تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3498 از 3745 اولاول ... 24982998339834483488349434953496349734983499350035013502350835483598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,971 به 34,980 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من اعتراض زده بودم 195 برای این دوبرابر حساب شدن بین الملل

زنگ زد مسئولش گفت منظور همون به فرض حجم 100 گیگ که هست اگر بین الملل استفاده کنید میشه نصف 50گیگ بعد بهش گفتم قبول دارید بد نوشتید گفته اره (چون نیومده بگه از حجم کل،اینجور که این نوشته یعنی 50 گیگ بشه 25 گیگ ) بعد پرسیدم طرح هاتون نمیخواد ادیت بشه گفت چرا جشنواره و اینا داریم سعی میکنیم رقابت رو حفظ کنیم و.... خودشون بد نوشتن باید توضبح بدن بالاخره
    Last edited by arming900; 25-12-2017 at 12:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اسیاتک تعرفه های خودش رو حاضر نیست رقابتی کنه.
    جشنواره معنی نمیده. جشنواره وقتی بدرد میخوره که شما روی طرح های خوب و رقابتی خودت بیای باز هم تخفیف بدی.

اسیاتک الان پسرفت کرده از لحاظ هزینه هر گیگ. من چند ماه قبل ۸۰ گیگ خریدم ۸۸ تومن یعنی هر گیگ ۱۰۰۰ تومن. الان ۱۰۰ گیگش گیگی ۱۷۰۰ داره میده. یعنی هم قیمت هر گیگ اینترنت ایرانسل ( اگر بسته مثلا ۷۲ گیگی ۳ ماهه بخرم ) ولی با سرعت دانلود و اپلود بسیار پایین تر و عدم امکان استفاده خارج از محیط خونه.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

3. این کاربر از h_gh_gamkhor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

جشنواره هست میتونستین 3 ماهه 8 مگ رو با قیمت 120 تومن بخرین.
    اون هزینه راه اندازی رو یکی از دوستان من 195 شکایت کرد و از شاتل پس گرفت چون اصولا نباید اجباری باشه.

محتوای مخفی: shatel 
    پیشنهاد اولاین پیشنهاد با سرعت ثابت ۴ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۱۶۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه می‌شود. در این بخش مشتریان در صورت خرید اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair4096 از ۲۰ درصد تخفیف در قیمت نهایی سرویس بهره‌مند خواهند شد. به این ترتیب که اشتراک سه ماهه این سرویس به قیمت ۹۶٬۰۰۰ تومان، در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. (قیمت واقعی این بسته ۱۲۰٬۰۰۰ تومان است.)
    پیشنهاد دوم
    این پیشنهاد با سرعت ثابت ۸ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۳۵۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه می‌شود. در این بخش مشتریان در صورت خرید اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair8192 از ۲۰ درصد تخفیف در قیمت نهایی سرویس بهره‌مند خواهند شد. به این ترتیب که اشتراک سه ماهه این سرویس به قیمت ۱۲۰٬۰۰۰ تومان، در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. (قیمت واقعی این بسته ۱۵۰٬۰۰۰ تومان است.)

پیشنهاد سوم
    این پیشنهاد با سرعت ثابت ۱۶ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۷۰۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه می‌شود. در این بخش مشتریان در صورت خرید اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair16384 از ۲۰ درصد تخفیف در قیمت نهایی سرویس بهره‌مند خواهند شد. به این ترتیب که اشتراک سه ماهه این سرویس به قیمت ۱۹۲٬۰۰۰ تومان در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. (قیمت واقعی این بسته ۲۴۰٬۰۰۰ تومان است.)

آره تازه دیدم فعلا ثبت نام کردم و پولی واریز نکردم منتظر آسیاتک هستم ببینم کی تخلیه میکنه
    ولی این 120 تومن هزینه خام هست که اگه شبانه هم بخوای 30 تومن اضافه میشه که مالیات و اون عوارض شهرداری هم تو پیش فاکتور اضافه میشه

تو پیش فاکتور همون 150 زده؟
    این ۱۵ تومن هزینه راه اندازی همونیه که طرف میاد مودم رو واست ست میکنه ؟ اخه زده مقدار یک دستگاه رایانه!

دوتا vci vpi وارد می کنی تو مودم هزینه راه اندازی دیکه پول زوره
    Last edited by smk1369; 25-12-2017 at 12:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

اسیاتک تعرفه های خودش رو حاضر نیست رقابتی کنه.
    جشنواره معنی نمیده. جشنواره وقتی بدرد میخوره که شما روی طرح های خوب و رقابتی خودت بیای باز هم تخفیف بدی.

اسیاتک الان پسرفت کرده از لحاظ هزینه هر گیگ. من چند ماه قبل ۸۰ گیگ خریدم ۸۸ تومن یعنی هر گیگ ۱۰۰۰ تومن. الان ۱۰۰ گیگش گیگی ۱۷۰۰ داره میده. یعنی هم قیمت هر گیگ اینترنت ایرانسل ( اگر بسته مثلا ۷۲ گیگی ۳ ماهه بخرم ) ولی با سرعت دانلود و اپلود بسیار پایین تر و عدم امکان استفاده خارج از محیط خونه.

دقیقا حرف دل منو زدی. این دزدا هی میگن جشنواره جشنواره!!!! طرح هاشون از ریشه مشکل داره. خدا رو شکر از شرشون راحت شدم و رفتم فن آوا

6. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خدا رو شکر امروز زنگ زدم فن آوا و گفتن پورت خالی داریم تو شهید نظری. یوزر و پسوورد هم بهم دادن. در مورد تخلیه از آسیاتکم که بلافاصله شکایت کرده بودم، امروز زنگ زدم داخلی 4 و گفتم طبق گفته وزیر باید خط سریع تخلیه بشه و گفت نه به ما گفتن بین 3 الی 7 روز کاری، گفتم من این چیزا حالیم نیست، باید طبق گفته وزیر عمل کنید، گفت پیگیری میکنیم!

دوست عزیز حتما لازم نیست مثل من به فن آوا برید! پیشگامان هم 1 ترا میده یا شاتل 350 تا بین الملل میده. تخلیه از آسیاتک بهترین کاره باز میل خودتونه. اگر تمدید کنید، اینا رسما به ریشتون میخندن
    چشم فن آوا که وصل شد حتما از کیفیتش میگم که بدرد دوستان بخوره
    من که یک ماه تمدید کردم و فقط همین دی ماه رو منتظر آسیاتک میمونم
    چون واقعا کیفیت سرویسی که بهم میده عالیه و میترسم برم شرکت دیگه این سرعت دانلود رو نده بهم
    دستت نکنه فقط گزارشی از روند شکایتت و جمع آوری خط بهمون بده که بدونیم تخلیه دقیقا چند روز زمان میبره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

آفرین به این همراه اول, از شر این dsl بیکفیت خلاص
    نامحدود صبح تمدید شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دقیقا حرف دل منو زدی. این دزدا هی میگن جشنواره جشنواره!!!! طرح هاشون از ریشه مشکل داره. خدا رو شکر از شرشون راحت شدم و رفتم فن آوا
    منم تمدید نمیکنم اسیاتک رو اگر:
    یا تعرفه خوش قیمت نده
    یا‌ حجم اضافی ارزون نده.

۱۷۰۰ تومن اصلا نمیدم برا اسیاتک وقتی ایرانسل هست.
    تعرفه هم درسته توی سرعت های پایین شرکت ها مثل‌ هم هستن تقریبا ولی باز اسیاتک حاضر نیستم ۲۵ گیگ ۲۵ تومن برا سرعت ۲ مگابیت بدم. فکر کنم شرکتای دیگه بیشتر از ۲۵ گیگ میدن رو سرعت ۲ مگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

من که یک ماه تمدید کردم و فقط همین دی ماه رو منتظر آسیاتک میمونم
    چون واقعا کیفیت سرویسی که بهم میده عالیه و میترسم برم شرکت دیگه این سرعت دانلود رو نده بهم
    دستت نکنه فقط گزارشی از روند شکایتت و جمع آوری خط بهمون بده که بدونیم تخلیه دقیقا چند روز زمان میبره
    من تو این چندین سال کیفیتی ازشون ندیدم و پینگشونم همیشه بالا بوده تازه من 4 تا خیابون با مرکز مخابراتیمون فاصله دارم. شما خیلی شانست خوب بوده
    من دیروز که تخلیه خط رو زدم، همزمان هم شکایت از تخلیه خط به 195 ارسال کردم. بعد امروز در قسمت شرح شکایت، اپراتور زده بود با داخلی 4 تماس بگیرید پیگیری کنیم! بعد شکایت بسته شده بود منم عصبانی شدم زنگ زدم گفتم وزیر گفته 1 الی 2 روزه باید تخلیه بشه. گفت نه 3 الی 7 روز گفتن!!!! منم قاطی کردم براش و گفت پیگیری میکنیم ولی گفت شما تجدید نظر شکایت رو نزن! فکر کرد خیلی زرنگه ولی من تجدید نظر رو زدم و تا وقتی خطم تخلیه نشه، شکایت رو نمیبندم

منم تمدید نمیکنم اسیاتک رو اگر:
    یا تعرفه خوش قیمت نده
    یا‌ حجم اضافی ارزون نده.

۱۷۰۰ تومن اصلا نمیدم برا اسیاتک وقتی ایرانسل هست.
    تعرفه هم درسته توی سرعت های پایین شرکت ها مثل‌ هم هستن تقریبا ولی باز اسیاتک حاضر نیستم ۲۵ گیگ ۲۵ تومن برا سرعت ۲ مگابیت بدم. فکر کنم شرکتای دیگه بیشتر از ۲۵ گیگ میدن رو سرعت ۲ مگ

حجم اضافی ارزون و جشنواره و این چرت و پرتا اصلا بدرد نمیخوره. فقط باید تغییر تعرفه بده. بازم میل خودتونه ولی در هر صورت تخلیه بهترین راهه

11. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

جشنوارهواقعاً مسخره...حجم مثل نقل و نبات میفروشن
    مگه مشتریان همه بچه هایی از پشت کوهند
    Last edited by dadash42; 25-12-2017 at 15:46.

13. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من تو این چندین سال کیفیتی ازشون ندیدم و پینگشونم همیشه بالا بوده تازه من 4 تا خیابون با مرکز مخابراتیمون فاصله دارم. شما خیلی شانست خوب بوده
    من دیروز که تخلیه خط رو زدم، همزمان هم شکایت از تخلیه خط به 195 ارسال کردم. بعد امروز در قسمت شرح شکایت، اپراتور زده بود با داخلی 4 تماس بگیرید پیگیری کنیم! بعد شکایت بسته شده بود منم عصبانی شدم زنگ زدم گفتم وزیر گفته 1 الی 2 روزه باید تخلیه بشه. گفت نه 3 الی 7 روز گفتن!!!! منم قاطی کردم براش و گفت پیگیری میکنیم ولی گفت شما تجدید نظر شکایت رو نزن! فکر کرد خیلی زرنگه ولی من تجدید نظر رو زدم و تا وقتی خطم تخلیه نشه، شکایت رو نمیبندم

حجم اضافی ارزون و جشنواره و این چرت و پرتا اصلا بدرد نمیخوره. فقط باید تغییر تعرفه بده. بازم میل خودتونه ولی در هر صورت تخلیه بهترین راهه
    من که تمدید نمیکنم به هیچ وجه. چون بعید به نظر میاد تا یک هفته اینده تغییری ایجاد بشه توی تصمیمات این شرکت.

15. این کاربر از h_gh_gamkhor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •