تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3491 از 4105 اولاول ... 249129913391344134813487348834893490349134923493349434953501354135913991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,901 به 34,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من ترم مهر دو تا درس معرفی به استاد داشتم که دومی رو اواخر آذر امتحان دادم و تا جایی که من اطلاع دارم، از زمانی که آخرین امتحان رو بدم، یک سال وقت دارم که برای سربازی اقدام کنم.(این درسته یا اینکه از زمانی که برگه لغو معافیت بهم بدن 1 سال وقتم شروع می شه؟)
    با در نظر گرفتن اینکه از آخر آذر 94 تا آخر آذر 95 وقت دارم، آیا می تونم تو کنکور ارشد که حدودا اردیبهشت 96 برگزار می شه شرکت کنم؟ (به عبارت دیگه اگه دفترچه رو آخر آذر 95 ارسال کنم، می شه با اطمینان 100% بگم که می تونم تو کنکور شرکت کنم؟)
    ممنون از دوستانی که با توجه به متن سوال راهنمایی می کنن.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    من تک فرزند هستم پدرم سال 85 به علت سرطان مری عمل جراحی انجام داده و از کار افتادست(100 درصد) طبق نظر شورای پزشکی تامین اجتماعی برگه هاشم موجوده سال 92 هم قلبش رو بالون گذاشتن.خدارو شکر الان حالش خوبه میخوام واسه کفالت اقدام کنم به نظرتون میتونم معاف شم یا خیر؟ ممنون میشم جواب بدین
    سلام
    انشالله که همیشه خوش و خرم باشن
    باید درخواست بدی، بعد به همراه پدرتون تو شورای پزشکی حاظر میشید و به امکان خیلی قوی معافیت کفالت میدن بهتون . اگه تونستید از دادگاه هم نامه ای مبنی بر سرپرستی خانواده بگیرید خیلی خوب میشه (البته زیاد نیاز نیست، فقط برا محکم کاری)
    سلام
    من پدر دوستم سرطان گرفته جدیدا :( می خواستم بدونم معاف میشه؟
    سلام
    انشاالله که حالشون بهتر از پیش بشه .
    بستگی به یکسری شرایط داره . اینکه تک پسر خانواده باشن، در اصل سرپرست خانواده باشن ، اینکه بیماری پدرشون در چه مرحله ای باشه .
    سلام
    دوستان من ترم مهر دو تا درس معرفی به استاد داشتم که دومی رو اواخر آذر امتحان دادم و تا جایی که من اطلاع دارم، از زمانی که آخرین امتحان رو بدم، یک سال وقت دارم که برای سربازی اقدام کنم.(این درسته یا اینکه از زمانی که برگه لغو معافیت بهم بدن 1 سال وقتم شروع می شه؟)
    با در نظر گرفتن اینکه از آخر آذر 94 تا آخر آذر 95 وقت دارم، آیا می تونم تو کنکور ارشد که حدودا اردیبهشت 96 برگزار می شه شرکت کنم؟ (به عبارت دیگه اگه دفترچه رو آخر آذر 95 ارسال کنم، می شه با اطمینان 100% بگم که می تونم تو کنکور شرکت کنم؟)
    ممنون از دوستانی که با توجه به متن سوال راهنمایی می کنن.
    سلام . در این مورد که میتونید امتحان بدید ، حتمی هست که میتونید . حتی اگه در خدمت هم باشید، هم میتونید ارشد بدید و هم در صورت قبولی میتونید برید دانشگاه ، بی هیچ دردسری . فقط به شرط اینکه غیبت نداشته باشید !
    اره درسته یک سال معافیت تحصیلی تعلق میگیره بهتون، دقیقا از تاریخ ترخیص از دانشگاه .
    فکر کنم منظور شما این هست که قبل از اینکه به خدمت اعزام بشید بتونید در ازمون ارشد شرکت کنید . خوب این بستگی به شرایطی داره و نمیشه با قطعیت گفت که میشه یا نه ! بهترین حالت اینه که اعزامتون بیفته تیر ماه ، که ابدا نمیشه گفت ! این به شرایط اون موقع کشور بستگی داره ! اینکه اوضاع چطور باشه ، سرباز کم باشه و ... باید منتظر بمونید . اما به طور کلی، اگه اذر ماه برگه رو ارسال کنید، اعزامتون در سریعترین حالت میفته اسفند ، که اگه درخواست تمدید کنید، میفته اردیبهشت . آموزشیتون اگه تو اردیبهشت باشه ، قول میدم بهتون که در نتیجه ی آزمونتون تاثیر خواهد گذاشت !اصلا شاید پادگانی بیفتید که مرخصی ندن بتون تا تو ازمون شرکت کنید ! بهر حال دست اوناست و میتونن ! حالت بعدی اینه که اردیبهشت بیفتید ، که اگه تمدید کنید میشه تیر که برا شما عالیه ! اگه اردیبهشت بیفتید میتونید اصلا روز اعزام حاضر نشید تو محل اعزام ! اونوقت اعزامتون میشه دو ماه بعدترش، البته با 3 ماه اضافه خدمت !

اما ، به نظر من 1 سال تو خونه نشستن ، تباه کردن زندگیتون هست ! بهرحال این شتریه که در هر خونه ای خوابیده ! باید ردش کنی بره ! هر چه سریعتر تصمیم بگیری بهتره .

امیدوارم که ازمون اردیبهشت 94 قبول بشید
    Last edited by alex_love; 20-02-2016 at 12:42.

3. 5 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

[QUOTE=alex_)سلام
    انشاالله که حالشون بهتر از پیش بشه .
    بستگی به یکسری شرایط داره . اینکه تک پسر خانواده باشن، در اصل سرپرست خانواده باشن ، اینکه بیماری پدرشون در چه مرحله ای باشه .

------

ممنون ، بله تک فرزند خانوادس

و اینکه مراحل اداری رو میشه به ترتیب بگید که از کجا باید شروع کنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

ممنون ، بله تک فرزند خانوادس

و اینکه مراحل اداری رو میشه به ترتیب بگید که از کجا باید شروع کنه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    باید اول برن پلیس +10 ، مراحل بعد رو اونها بهشون خواهند گفت .

چیزی شبیه کمسیون پزشکی هست با این تفاوت که پدرشون باید در کمسیون شرکت کنند و بیماریشون برسی بشه . چون تک فرزند هستن شانس بیشتری دارند برای معافیت اما مهمترین مورد تشخیص میزان بیماری پدرشون هست که کمسیون پزشکی مشخص خواهد کرد.
    Last edited by alex_love; 20-02-2016 at 14:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان لیسانس که چهارشنبه از 02 پرندک ترخیص شدن، امریه رو گفتن فردا (یکشنبه) چه ساعتی میدن؟؟
    سلام
    داداش من بودم گفتن سوم امریه ها رو میدن..کی بهت گفت یکشنبه میدن؟؟؟
    ساعتشم به ما گفتن 9 تا 10...البته بستگی به افسر آموزشی شما داره

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    داداش من بودم گفتن سوم امریه ها رو میدن..کی بهت گفت یکشنبه میدن؟؟؟
    ساعتشم به ما گفتن 9 تا 10...البته بستگی به افسر آموزشی شما داره
    به ما گفتن یکشنبه.. من گد وحدت بودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اعزامی های امروز به سلامت

کد های 19 اسفند مشخص نشد؟

راستی من شماره پام 48 ـه ، پوتین اندازه پام دارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

کسانی که برگ سبز دوره تکیمل رو دارن و امریه دارند آموزشی رو مجدد خواهند گذروند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

کسانی که برگ سبز دوره تکمیلی رو دارند و نیز امریه هستند آموزشی رو مجدد خواهند گذروند؟
    آیا به این ربط داره که آموزشی کجا بیفتن (سپاه یا نیرو انتظامی یا ارتش)

در آغاز فعالیت lilipit70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوستان واسه کفالت یه برگه هست به اسم استشهاد تاییدیه مشمول میخواستم ببینم اون برگه رو دایی و عمو و خاله اینا میتونن امضا کنن مشکلی پیش نمیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •