تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 641 اولاول ... 253132333435363738394585135535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

راستی amirkhan در مورد بحث شما در مورد Firmware اینو باید بگم که با مراجعه به این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین Firmware برای P990i منتشر شده در کشور های مختلف به چشم می خوره.می بینیم که هنوز مثلا برای کشور سوئد firmware قدیمیتری وجود داره و مثلا آخرین Firmware انگلستان O2 با O2 آلمان فرق می کنه پس بدین تر تیب این مورد که با آخرین Firmware منتشر می شه کا مل درست نیست.این P990 ها هم اگه Update شده باشند Update سونی نیستن.آخه چه دلیای داره Update R9CE سونی باشه اما امکانات اصلی Update رو نداشته باشه؟این قدر هم مشکل داشته باشه؟این جای شک حتی برای خودتون هم نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام عزیز
    در مورد نرم افزبر روی گوشی باید بگم ( البته از نظر کمپیوتری که خودم همین رشته رو خوندم ) هرچی گوشی از نظر ساخت جدیدتر باشه . framware اون هم جدیدتره و این دلیل اصلی یا فرعی بودن اون نیست . البته از اونجایی که update برای گوشی مجانیه پس چرا باید وقتی framware جدید ساخته شده روی اون یکی پایین تر رو زد که هم کارایی رو نداشته باشه هم واسه شرکت تولید کننده فروش کمتر ؟؟؟
    اگه update پولی بود یه چیزی .

و البته از اونجایی که خودم تو شهر خودمون که یزد باشه همین گوشی رو وارد کردم و کارم همینه . به جز اینکه خبره باشی هیچ وقت نمیفهمی که اصلی هست یا نه .که فهمیدن اون هم با شماره بارکد هست که به خاطر اینکه بازار خودم خراب میشه نمیتونم بگم .

خرید برای عمده 320 تومن و فروش هرچی تیغت میبره !!!!!
    البته اصلیش 365 تومن هست !

یه توصیه هم میکنم و اینکه به جز خود سایت اصلی گوشی ها . توی هیچ جای دیگه سریال گوشی رو چک نکنین که ممکنه سریال شما رو بردارن . حالا یه جوابی هم میدن ولی اصلش همینه .

در مورد خش افتادن هم مگه صفحه اونو از فولاد ساختن که خش نیفته . پلاستیکه و خش میفته .

به هر حال به نظر من گوشی خوبیه و با امکانات به قیمت می ارزه . اینو واسه کسایی میگو که همش میپرسن بخرم یا نخرم .
    خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
    ولی واسه من که رشت زندگی می کنم برای خرید اصلش نمی تونم بیام یزد از شما بگیرم که
    اگه می شه لطفا یه کاریش بکنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

راستی amirkhan در مورد بحث شما در مورد Firmware اینو باید بگم که با مراجعه به این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین Firmware برای P990i منتشر شده در کشور های مختلف به چشم می خوره.می بینیم که هنوز مثلا برای کشور سوئد firmware قدیمیتری وجود داره و مثلا آخرین Firmware انگلستان O2 با O2 آلمان فرق می کنه پس بدین تر تیب این مورد که با آخرین Firmware منتشر می شه کا مل درست نیست.این P990 ها هم اگه Update شده باشند Update سونی نیستن.آخه چه دلیای داره Update R9CE سونی باشه اما امکانات اصلی Update رو نداشته باشه؟این قدر هم مشکل داشته باشه؟این جای شک حتی برای خودتون هم نیست؟
    عزیزم در این مورد باید بگم که ساختن نرمافزبر اول از همه به سخت افزبر مربوط میشه . اگه اون کشوری که شما میگی مثل ایران یک اوپراتور داشته باشه که هیچی ولی اگه چندتا باشه هر اوپراتوری واسه خودش یه چیزی میده که فکر میکنی حالا چی کار کرده .
    درست مثل O2 که وقتی روشن میکنی استارت خودشو داره و ورژن نرم افزار خودشم داره
    توصیه من به همه اینه که واسه گرفتن نرمافزار و یا فلش . اول از همه ورژن سخت افزلر رو چک کنین تا بیخود یه هزینه ندین و ....
    جاهایی همکه میرین بیرون تا update کنین . اونجاها هم مثل ما حوصله ندارن تا همیشه به روز باشن . پس یه چیزی رو میگیرن و بهتون قالب میکنن .

البته حالا با update هم قرار نیست که گوشی تبدیل به هواپیما بشه که . همین کاری که الان میکنه بعد از update هم میکنه .

خلاصه حواستون جمع باشه .
    Last edited by amirkhan_20e20; 29-05-2007 at 22:05.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
    ولی واسه من که رشت زندگی می کنم برای خرید اصلش نمی تونم بیام یزد از شما بگیرم که
    اگه می شه لطفا یه کاریش بکنین
    چشم عزیزم سرور مایی
    آدرس بده بیارم تقدیم کنم .

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام بروبکس
    امروز 990 رو 320 تومن قیمت کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چشم عزیزم سرور مایی
    آدرس بده بیارم تقدیم کنم .
    ما مخلصتیم
    فقط یه راهنمایی می خواستم
    Last edited by Mahyar25; 30-05-2007 at 00:37.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

البته پیرو فرمایش salber عزیز باید چند تا نکته رو گوشزد کنم .
    1- اگه چندتا اپراتور باشه هر اوپراتوری واسه خودش یه چیزی میده که فکر میکنی حالا چی کار کرده .( قبلا گفتم ) و اینکه هر اپراتوری واسه سود خودش کار میکنه !!! واسه همین یه چیزایی رو روی framware نمیزاره تا شما هم از خود اون بگیری و البته باید پول بدی که یه راه درآمده .
    2- هسته اصلی هر frameware واسه گوشی یکیه و اگه قراره که عوض بشه یه چیز کلی عوض میشه مثل ویندوز که از ایکس پی 32 بیت به ویستا 64 بیت رفته . ولی واسه کشورها و شرکتها که شما مثال زدی مثل لینوکس هستش که هسته اصلی همه 2.6 هست ولی 10 مدل سیستم عامل لینوکس میبینی که هرکدوم یه کاری میکنن با یه سری نرم افزار کم یا زیاد که بقیه اونا رو هم میتونی داتلود کنی .
    3- شرکت سونی میاد با اپراتور قرارداد میبنده که این گوشی رو همون طوری که اونا میخوان بده مثل بعضی از بازیها که واسه نصب اونا یک کارت گرافیک یا .... خاص میخواد .
    4- حالا میرسیم سر اینکه نرم افزار ما حتما قدیمیه که اول از همه باید شما با ورژن سخت افزار CDA یک کنید که هست یا نه . ( با کشور نه !!!! ) . بعد که مطمئن شدی که update هست شروع کنی .

یک چیز دیگه هم اینکه گوشی هایی که با نام شرکتهای مخابراتی میاد مثل O2 احتمال اینکه سریال چنج باشه بیشتره تا بقیه . چون شما توی انگلستان خط موبایل رو 50$ میخری ولی گوشی رو 400$ . اونایی هم که نمیخوان اونو میفروشن و یکی ارزون تر میخرن . که فروشیا وارد بازار جهان سوم میشه .

تا دست براتفاق بر هم نزنیم
    پاییز نشاط بر سزغم نزنیم
    خیزیم و دمی زنیم پیش از دم صبح
    کین صبح بسی دمد که ما دم نزنیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

ما چاکرتیم
    فقط یه راهنمایی می خواستم
    بفرما
    اگ بتونم راهنمایی کنم !!!!

داره خودمونی میشه waveblue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    چه پر رونق شده این جا

داره خودمونی میشه waveblue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راستی قرار بود یه کم تم بزاریم
    و یه چنتا نرم افزار
    من پسوند جر زدم روش خوب کار میکرد ولی بازی ... !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •