تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3496 از 4105 اولاول ... 249629963396344634863492349334943495349634973498349935003506354635963996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,951 به 34,960 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

خب اونوقت اینا پشت هم نیستن؟مثلا به عقیدتی سیاسی مراجعه کنی و بی فایده باشه یا فرمانده بدتر تلافی کنه؟
    نه تجربه ثابت کرده اینو ! مخصوصا عقیدتی سیاسی که خودش رو بالاتر از همه کس میخواد نشون بده، در جهت زهر چشم گرفتن از فرمانده ها و نشون دادن قدرت خودش از سربازا حمایت میکنه و چون فرماندها در مواردی چون ارتقا درجه و ... به عقیدتی نیاز دارن پس باهاشون راه میان ! حفاظت اطلاعات هم در 95 درصد مواقع هوای سربازا رو داره، چون به نوعی حافظ سربازا هم هستن ! بسیار افراد حساس و مارموزین ! همه کادری ها هم از این ارگان میترسن ! کافیه یه بار یه کادری رو بازخواست بکنن ! از طرفی دوربین هم هستن و اتفاقاتی ناشی از بکار گیزی ناصحیح افراد یا ازار و اذیت اونها رو رسد میکنن ! اگه با این تفکر که برم اونجا فرمانده لج میکنه و فلان میشه و بهمان ، خدمت رو سر بکنید تا اخر خدمت توسری بخور میشید و این تا سال ها از ذهنتون خارج نمیشه ! سعی کنید به هر طریقی حق خودتون رو بگیرید !

2. 3 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام

اما یه توصیه برادرانه هم دارم به اونا که دارن میرن اموزشی
    اگه بچه تهران نیستین سعی کنید تا جایی که میشه یگانتون ستاد کل نیروهای مسلح نیوفته .منظورم ستاد مشترک ارتش نیست. تا چند سال پیش جای خوبی بود اما الان واقعا یه پادگان جهنمی شده چه برای سرباز صفر یا گروهبان و ستوان.
    عموما برای گزینش سرباز هاشوم میان تو پادگان های اموزشی باهاتون مصاحبه میکنن . مصاحبه های عقیدتی و سیاسی .
    سلام دوست عزیز
    میشه دلیل اینکه ستاد کل خوب نیست اشاره کنید. من از یه پادگان تو اطراف شهر خودم که زیر مجموعه همین ستاد کل نیروهای مسلح هست پذیرش گرفتم. پادگانش هم رفتم به نظر جای بدی نمیاومد. میشه در این باره توضیح بیشتری بفرمایید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من دوره کد خوردم لویزان...عقیدتی سیاسی
    تاریخ معرفی 10م همین ماهه
    میخوام بدونم تا ساعت چند میتونم خودمو معرفی کنم؟؟
    لباس کامل یا شخصی هم میتونم برم؟؟
    امکان داره روز اول مرخصی بدن؟چون 10م میشه دوشنبه..مثلا بگن شنبه بیاین..با وجود اینکه پنج شنبه و جمعه ها تعطیل

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    در تقسیم بعد از آموزشی افتادم توپخونه 44 اصفهان و خودمم اهل اصفهانم. درجمم ستوان دو هستش و بخش اداری به احتمال زیاد میوفتم

یکی از دوستان لطف کنه از وضعیت کلی اونجا و سخت گیری ها، مشکلات، و روزبرگ و اینجور مسائلش واسم بنویسه. در ضمن متاهل هم هستم و باید فکر یه شغل پاره وقت هم باشم واسه همین زمان مرخص شدن روزانه واسم مهمه

پیشاپیش ممنون
    دوستان کسی نبود جواب بده
    یه سوال دیگه هم واسم
    من میخوام هم روز برگ بشم و هم خوابگاه داخل داشته باشم. میشه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من دوره کد خوردم لویزان...عقیدتی سیاسی
    تاریخ معرفی 10م همین ماهه
    میخوام بدونم تا ساعت چند میتونم خودمو معرفی کنم؟؟
    لباس کامل یا شخصی هم میتونم برم؟؟
    امکان داره روز اول مرخصی بدن؟چون 10م میشه دوشنبه..مثلا بگن شنبه بیاین..با وجود اینکه پنج شنبه و جمعه ها تعطیل
    شما دو روز هم دیر بری خیالی نیس من بودم بهت میگم و در ضمن نمره و.. . هم کشکه مال دوره قبلیتونم الکی گول نخورید درس بخوانید.
    هر روز روز برگی داداش و شخصی برو حال کن برا خودت.

7. این کاربر از mykamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان کسی نبود جواب بده
    یه سوال دیگه هم واسم
    من میخوام هم روز برگ بشم و هم خوابگاه داخل داشته باشم. میشه یا نه؟
    داداش هتله.
    بعد شما سعی کن هفته اول نری خونه تا تخت بهت بدن.بعد که تخت و کمد گرفتی برو حال کن.

9. این کاربر از mykamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان این درس هایی که تو آموزشی سربازی میدن رو بقیه میگفتن زیاد جدی نگیرید الکی هست.. ولی اینجایی که من تو ارتش افتادم خیلی جدی هستند وسختگیر هستند تو درس پرسیدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

کسی هست اعزمی 1 اسنفد 94 باشه تو 01؟

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال. من احساس میکنم شماره حساب سپه برای واریز حقوق رو تو پادگان اموزشی اشتباه دادم.. چند بار هم برای اصلاح و دادن پرینت بانک خواستنم ولی من امکان مراجعه به بانک نداشتم و دیر شد.. بنظرتون حالا که میرم یگان میشه از اونجا درخواست اصلاح داد یا دیگه کاریش نمیشه کرد و حقوق بی حقوق؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان این درس هایی که تو آموزشی سربازی میدن رو بقیه میگفتن زیاد جدی نگیرید الکی هست.. ولی اینجایی که من تو ارتش افتادم خیلی جدی هستند وسختگیر هستند تو درس پرسیدن
    اصلا تاثیر نداره بنده تو آموزشی به جرات میگم هر کس سوال میکردن ازم بلد بودم تا اینکه دیگه فرمانده میترسید ازم بپرسه در این حد میگم.همش برا خودشونه و نمره فرماندهیه اصلا به شما ربط نداره.حتی اسمم رد شد برای سرباز نمونه اما لوح تقدیر را دادن به اونکه پارتی داشت.فهمیدی؟!
    الکی تو سربازی وقتت را برا این چیزها تلف نکن.همش پارتی و شرایط هست و خوش شانسی همین و همین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •