سلام لوتی
خوف داری میترکونی ها![]()
سلام لوتی
خوف داری میترکونی ها![]()
از کجاش گیرش آوردی. خیلی توپه![]()
هییییی
من تازه فهمیدم چرا منو بیرون انداختید الان یکی از دوستام بهم گفت فهمیدم نامرداااااااااااااااااااا ا
من از اونیکی به اینیکی ریسورس میفرستم و سریع رشت میکنه اخه یکم کنار منو گاه کنید ببینید من باید چی رو میگرفتم یکی یه ام تیازش یکمم خوب بود یعنی حدود 500 از من 1:30 فاصله داشت
چکار میکردم هااا ؟؟؟؟
یه 2700امتیازی سمت راستت هست
منم یه روستا نوبل کردم که 9ساعت و یه روستا هم که 6ساعت باهام فاصله داشت
و دارم رو یه 7ساعتی دیگه برنامه ریزی میکنم
بعد از 24 ساعت فهميدي ديس ميس شدي؟؟ يعني غير فعال هستي؟به ترايب توجه نداري؟؟؟
زماني كه نوبلش كردي 53 points بود.اين طبق هر معياري اشتباه است زماني لازم هست روستاهاي امتياز پايين را نوبل كرد كه سرعت ورلد بالا باشد در ورلدهاي سرعت پايين اين امر كاملا بي سابقه است چون اين ورلدها هيچوقت تكميل ظرفيت نميشود و پر از بربرين بزرگ است
روستا را كلايم هم نكرده بودي.تاييد هم نشده بود.در اين اوضاع كه دوستات لنگ كمك نوبلمن اي هستند به ضرر ترايب كار كردي و موجب شدي مضحكه ترايبهاي ديگه بشيم.
البته اين به تجربه ات برميگردد و زياد مقصر نيستي.
به هر حال تصور كن همه ترايب بخواهند روستاهاي همسايه امتياز پايين را نوبل كنند .چه به سر قبيله مياد؟همه ميشوند يك مشت راحت طلب ترسو و فراري از جنگ
اگر دليل قانع كننده اي داشته باشي و گروه موافقت كنند برميگردي در غير اين صورت به زودي طعمه ترايبها ميشوي و نوبل ميشوي
متاسفم هر چيزي جاي خودش را دارد اگر ايراني نبودي مطمئن باش به جاي ديس ميس نوبل ميشدي
بچه هاي ساري پر جرات تر از اين حرفا بودند.چي شده راه بند را بستند؟؟؟
سلام دوستان
اگه یه اکانکت دیگه بدید کجا میوفته؟
50 تا اسکات ساخته شد.
پیشرفته پشم گیر .. ببخشید چشم گیر به این میگن ..
مراجعه به امضا
k64................
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)