ممنون به خاطر قرار دادن این لینک . من هم مشکلات مختص بازی کردن گیم های انلاین رو گفتم .البته من توی پست های قبلش که در مورد Udp صحبت کرده بود گفتم . چون به نظر پست های جدیدش کمتر به موضوع من مربوط بود ، امیدوارم خونده بشه
ممنون به خاطر قرار دادن این لینک . من هم مشکلات مختص بازی کردن گیم های انلاین رو گفتم .البته من توی پست های قبلش که در مورد Udp صحبت کرده بود گفتم . چون به نظر پست های جدیدش کمتر به موضوع من مربوط بود ، امیدوارم خونده بشه
میگم این رایگانش من کشته یعنی چه رویی داره این پارس افلاین
یعنی خدا وکیلی حاضرم یک پول بدم این سیستم از روی خط من بردارن![]()
سلام وضعیت پارس چطوره الان ؟ من اصلا واسم شبانه مهم نیست 2مگ نامجدود مخابرات دارم فقط برای روزانه میخوام وقتی نیاز به یه فایل مهم دارم سریع بتونم دانلود کنم های وب داشتم اولا خوب بود تا اینکه این آخرا شده بود 2-3 مگ ! که امروز درخواست جمع آوری دادم
پس فقط روزانه بالای 8 مگ ترجیحا مورد نیازم هست
آی گفتیییییییییییییییییییییی ییییییییییی!![]()
وضعیت من دیشب عالی بود... سرعتم همش روی 260 بود... سرویسم هم 1 مگه.برای اولین بار 5گیگ گرفتم.
بیشتر وخت ها نمیتونم وارد انجمن بشم ولی ------ وارد میشه همیشه
احتمال زیاد ispپارس این انجمنو محدود کرده
چون حسابی همه دار ن مردم اگاه میکنند توی این تاپیک پارس
این شرکت فکر کرده کاربرا هالو هستن
دو هفته پیش اومدم روی پارس، امروز تخلیه کردم.
عمق فاجعه را ببینید شما!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان چخبر من دیشب مریض بودم نتونستم بیام؟
خبر فرح بخشی نشده ؟
بچه ها متاسفانه از پارس خیلی اذیت شدم و با اینکه به آقا امیر هم قول داده بودم با هم از پارس تخلیه کنیم اما دیگه دیروز کفری شدم و درخواست تخلیه دادم
الانم با دیال آپ و آهنگ سمفونیک دیال آپ و به سختی اومدم انجمن . از دست پارس راحت شدم آخیش ......
این مدت یک ماهه که رو پارس بودم سرعتم با دیال آپ فرقی نمیکرد و به قول یکی از بچه ها آفلاین بودم سرعتم بیشتر از آنلاین بودنم بود![]()
خوب کاری کردی
اعصاب خوردی ارزش یک روز منتظر شدنم نداره
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)