به سلامتی امروز رفتمو قرار دادمو فسخ کردم ولی تو شهریور ماه حسابی شبانه شاتل رو ابکش کردمولی بعد از اون تا اخر مهر محدود بودم به 3KB ولی دیگه تموم شد
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به سلامتی امروز رفتمو قرار دادمو فسخ کردم ولی تو شهریور ماه حسابی شبانه شاتل رو ابکش کردمولی بعد از اون تا اخر مهر محدود بودم به 3KB ولی دیگه تموم شد
![]()
امروز کلا سرویس شاتل دیگه تمدید نمی کنم...خداییش سرویسهای شاتل مفت نمی ارزه فردا دارم نامه بدم جمع اوری کنن راحت بشم...برم پارس انلاین باز انجا بهتر حداقل 1 شب سرعت پایین نمیاد یا وی پی ان محدود نمی کنن
خداییش 3 هفته سرعت من به 5 کلوبایت رسیده شبانه؟؟؟؟؟؟اخه کدوم شرکت این کارو می کنه ...حالا جواب کارمندان ببینید ...فکر کنم این بهشون دادن کپی پیست کنن برای همه
Kaveh Sedghi
با سلام
مشترک گرامی جناب اقای
بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت ADSL ، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشترکین ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی مشابه تبعیت نمیكند و برای افزایش خوشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است وحتی در بیشتر مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.
گفتنی است در چنین شرایطی اگر گروهی از مشترکین قصد داشته باشند به صورت متوالی اقدام به دریافت فایلهای حجیم نمایند، بصورتی که باعث اختلال در پهنای باند مرکز گردد به ناچار مجبور هستیم در ساعات رایگان (1 الی 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری)
با توجه به توضیحات ذکر شده افت سرعت در ساعات ترافیک رایگان (1الی 8) اجتناب ناپذیر است.
در اخر اینم دیدید شک نکنید اینا تا بگی سرعت پایین اینارو برات کپی می کنن
من دیگه حالم از شاتل بهم می خوره
Last edited by rezamc; 01-11-2011 at 23:59.
سلام دوستان
ای کاش به حرفای شما گوش میدادم و سرویسم رو تمدید نمیکردم ولی دیگه کار از کار گذشته و امیدوارم از این اشتباه من درس عبرت بگیرید
ار بس محدودم کردن خسته شدم خدا بهشون انصاف بده![]()
دوستان یه سوال . من خواهرم لپتاپ خریده . بعد الان اگه من یه مودم وایرلس بگیرم میتونیم 2تامون همزمان کانکت بشیم ؟!!! من با pc و اون با لپتاپ . اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم![]()
بله ميشه و هيچ مشكلي نيست
بله دوست عزیز
میشه
یه سرویس اینترنت با مودم وایرلس برای سیستم خونه میگیری وبا لپتاپ هم میتونی استفاده کنی و حالشو ببری
در ضمن این پست مربوط به درگیری های بین دوستان داغدار با خدمات ... شاتله![]()
پس سرویستو از شاتل نگیر چون نه میتونی از سیستم خونگی استفاده کنی نه لپتاپ
![]()
دوستان محدودیتم برداشته شد
سرعتم از 3KB رسید به 6KBخیلی خوشحال شدم حالا میتونم حداقل برم GOOGLE
![]()
سلام . نتایج تست امروز 11 آبان ، گفتم شاید جالب باشه ! کلا 285 مگ تو دانلود منیجر گذاشتم و از 3 صبح شروع به استارت کنه و تو شاتل دریافت ترافیک رایگان زده 398 مگ ! . یعنی 113 مگ زیادی زده بوده حالا 13 مگ بخوره تو سرش . من میگم 100 مگ زیادی زده
ساعت 12:50 شب هم رفتم بخوام دقیقا یادمه . وبگردی چیزی هم نبوده . وی پی ان خاموش بوده
نتایج دیروز هم که به ازای 750 مگ که تو دانلود منیجر بوده .. 990 تا کنتور انداخته یعنی 240 تا اضافی
ببینید اینا همش تو قسمت دریافت ترافیک رایگان بوده نه ارسال رایگان .. بعدشم چیزی از اعتبار یا پول من کم نمیشه
فقط نیت و هدفم آگاه سازی دوستان در دریافت های ترافیک شبانه ست
موفق باشیــد
سلام
رفیق ما هم دیشب 925 مگ دقیق دانلود کردم حسابشم دستم بود ولی الان تو شاتل اینو زده
1,218,961KB
سلام به همه دوستان
ما آخر نفهمیدیم بعد از قاطربه چه شرکتی کوچ کنیم؟؟؟؟؟؟؟
یه مسلمونی به داد برسه؟ حالا مسیحی ، یهودی و.... هم بود اشکالی نداره
یکی میگه پارس خوبه یکی دیگه میگه دزده ، یکی مییگه مخابرات، یکی میگه آسیاتک، آخرش چی؟![]()
Last edited by jackson2010; 02-11-2011 at 12:54.
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)