خواهش میکنم منو دعوت کنید
الانه که نابود بشممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممم
خواهش میکنم منو دعوت کنید
الانه که نابود بشممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممم
کف کردیم
فتوشاپه![]()
ای واااااااااااااااایییییییی ییییییی..........
دو تا دیگه هم بهشون پیوستن... بابا به خدا من آدم مهمی نیستم... خوب جنگه دیگه... منم حمله کردم و چند تا روستای 1000 تا 2500 امتیازی رو به مرز نابودی کشوندم... خوب این نامردیه که با 9 لشکر به یه روستا حمله کنید... خوب مگه من بدبخت چیکارتون کردم.......
اینم آخرین عکس از روستای من... 11 دقیقه تا اولین حمله دشمن... ملوانان، خلبانان، بشتابید برای دفاع از وطن...
من نیروهای خیلی بیشتری داشتم... ولی به خاطر جنگ های اخیر همشون رفتن به دیار باقی...![]()
Last edited by Cleeev; 14-08-2008 at 19:54.
من فقط 2 هزارتا شمشیر و 500 نیزه دارم
اگه یکی ازین دوستامو که تریبالو بهش اموزش دادم نبود من الان نابود بودم اون تو ترایب Ue هست و بهم گفت که میخان بهم حمله کنن اما من خواهش کردم نکنند اما هنوز جواب ندادن
قسم می خورم که عین حقیقته![]()
پدراااااااااااااااااااااا ااممممممممم
کجاییی به داد پدراااااااااااااااااااامم ممممممممم
برسسسسسسسسسسس
بهتون پریمیو میدم کمکککککککک
دعوتم کنیییییییییید
این روستا ها مال یک نفره یا مال چند نفر ؟![]()
مي گم بالايي چرا اينقدر لول فارمش كمه؟
خسته نباشید شماها چقدر نیرو دارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز. می گم تا نیومدن تو لا اقل با همین نیرو هات به یکی شون حمله کن.
اگه بمونن که همشون کارشون تمومه.
ریسورست رو هم منتقل کن.
بعد بشین بخند بهشون.
اگه کارت تموم شد که هیچی.
اگه نشد اونا هیچی گیرشون نمیاد
100 Spear fighters
70 Swordsmen
80 Axemen
50 Scout
6359.|432 P
تریپم تریپ اول کانتنیت هست . رنکشم 22 شد.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)