تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3495 از 4105 اولاول ... 249529953395344534853491349234933494349534963497349834993505354535953995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,941 به 34,950 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون
    اتفاقا اهل قزوین هستم ولی شرایط ندارم.. با این اوصاف روز اول با وسایل کامل برم یا نه؟ لباس هام رو درست کنم خودم (درجه، رسته و...)؟ گوشی میزارن ببرم؟
    برا اطمینان با وسایل کامل برو. لباس هات رو هم درست کنی بهتره ولی چون روزه اوله گیر نمیدن. احتمالا روزه اول توجیه می کننتون و 2-3 روز مرخصی میدن تا مدارک بیارین و امریه هاتون رو صادر کنن که کجا افتادین.

گوشی نبری بهتره، روزه اول جدید هم هستین دژبان ممکنه اذیت کنه. قزوین هم ممکنه بیوفتی دیگه به شانس و هزار تا چیزه دیگه وابستس

2. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

این که از مهر اپدیت نشده هنوز
    =======

من اردیبهشت 95 اعزامم . کارای امریم هم دو سه ماه پیش انجام دادم .بعد پدرم دیروز به من گفت که برو پلیس +10 ببین کد 75 خوردی . گفتم لابد واسه امریه و نتیجه قطعیش هست . تو سایتش هم رفتم که 6 ماهه اپدیت نشده . بعد یه سرچ کردم ببینم کد 75 اصلا چی هست دیدم اینا واسه محل پادگان اموزشی هست . درسته دیگه ؟ بعد من چون حوصله رفتن به پلیس +10 ندارم میخوام ببینم این کد و نتیجه قطعی امریه رو الان برم بپرسم الان اومده یا تو همون برگ اخری که ده روز مونده به اعزام میاد دم خونه مشخص میشه ؟
    امریه کدام سازمان رو گرفتید؟
    دوره تکمیلی 45 روزه رو دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان یه سوال استعلاجی تا چند روز میشه گرفت؟

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال
    استعلاجی تا چند روز میشه گرفت؟

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال
    استعلاجی تو یگان ۴۵روز به ازای یک ساله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

استعلاجی تو آموزشی چند روز میشه گرفت؟

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

استعلاجی تو آموزشی چند روز میشه گرفت؟
    بستگی به ارگان وپادگان مدنظر داره بعضی ها با وجود پونزده روز استعلاجی موافقت میکردن بعضی ها هم مکنه پنج روز بری تجدیبد دوره کنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دو، سه تا سوال دارم:
    1. یه سوالی بدجوری ذهن منو درگیر کرده لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره حتما بهم بگه. این مدافعای حرم که میرن سوریه داوطلبی هستن یا از همین سربازای خودمون میرن اونجا؟ یعنی اونجا رفتن اجباریه یا اختیاری؟ احتمالش هست بعدا سربازی بیفته جنگ با داعشیا تو سوریه یا نه کلا داوطلبیه؟ مرسی اگه کسی می دونه راهنمایی کنه....

2. یه سوال دیگه، شیر نمیدن اصلا کلا تو خدمت؟ غذاها بعد از آموزشی تو یگان بهتره؟

3. یه سوال دیگه من قندم یهو شدید میفته، بعد اونجا حتما باید نابود شی تا بت تخفیف بدن؟ یعنی من قندم باس بیفته، بیفم کف اونجا تا ولم کنن؟ اصلا ول می کنن؟ یا مهم نیس واسشون؟
    سلام
    در مورد سوالتون که یکی از دوستان جواب دادن
    من هم میگم خیالتون راحتر شه
    تازگیا خیلیا از بابت ترس از اعزام به سوریه و اینا خدمت نمیرن
    ولی باید عرض کنم به هیچ وجه از سربازان کسی رو اعزام نمیکنن حتی اگه داوطلب باشی.
    اما یه توصیه برادرانه هم دارم به اونا که دارن میرن اموزشی
    اگه بچه تهران نیستین سعی کنید تا جایی که میشه یگانتون ستاد کل نیروهای مسلح نیوفته .منظورم ستاد مشترک ارتش نیست. تا چند سال پیش جای خوبی بود اما الان واقعا یه پادگان جهنمی شده چه برای سرباز صفر یا گروهبان و ستوان.
    عموما برای گزینش سرباز هاشوم میان تو پادگان های اموزشی باهاتون مصاحبه میکنن . مصاحبه های عقیدتی و سیاسی .

9. این کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان ارتش اصلا به معاف از رزم اعتقاد داره؟ :|
    ما تو آموزشی گفتیم معاف از رزمیم گفتن معاف از رزم یعنی معاف از جنگ، ما هم که در حال جنگ نیستیم! :|
    Last edited by Ehsan PCbase; 24-02-2016 at 00:04.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال
    البته تو ارتش در کل 30 روز هست که در صورت تایید بیمارستان مرکزی (نسبت به ارگان فرق داره، مثلا نیروی هوایی بیمارستان بعثت)، به دو ماه هم قابل افزایش هست (در شرایط خاص ) . این 30 روز هم در کل خدمت هست و به سال نیست. البته استعلاجی گرفتن یه سری ریزه کاریا داره که باهاش میتونی مدت ها بخوری و بخوابی ! مثلا یک نوعش حضور زدن تو بیمارستان هست ! دنگ و فنگ داره ولی جواب میده قشنگ ! نوع بعدی افزایش روز بستری کردن هست بدون اینکه تو بیمارستان باشی! چون روز بستری جزو استعلاجی حساب نمیشه ! کم کم باید یاد بگیرید !

دوستان ارتش اصلا به معاف از رزم اعتقاد داره؟ :|
    ما تو آموزشی گفتیم معاف از رزمیم گفتن معاف از رزم یعنی معاف از جنگ، ما هم که در حال جنگ نیستیم! :|
    بله ، داره ! شما باید به قسمت عقیدتی سیاسی یا حفاظت اطلاعات مراجعه میکردید و شکایت میکردید ! اونوقت به حقتون میرسیدید ! تو خدمت باید زرنگ باشی، باید زهر چشم بگیری از فرمانده و ... ! اگه ببینه که زرنگی و تقی به توقی بخوره میری به مراجع بالاتر اعتراض میکنی ازت میترسن و باهات درگیر نمیشن ! اینو تو یگان یادت بمونه ! به هیچ عنوان، به هیچ عنوان با اسلحه پست نده ! حتی اگه بگن اضاف میخوری و ... ! اگه اعتراض کنی به حفا یا ع س به نتیجه ی میرسی !
    Last edited by alex_love; 24-02-2016 at 02:15.

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بله ، داره ! شما باید به قسمت عقیدتی سیاسی یا حفاظت اطلاعات مراجعه میکردید و شکایت میکردید ! اونوقت به حقتون میرسیدید ! تو خدمت باید زرنگ باشی، باید زهر چشم بگیری از فرمانده و ... ! اگه ببینه که زرنگی و تقی به توقی بخوره میری به مراجع بالاتر اعتراض میکنی ازت میترسن و باهات درگیر نمیشن ! اینو تو یگان یادت بمونه ! به هیچ عنوان، به هیچ عنوان با اسلحه پست نده ! حتی اگه بگن اضاف میخوری و ... ! اگه اعتراض کنی به حفا یا ع س به نتیجه ی میرسی !
    خب اونوقت اینا پشت هم نیستن؟مثلا به عقیدتی سیاسی مراجعه کنی و بی فایده باشه یا فرمانده بدتر تلافی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •