ادامز رو فقط دیدم نخوندم
شومز رو سعی کن تهیه کنی تمرین زیاد داره خیلی هم خوب هست.
شما حتما شنیدی که میگن یک کتاب رو چندبار بخونی بهتر از اینه که چند تا کتاب رو بخونی.
حتما به این حرف عمل کن
ادامز رو فقط دیدم نخوندم
شومز رو سعی کن تهیه کنی تمرین زیاد داره خیلی هم خوب هست.
شما حتما شنیدی که میگن یک کتاب رو چندبار بخونی بهتر از اینه که چند تا کتاب رو بخونی.
حتما به این حرف عمل کن
Last edited by hts1369; 26-02-2012 at 20:45.
با سلام
میخواستم یه کتاب امار خیلی عالی بهم معرفی کنید که هم درس بده هم تست داشته باشه و در هردو عالی باشه چون از خوزستان هستم اینجا خیلی خوب درس نمیدن ممنون میشم یه کتلب خیلی خوب بهم معرفی کنید
با تشکر
سلام
امروز تو کتاب خونه کتاب معادلات بویس-دپیرما رو دیدم که خیلی ترجمه داره میخواستم بنظر دوستان کدوم ترجمه رونتر هست و از ویرایش جدیدتری هست.
من فارسی شو دارم...خودم اسکنش کردم!....اگر کسی خوست پیغام خصوصی بده![]()
سلام
نمبدونم جاي مناسب پست دادم يه نه؟ به هر حال ببخشيد
دوستان عزيز من يه كتاب ميخواهم مثل نمونه كتاب هاي گاج كه قشنگ هر مسئله اي رو از پايه توضيح بده و حل كنه بره جلو و اخرش نمونه سوال هم با جواب داشته باشه كه خودم تمرين كنم و ياد بگريم واسه درس رياضي پيش و رياضي عمومي راستشو بخواهيد استاد تند تند درس ميده من نميفهمم ميخواهم خودم از روي كتاب خوبنم برم جلو فط خواهشا كتاب خود رياضي پيش دانشگاهي نباشه يكي مثل گاج؟اگه خود گاج هم باشه بهتره فقط اسم كتاب رو ميخواهم بدونم كه برم تهيه كنم؟
سر فصل هاي ريا ضي پيش هم بدين صورت هست:
نميدونم سر فصل هارو هم درست گفتم يا نه؟ به هر حال واسه درسرياضي پيش و رياضي عمومي ميخواهم
پيشاپيش از كمك همتون ممنونم
1-معادله نامعادله و تعيين علامت
2-هندسه تحليلي
3-لگاريتم معادلات
4-مثلثات و معادلات مثلثات
5-تابع
تا اينجا رياضي پيش بود از اينجا به بعد رياضي عمولي
1-حدود پيوستگي
2-مشتق و كاربردي هاي ان
3-انتگرال
فكر كنم اين تايپيك منسوخ شده اصلا هيشكي بهش سر نميزنه
شما در عرض کمتر از 5 ساعت انتظار دارین گزینه های متعدد جلوتون گذاشته بشه.
خب حداقل چند روز صبر کنین بعد انتظار جواب داشته باشین.
کتابهای انتشارات طراحان، به نظرم چیزای بدین نیستن و جالب اند چرا که از پایه به همراه مثالهای گوناگون و جمع آوری تستهای زیاد به همراه حل تشریحی اونها، مباحث رو آموزش دادن.
موفق باشین.
91/1/18
شرمنده ببخشيد قصد توهين نداشتم
ميشه بگيد اسم اين كتاب چي هست؟ چون شما ناشر رو گفتيد؟با عرض معذرت كتابي كه ميگيد اين سر فصل هايي كه معرفي كردم داشته باشه هم واسه رياضي پيش و رياضي عمومي![]()
ببخشید، اسم کتاب طراحان هستش و انتشارات اون اسمش آیندگان هستش.
نکته ی بعد هم اینکه طراحان، یه جلد کتاب خاص نیست. بلکه یه سری از کتابهای اینچنینی گفته میشه که در موضوعات مختلف هستش و شما باید بگردین و در سرفصلهایی که میخواین، کتابهای مخصوصش رو تهیه کنین.
موفق باشین.
91/1/18
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)