تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3494 از 4105 اولاول ... 249429943394344434843490349134923493349434953496349734983504354435943994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,931 به 34,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اگر میخوای بفهمی با درخواست امریت موافقت کردن چطوری میشه از سایت +10 فهمید ؟ یه بخش بود قبلا تو سایتش ولی الان هر چی میگردم نیست
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو کد ملی و کد سخا رو بزن اونجا یه بخش داره واسه امریه

سلام دوستان

کسی اطلاع داره ابلاغه ی سربازمعلمی حدودا کی صادر خواهد شد؟ :)
    امسال (اگر اشتباه نکنم) حدودا 20 اسفند این اتفاق افتاد و بچه های
    آماده به خدمت تیر و شهریور رو گرفتن.

با تشکر مهران...
    سلام
    بخشنامه قبلی یکم اردیبهشت اومد
    معمولا بخشنامه نیمه دوم بهمن میاد که امسال نیومد شاید دوباره اردیبهشت بیاد شاید هم نیمه اول اسفند
    اگه قبل از عید بیاد اعزامی های برج 2 و 4 رو میگیرن اگه بعد از عید بیاد اعزامی های برج 4 و 6 رو میگیرن

2. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

بنده مشکل دوقطبی درجه دو دارم که 20روز در بیمارستان بستری شدم و قبل کمسیون پیش دو دکتر منو بردن و یک سال بهم معافیت موقت دادن بخاطر بیماریم و الان هم تحت نظر دکترم هستم.

خواستم بپرسم بعد این یک سال چه اتفاقی می افته و ایا معاف میتونم بشم چون شرایط خدمت را ندارم .

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من یگان افتادم هواپیمایی نزاجا آج لویزان با رسته رایانه.. کسی اطلاعاتی داره از اینجا؟ جای خوبیه؟
    کسی اطلاعی نداشت؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام دوستان

بنده مشکل دوقطبی درجه دو دارم که 20روز در بیمارستان بستری شدم و قبل کمسیون پیش دو دکتر منو بردن و یک سال بهم معافیت موقت دادن بخاطر بیماریم و الان هم تحت نظر دکترم هستم.

خواستم بپرسم بعد این یک سال چه اتفاقی می افته و ایا معاف میتونم بشم چون شرایط خدمت را ندارم .
    سلام
    بعد از یکسال دوباره براتون کمسیون میزارن و پرونده ی یک سال گذشتتون رو بررسی میکنن، اگه واجد شرایط بودید معاف میکنن .

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    در تقسیم بعد از آموزشی افتادم توپخونه 44 اصفهان و خودمم اهل اصفهانم. درجمم ستوان دو هستش و بخش اداری به احتمال زیاد میوفتم

یکی از دوستان لطف کنه از وضعیت کلی اونجا و سخت گیری ها، مشکلات، و روزبرگ و اینجور مسائلش واسم بنویسه. در ضمن متاهل هم هستم و باید فکر یه شغل پاره وقت هم باشم واسه همین زمان مرخص شدن روزانه واسم مهمه

پیشاپیش ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دو، سه تا سوال دارم:
    1. یه سوالی بدجوری ذهن منو درگیر کرده لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره حتما بهم بگه. این مدافعای حرم که میرن سوریه داوطلبی هستن یا از همین سربازای خودمون میرن اونجا؟ یعنی اونجا رفتن اجباریه یا اختیاری؟ احتمالش هست بعدا سربازی بیفته جنگ با داعشیا تو سوریه یا نه کلا داوطلبیه؟ مرسی اگه کسی می دونه راهنمایی کنه....

2. یه سوال دیگه، شیر نمیدن اصلا کلا تو خدمت؟ غذاها بعد از آموزشی تو یگان بهتره؟

3. یه سوال دیگه من قندم یهو شدید میفته، بعد اونجا حتما باید نابود شی تا بت تخفیف بدن؟ یعنی من قندم باس بیفته، بیفم کف اونجا تا ولم کنن؟ اصلا ول می کنن؟ یا مهم نیس واسشون؟
    Last edited by honeyxp; 22-02-2016 at 17:16.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هوانیروز جای نسبتا خوبیه، البته اونجا باز خودش تقسیمات داره. یکی از یگان هاش تو قزوین هست. شهرهای دیگه هم یگان داره.

شرایط داشته باشی همین تهران نگه میدارنت. البته رسته رایانه و اداری رو معمولا نگه می دارن همون ستاد لویزان، بسته به شانست داره دیگه.

در کل جای خوبیه.

9. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام دو، سه تا سوال دارم:
    1. یه سوالی بدجوری ذهن منو درگیر کرده لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره حتما بهم بگه. این مدافعای حرم که میرن سوریه داوطلبی هستن یا از همین سربازای خودمون میرن اونجا؟ یعنی اونجا رفتن اجباریه یا اختیاری؟ احتمالش هست بعدا سربازی بیفته جنگ با داعشیا تو سوریه یا نه کلا داوطلبیه؟ مرسی اگه کسی می دونه راهنمایی کنه....

2. یه سوال دیگه، شیر نمیدن اصلا کلا تو خدمت؟ غذاها بعد از آموزشی تو یگان بهتره؟

3. یه سوال دیگه من قندم یهو شدید میفته، بعد اونجا حتما باید نابود شی تا بت تخفیف بدن؟ یعنی من قندم باس بیفته، بیفم کف اونجا تا ولم کنن؟ اصلا ول می کنن؟ یا مهم نیس واسشون؟
    سلام
    1- داوطلبی هست جانم و به هیچ وجه از سربازا استفاده نمیکنن . به هیچ وجه ، مگه اینکه داوطلب بشن که اونم از صد تا فیلتر باید رد بشه !
    2-شیر خخخخخ ! شاید برا صبحانه سالی یه بار بدن ! البته بستگی به پادگانش داره ! شاید بعضی جاها بدن ! امکانش کمه !
    3-اینم بستگی به پادگانش داره ! بعضیا دل رحمن ولی بیشتر اینجوری نیستن ! تا نیفتی ولت نمیکنن !!! همون اول بیفت خودتو راحت کن تو آموزشی باید زرنگ باشی ! یکم زرنگ باشی کارت راه میفته ! افتادن هم نمیخواد !

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هوانیروز جای نسبتا خوبیه، البته اونجا باز خودش تقسیمات داره. یکی از یگان هاش تو قزوین هست. شهرهای دیگه هم یگان داره.

شرایط داشته باشی همین تهران نگه میدارنت. البته رسته رایانه و اداری رو معمولا نگه می دارن همون ستاد لویزان، بسته به شانست داره دیگه.

در کل جای خوبیه.
    ممنون
    اتفاقا اهل قزوین هستم ولی شرایط ندارم.. با این اوصاف روز اول با وسایل کامل برم یا نه؟ لباس هام رو درست کنم خودم (درجه، رسته و...)؟ گوشی میزارن ببرم؟
    Last edited by Ehsan PCbase; 22-02-2016 at 20:15.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

این که از مهر اپدیت نشده هنوز
    =======

من اردیبهشت 95 اعزامم . کارای امریم هم دو سه ماه پیش انجام دادم .بعد پدرم دیروز به من گفت که برو پلیس +10 ببین کد 75 خوردی . گفتم لابد واسه امریه و نتیجه قطعیش هست . تو سایتش هم رفتم که 6 ماهه اپدیت نشده . بعد یه سرچ کردم ببینم کد 75 اصلا چی هست دیدم اینا واسه محل پادگان اموزشی هست . درسته دیگه ؟ بعد من چون حوصله رفتن به پلیس +10 ندارم میخوام ببینم این کد و نتیجه قطعی امریه رو الان برم بپرسم الان اومده یا تو همون برگ اخری که ده روز مونده به اعزام میاد دم خونه مشخص میشه ؟
    Last edited by Greedy; 22-02-2016 at 20:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •