سلام
من فردا باید برم یگان-ستاد هوانیروز تهران
سوال ابنه که باید با لباس نظامی برم یا شخصی؟
بعد اینکه دوبا ره تقسیم داره اونجا یا نه؟
سلام
من فردا باید برم یگان-ستاد هوانیروز تهران
سوال ابنه که باید با لباس نظامی برم یا شخصی؟
بعد اینکه دوبا ره تقسیم داره اونجا یا نه؟
دوستان خواهشا سریع جواب منو بدید ممنون میشم
این کسانی که به علت بیماری تو دوره آموزشی دیگه پادگان نرند.. فراری اند؟
سریع دستگیر میکنند و زندانیش میکنند؟
چون شنیده بودم سرباز فراری بشی کاری باهات ندارند
خواهشا جواب بدید
به علت بیماری یعنی چی دقیقا؟
اگه بیمار بودی اعزام گرفتی و بهت مرخصی استعلاجی دادن که مشکلی نیست ولی اگه همینجوری نهست کردی فراری محسوب میشی. اتفاقا مشمول غایب باشی باهات کاری ندارن، سرباز فراری رو میگیرن دادگاه نظامی میبرن و جریمه نقدی و زندان هم داره.
Last edited by cotgnx; 28-02-2016 at 21:26.
امیدوارم پدر گرامی ات هرچه زودتر سلامتیش برگرده چند درصد از کارافتادگی مشخص شده؟ باید بیش از 60درصد باشه وگرنه بررسی نمیکنن خلاصه اگر پدر شما در حانه تنها نیست و بجز تو کسی دیگه که سلامت کامل داشته باشه هم میتونه ازش نگهداری کنه اصلاً به فکر کفالت نباش اما توی آموزشی که رفتی مدارک پزشکی پدر گرامی ات را ارائه بده که حداقلش بتونی شهر خودت خدمتت رو بگذزونی البته این هم بستگی به انصاف فرمانده آموزشی داره و شانست که توی شهرت برایت جا باشه تقریباً دو هفته مونده به پایان دوره مدارک سربازها رو میفرستن به نظام وظیفه
یکی از دوستام آموزشی افتاد سعید اباد، تیروی انتظامی ، آذربایجان شرقی ....
دوستان اونجا چجوری جاییه !؟
کسی نیست جواب این سئوالو بدونه؟؟ خیلی مهمه...
سلام،
در مورد مرخصی دوره آموزشی یه کم اطلاعات می خواستم.
این درسته که جمعا 15 روز مرخصی میشه گرفت؟
و اینکه هر زمانی که دوست داشتیم می تونیم بگیریم؟ مثلا 15 روز اول رو مرخصی بگیریم یا مثلا 15 روز آخر یا حتی وسط. یا اینکه باید پخش باشه؟
ممنون
دوستان سلام
کسی از زمان ابلاغ بخشنامه ی سرباز معلمی اطلاع داره؟ الان بیشتر
احتمالش هست بچه های برج 2 و 4 رو پذیرش کنن یا اعزامی های 4 و
6 رو؟!
با تشکر مهران...
دوستان دژبان مرکز کهریزک سماجا چجور جاییه؟ بعد از اموزشی کجا میوفتیم و کلا چه کاری انجام میدیم؟ دیپلم
سلام غیبت شمابایدبیشترازشصت روزبشه تا فراری محسوب بشی واسه گرفتن هم برگ جلب می خواد اونم طول میکشه اگه ناجا باشی سه ماه دیگه میان میگیرنت ولی اگه ارتش باشی یک سالی طول میکشه البته حدودا
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)