته باشن ، مثل فلوت یا ساکسفون.
    از اگر ساز هایی مثل فلوت و ساکسفون صرف نظر کنیم (به علت نوازندگان زیاد) بقیه ی ساز ها در ایران خیلی خوش آتیه هستند.
    شما برای شروع باید از یکی از سازهایی بیشتر روی اون کار شده شروع کنید به مرور با رفت آمد با نوازندگان دیگر سازهای بادی با بقیه ی صدا ها آشنا میشید.
    مثلا بیشتر نوازندگان ساز های زهی بم صدا مثل کنترباس ، از ویولن شروع کردند و در مراحل بعدی رو به ساز های بم صدا تر مثل کنترباس یا ویولن سل آوردند.

البته اگر ساکن تهران باشید میتونید با یکی از آموزشگاه هایی که ساز های فوق رو تدریس میکنند هماهنگ کنید و سر کلاس هر ساز یک جلسه برای آشنایی حضور داشته باشید. آموزشگاه های درجه 1 این کار رو برای هنرجویان به طور رایگان انجام میدن

موفق باشید
    یا علی
    Last edited by vioman; 23-10-2008 at 02:14.

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

دستت درد نمیکنه
    قیمت کلارینت رو پرسیدم یه چیز در حد معمولی رو میداد 150 تومن
    فلوت هم 120 تومن بود
    راستی ویولن هم قیمت کردم از 30 40 تومن داشت به بالا
    اگه میشه یه کم درباره ی قیمت ها و وضعیت اونا تو بازار و... توضیح بدین
    راستش رو بخواین یه جورایی بیخیال اونا شدم

راستی یه سوال هست که فقط میخوام بدونم
    قیمت ویولن سل از چه قیمتی شروع میشه و تو چه رنج قیمتی مناسبه
    و این که برای یادگیری اون باید اول ویولن معمولی رو یاد بگیریم یا نه؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

کسی نبود به من کمک کنه
    من فردا دارم میرم ویولن بخرم !

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

کسی نبود به من کمک کنه
    من فردا دارم میرم ویولن بخرم !
    دوست عزیز
    اگر یک کمی صبر کنید (حداکثر 24 ساعت) من معرفی کاملی از سازهای زهی براتون آماده و ارسال میکنم .
    متاسفانه این چند روزه فرصت نکردم
    پیشنهاد میکنم در خرید سازی مثل ویولن به هیچ وجه عجله نکنید چون امکان به همین سرعت از ویولن و شاید هم از موسیقی دلزده بشید!

موفق باشید
    Last edited by vioman; 30-10-2008 at 00:37.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    امیدوارم حالتون خوب باشه

من در این پست سازهای (زهی -آرشه ای) ایران و غرب رو براتون معرفی میکنم .

سازهای (زهی-آرشه ای) ایران شامل
    کمانچه و قیژک
    و سازهای( زهی آرشه ای) غرب شامل
    ویولن
    ویولن آلتو (ویولا)
    وبولن سل
    کنترباس

سازهای زهی جزو مهمترین ساز های دنیا هستند و از اعضای اصلی ، ثابت و بسیار ضروری ارکستر ها به حساب میان. از چند نوازی های کوچک گرفته تا ارکستر سمفونیک های بزرگ دنیا.
    این ساز های به علت نداشتن پرده قابلیت اجرای تمامی فواصل صدا رو دارند یعنی میشه بین دو صوت هم صدایی اجرا کرد که این قابلیت قدرت این سازها رو بالا میبره .
    این سازها با آرشه نواخته میشن و به خوبی از اجرای کشش های طولانی مدت یک صدا بر میان ، البته در اجرا انواع دیگه ی صدا هم مشکلی ندارند.
    من اول سازهای غربی رو معرفی میکنم

1 - ویولن
    وقتی حدودا 400 سال پیش ویولن ساخته شد این احتمال قابل پیشبینی بود که یک روزی مثل امروز این ساز به سلطان سازهای دنیا تبدیل بشه.
    قدرت این ساز در حدی که به مهمترین ساز در ارکستر های دنیا تبدیل شده و نوازندگی اون بسیار مشکله.
    بزرگان موسیقی این عقیده رو دارن که فقط عده ی محدودی از کسانی که تصمیم به نوازندگی این ساز میگیرن میتونین این ساز رو رام کنند و از عهده ی اون بر بیان.
    کوچک ترین ساز خانواده ی ساز های آرشه(ویولن) به طور نرمال 3.5 اکتاو هستش و بعد از ورود اون به ایران اصول قواعدی برای نوازندگی در سبک ایرانی برای این ساز تدوین شد و اکنون در ایران این ساز در 2 متد ایرانی و کلاسیک تدریس میشه.
    ویلن 4 سیم داره که با فاصله ی پنجم کوک میشه (می - لا - ر - سل) البته در موسیقی ایران کوک های دیگه ای هم برای این ساز در نظر گرفته شده. ( نت برای این ساز در کلید سل نوشته میشه)
    ویلون هم در نقش تکنواز و هم در نقش گروه نوازی در ارکستر ها با تمام قدرت ظاهر میشه.

2 - ویلن آلتو (ویولا)
    ویولا ساختار و ظاهری دقیقا شبیه ویلون داره با این تفاوت که ویولا از ویولن چند سانتی بزرگ تره و وسعت صدا در اون متفاوته ، نت این ساز رو در کلید دو مینویسند(با کوک سل - دو - فا - سی) و این نشون میده که صدای این ساز از ویولن بم تره.
    معمولا نوازندگان ویولنی که از استیل انگشتان بلند برخوردار باشند بهتر میتونند نوازندگی این ساز رو به عهده بگیرند.
    این ساز در نقش تکنواز کمتر ظاهر میشه اما یکی مهمترین همنواز های ارکستر هاست.
    (ساز سمت راست ویولا است در قیاس با ویولن)

3- ویولن سل
    ویولن سل از ویولا و ویولن خیلی بزرگتره ، در حدی که نوازنده باید پشت اون قرار بگیره و ساز رو جلوی خودش روی زمین بگذاره . این ساز صدای خیلی بم تری نسبت به دو ساز قبلی داره و در کلید فا(صداهای بم)
    کلید دو (صداهای میانی) و کلید سل( صداهای زیر) نوشته میشه، با کوک (لا - ر - سل - دو).
    نقش همنوازی در این ساز بیشتر از تکنوازی هستش.

4- کنترباس
    شکل بم ترین و بزرگترین ساز آرشه ای دنیا مقداری با سازهای قبلی متفاوته.
    انحنای کاسه ی این ساز در نزدیکی دسته بازر ترین تفاوت این ساز در ظاهر هستش.
    4 سیم این ساز با فاصله ی چهام (سل - ر - لا - می) کوک میشه و نت برای اون در کلید فا نوشته میشه و عملا صدایی که از اون خارج میشه یک اکتاو بم تره.
    بعضی از انواع این ساز با 5 سیم با کوک (سل - ر - لا - می - دو) بسته میشه. (در 2 قرن پیش این ساز با 3 سیم بسته میشد)
    این ساز صدای خیلی خیلی بمی داره و این بم بودن صدا نقش تکنوازی این ساز رو خیلی کم رنگ کرده.

ساز های (زهی - آرشه ای ) ایران

1 - کمانچه
    این ساز مهمترین ساز آرشه ای و جزو ساز های اصیل ایرانه.
    از یک دسته و کاسه تشکیل شده و امروزه سیم های اون رو مانند ویولن با فاصله پنجم بسته و کوک میکنند.
    تفاوت نوازندگی زیادی با ویلن نداره و در بعضی موارد از ویولن کمی ساده تره .
    کمانچه در ایران انواع بومی-محلی هم داره و نوازندگان اون روز به روز در حال افزایشه.
    آرشه ی این ساز مانند ویلون حالت فنری نداره و نوازنده باید با انگشت موهای آرشه رو در حد نیاز بکشه .
    این ساز نقش همنواز و تکنواز رو به خوبی اجرا میکنه.

2 - قیژک(قیچک)
    بیان شکل ظاهری قیژک کمی مشکله و شکلی خاص و منحصر به فرد داره.
    در 3 سایز سوپرانو(معمولی) ، آلتو و باس ساخته میشه .
    قیژک بیشتر ساز محلی بوده و امروزه در میان ساز های شهری ایران جایگاه خوبی پیدا کرده ، نوع سوپرانو بیشتر برای تکنوازی و دو نوع دیگر بیشتر برای همنوازی استفاده میشه.
    بومیان جنوب ایران برای این ساز احترام زیادی قائل هستند و عقیده دارند که برای معلاجه بیماری ها مفیده!
    این ساز کوک مختلفی داره اما کمتر با فاصله ی پنجم کوک میشه.
    برای این ساز امروزه بیشتر از آرشه ی ویولن استفاده میشه.

ضمیمه:
    وسیله ی اصلی صدادهی سازهای زهی ، آرشه هستش.
    آرشه عبارت از یک چوب با انهناست که یک طرف اون با زه (مو) بسته شده و این زه ها (که قدیم از دم اسب بوده و امروزه مواد پلاستیکی هستند) باعث صدا دهی ساز میشن.
    برای اینکه مو های آرشه با سیم های ساز اصطکاک بیشتری داشته باشه ماده ای به نام کولیفن به اون میمالند که باعث چسبنده شدن موی های آرشه میشه ، این ماده بیشتر از صمغ درختان ساخته میشه.

امیدوارم این توضیحات برای شما مفید باشه
    موفق باشید.
    Last edited by vioman; 30-10-2008 at 17:38.

6. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آموزشگاهي هست كه معتبر باشه و گيتار الكتريك آموزش بده ؟؟؟

قيمت گيتار الكتريك براي يه فرد مبتدي چنده ؟ ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

از دوست عزیزم vioman بابت زحمات فراوانشون تشکر میکنم
    فقط لطف کنید قیمت فلوت بزرگ رو بهم بگین و در باره این بیشتر توضیح بدین و بگین که من میتونم براحتی ازش استفاده کنم
    و این که به عنوان یه ساز جانبی مناسبه؟

راستی منظورتون رو از نقره نهمیدم
    یعنی جنس این فلوت از نقرست ؟!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

از دوست عزیزم vioman بابت زحمات فراوانشون تشکر میکنم
    فقط لطف کنید قیمت فلوت بزرگ رو بهم بگین و در باره این بیشتر توضیح بدین و بگین که من میتونم براحتی ازش استفاده کنم
    و این که به عنوان یه ساز جانبی مناسبه؟

راستی منظورتون رو از نقره نهمیدم
    یعنی جنس این فلوت از نقرست ؟!!!!!!!!!!!

دوست عزیز سلام

راستش من حس میکنم هنوز شما تصمیم خودتون رو نگرفتید و در جادوی بی نظیر صدا گرفتار شدین

فلوت سازی بدون زبانه و غیر انتقالیست

صدایی بسیار دل انگیز و عاشقانه داره که واقعا هر شنوندی ای رو مجذوب خودش میکنه
    طبیعتا این ساز باید از نقره ساخته بشه اما برای اینکه قیمت اون بالا نره فقط از روکش نقره استفاده میکنند و روی اون لعاب نقره میدن
    قیمت این ساز از حدود 100 هزار تومان شروع میشه تا... ، حداکثر قیمت این ساز رو نمیدونم
    اگر نوازنده ی این ساز لب هایی کلف و بد فرم داشته باشه نمیتونه در نوازندگی این ساز موفق باشه.
    داشتن لب های ترجیحا کوچک و ظریف ، نفسی در خور نوازندگی ساز های بادی و پشتکار از موارد بدیهی مورد نیاز برای شروع کاره(البته من به این ها عقیده ندارم و فقط پشتکار و علاقه رو دلیل موفقیت میدونم)

منظور شما رو از ساز های جانبی متوجه نشدم اما فلوت از اعضای اصلی و مهم ارکستر های کوچک و بزرگ هستش که هم در نقش تکنواز و هم در نقش هم نواز با تمام قدرت ظاهر میشه.
    انواعی از فلوت رو در لینک زیر مشاهده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.
    Last edited by vioman; 05-11-2008 at 02:46.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان و اساتیده همچینی:

میخواستم بدونم تو تهران کجا بورس گیتار هست که برای خرید و دیدن مدل ها و قیمت های مختلف به اونجا ها مراجعه کنیم همی و بسی

Amorphis\1996 - Elegy\08___WEEPER_ON_THE_SHORE.MP3

و همیطور یه سوال کشککی:!

آکوستیک با پاپ و کلاسیک چه فرقی دارند همی؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

دوست عزیز سلام

راستش من حس میکنم هنوز شما تصمیم خودتون رو نگرفتید و در جادوی بی نظیر صدا گرفتار شدین

فلوت سازی بدون زبانه و غیر انتقالیست

صدایی بسیار دل انگیز و عاشقانه داره که واقعا هر شنوندی ای رو مجذوب خودش میکنه
    طبیعتا این ساز باید از نقره ساخته بشه اما برای اینکه قیمت اون بالا نره فقط از روکش نقره استفاده میکنند و روی اون لعاب نقره میدن
    قیمت این ساز از حدود 100 هزار تومان شروع میشه تا... ، حداکثر قیمت این ساز رو نمیدونم
    اگر نوازنده ی این ساز لب هایی کلف و بد فرم داشته باشه نمیتونه در نوازندگی این ساز موفق باشه.
    داشتن لب های ترجیحا کوچک و ظریف ، نفسی در خور نوازندگی ساز های بادی و پشتکار از موارد بدیهی مورد نیاز برای شروع کاره(البته من به این ها عقیده ندارم و فقط پشتکار و علاقه رو دلیل موفقیت میدونم)

منظور شما رو از ساز های جانبی متوجه نشدم اما فلوت از اعضای اصلی و مهم ارکستر های کوچک و بزرگ هستش که هم در نقش تکنواز و هم در نقش هم نواز با تمام قدرت ظاهر میشه.
    انواعی از فلوت رو در لینک زیر مشاهده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.
    بازم ازت ممنونم
    نمیدونم جریان چیه ولی من یه مدلی دیدم که رنگ طلایی داشت(برنجی بود)
    آیا درست دیدم یا چشمام اشتباه دیده ؟!
    خوبه همینو به احتمال زیاد میگیرم
    ببینم تفاوت قیمتشون به چیه؟ اگه فرق زیادی نمیکنن تا همین 100 تومنیشو بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •