تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3492 از 4105 اولاول ... 249229923392344234823488348934903491349234933494349534963502354235923992 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,911 به 34,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان واسه کفالت یه برگه هست به اسم استشهاد تاییدیه مشمول میخواستم ببینم اون برگه رو دایی و عمو و خاله اینا میتونن امضا کنن مشکلی پیش نمیاد؟
    اصلا تاثیر نداره بیخود زحمت نکش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    مگه 8 سال غیبت عفو رهبری میخوره ؟! طبق این قانون جدید که باید پول بده !!!
    مزیتش اینه که بعد از اینکه پولو دادید و سوابقتون بررسی شد، کارت پایان خدمت براتون صادر میشه ! میشید مثل اونی که رقته خدمت ! شرایطشون یکسانه
    با کارت پایان خدمت میتونه شرکت کنه
    سلام

بله. کسانی که 8 سال یا بیشتر غیبت دارن، همینطور افرادی که بیش از 8 سال از زمان فرارشون گذشته دیگه پرونده ای واسشون تشکیل نمیشه و همینطور برخوردی صورت نمیگیره (نتونستن برخورد کنن الکی گفتن عفو رهبریه ...) . در واقع غایبین مشمول هستن، مثل سایر مشمولین و فراری ها بدون اینکه زندان برن و به خاطر فرار بازخواستشون کنن یا دستگیر می تونن خودشون رو معرفی و بقیه دوران خدمتشون رو بگذرونن. موردی که شما گفتید فروش خدمته و تفاوت داره با عفو رهبری .
    اما من میخوام بدونم یعنی حالا که غایب 8 سال به بالا مشمول به حساب میاد با این عفو ، میتونه ادامه تحصیل بده یا غیبتش همچنان سر جاش هست؟ (هر چند میدونم سوالم جوابش منفیه اما گفتم بپرسم)
    Last edited by lafze-ghalam; 20-02-2016 at 21:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به ما گفتن یکشنبه.. من گد وحدت بودم
    آقا قضیه سر نیزه واقعی بود؟؟؟
    پیام خصوصی بده بگو قضیه چی بود؟؟تا کی شما رو نگه داشتن...
    یعنی اون روز آخر گند زد به کل روحیمون...هنوز ک هنوز وقتی میخوابم خواب اون پادگان مزخرف رو میبینم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

فکر کنم تیر به بعد بخوره (( البته اگه اردیبهشت خالی باشه هنوز شاید اردیبهشت خوردید))

ولی شما پست کنید
    اگه خواستید دیرتر برید میتونید تاریخ اعزام رو تمدید کنید و تاریخ اعزام عقبتر بیفته

تاریخ پیشنهای تقریبا کشکه
    هر ماه خالی باشه به ترتیب اعزام میشید
    اول آذر که داشتم پست میکردم اینقدر شلوغ بود همینجوری ماه پر میشد میرفت ماه بعد
    تیر دقیقا پر شد که من خوردم شهریور
    همه برج های اعزام پر بود
    و تا برج 8 سال بعد یعنی آبان رفته بود
    ولی الان با باز کردن تعجیل اسفند خیلی ها تعجیل زدن و برج های بعدی یعنی اردیبهشت و تیر و.... خالی شده

شما هم پلیس به اضافه 10 بپرسی میگن اعزامی های حال حاضر دقیقا کی تاریخ اعزام میخورن

3 ماه قبل هرکی پست کرد حداقل 6 ماه بعد اعزامش بود
    واسه من که 10 ماه بود و شهریور ولی تعجیل زدم شد اسفند

شما هم پست کن اگه خواستی دیرتر بری چند وقت مونده به اعزام میتونی تمدید بزنی و عقبتر بندازی

Sent from my D6502 using Tapatalk
    خیلی ممنونم از شما برای وقتی که گذاشتین
    چند بار و چه مدت میتونم تاخیر بندازم؟؟
    فکر کنم 2بار طی مدت 2 ماه درسته؟؟

5. این کاربر از pacific.sun1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام

بله. کسانی که 8 سال یا بیشتر غیبت دارن، همینطور افرادی که بیش از 8 سال از زمان فرارشون گذشته دیگه پرونده ای واسشون تشکیل نمیشه و همینطور برخوردی صورت نمیگیره (نتونستن برخورد کنن الکی گفتن عفو رهبریه ...) . در واقع غایبین مشمول هستن، مثل سایر مشمولین و فراری ها بدون اینکه زندان برن و به خاطر فرار بازخواستشون کنن یا دستگیر می تونن خودشون رو معرفی و بقیه دوران خدمتشون رو بگذرونن. موردی که شما گفتید فروش خدمته و تفاوت داره با عفو رهبری .
    اما من میخوام بدونم یعنی حالا که غایب 8 سال به بالا مشمول به حساب میاد با این عفو ، میتونه ادامه تحصیل بده یا غیبتش همچنان سر جاش هست؟ (هر چند میدونم سوالم جوابش منفیه اما گفتم بپرسم)
    ادامه تحصیل که صد در صد نمیتونه ! چون معافیت تحصیلی نداره ! و بهش هم تا دریافت کارت پایان خدمت معافیت تحصیلی تعلق نمیگیره !
    اما این مورد که گفتید رو مطمئنید ؟! که نباید جریمه بده ؟! هر یکی دو سال یه طرحی میزارن که همه غایبا بیایذ و اضافتون بخشیده میشه و سریع میرن سر خدمت ! این طرح فکر کنم سال 93 هم بود ، پشت دفترچه ای هارم اون سال بخشیدن ، به صورت گسترده ، هم ورودی خدمت زیاد شد و هم خروجی !. مطمئنید که الان هم این قانون پابرجاست ؟! لینکی از خبرش دارید ؟! من که تو خبری مبنی بر وجود این طرح در سال جاری رو ندیدم ! کسی که بیشتر از یه سال غیبت کنه فراری محصوب میشه! قضیه فراری ها فرق داره ! فراری باید بره دادسرا !

لینک های زیر رو ببینید ، شرایط رو کامل توضیح داده ! یعنی پرونده سازی انجام میگیره، دادسرا هم داره ! فقط غیبت ها بخشیده میشه ، اونم برا کسایی که برن خدمت ! نه برا کسایی که شامل این طرح میشن ولی خدمت نرن !!! از 8 سال یا کمتر و بیشتر هم صحبتی نکرده ! غایبین بعد از 57 یا اون حدودا ! جون قبل از اون تاریخ عفو رهبری میخورن و معافیت میگیرن .

سال 93 : فقط بخشش اضافه ، حرفی از پرونده سازی نزده !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سال 93 ، صراحتا گفته که : بخشش اضافه خدمت صرفا مربوط به اضافه خدمت سنواتی و دفترچه ای است و تبعات غیبت همچنان باقی است
    کد:
    سال 90
    کد:
    Last edited by alex_love; 21-02-2016 at 01:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    مرکز آموزش پشتیبانی شهید سرلشکر فیض الله امانی نزاجا- لویزان
    دوره کد خوردم اینجا...فکر کنم احتمال زیاد برای عقیدتی باشه..چون برای پذیرش رفته بودم .و قبول هم شدم
    کسی اطلاعی داره چجور جاییه؟!!!!

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خیلی ممنونم از شما برای وقتی که گذاشتین
    چند بار و چه مدت میتونم تاخیر بندازم؟؟
    فکر کنم 2بار طی مدت 2 ماه درسته؟؟
    راستش اینو دقیق نمیدونم
    میترسم بگم بعد راهنمایی اشتباه باشه
    فکر کنم ۲ بار میتونید تمدید کنید
    که هر بار تمدید حداقل 2 ماه عقب میندازه(( شاید یه بار تمدید زدید 2 ماه عقب افتاد یه بار هم 4 ماه و....)))
    دقیقش رو نمیدونم و اگه واستون مهمه از پلیس به اضافه 10 و یا نظام وظیفه بپرسید
    خیالت راحت تره و مطمعا تر هست

با اما و اگر جلو رفتن آدم مطمعا نیست.

Sent from my D6502 using Tapatalk

9. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام به همگی
    مرکز آموزش پشتیبانی شهید سرلشکر فیض الله امانی نزاجا- لویزان
    دوره کد خوردم اینجا...فکر کنم احتمال زیاد برای عقیدتی باشه..چون برای پذیرش رفته بودم .و قبول هم شدم
    کسی اطلاعی داره چجور جاییه؟!!!!
    سلام
    مگه عقدیتی هم دوره کد داره ؟!!! دوره کد اصولا عملیاتی میشه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    مگه عقدیتی هم دوره کد داره ؟!!! دوره کد اصولا عملیاتی میشه !
    اون چیزی که به من گفتن این بود که دوره کد میرین اونجا....اموزش میبینین...بعدش تقسیم میشین تو کل کشور....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اون چیزی که به من گفتن این بود که دوره کد میرین اونجا....اموزش میبینین...بعدش تقسیم میشین تو کل کشور....
    داداش هتله من بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •