اسیاتک که خودش رو برترین اپراتور ارائه کننده adsl میدونه همچنان به تغییرات رقبا بی تفاوته.
یعنی فقط بخاطر حریص بودنشونه که دست به تعرفه ها نمیزنن ؟ یا قراره مثل نوکیا سر خودشون بیارن
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اسیاتک که خودش رو برترین اپراتور ارائه کننده adsl میدونه همچنان به تغییرات رقبا بی تفاوته.
یعنی فقط بخاطر حریص بودنشونه که دست به تعرفه ها نمیزنن ؟ یا قراره مثل نوکیا سر خودشون بیارن
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
خیلی بعیده
اصلا فلسفه این تغییرات این بود که کم مصرف ها کمتر هزینه کنن و پر مصرف ها مفت مصرف نکنن
سلام
از دوستانی که سرویس آسیاتک دارن سوالی دارم ممنون میشم جواب بدین
بنده از مخابرات اینترنت دارم ولی متاسفانه سرعتم رو به 3 مگ محدود کردن و می گن به علت فاصله شما از مرکز مخابراتی امکانش نیست بیشتر کنیم سرعت رو. امروز به سایت آسیاتک رفتم و با کمال تعجب دیدم که نوشته Adsl2+ رو تا فواصل 8 کیلومتر از مرکز مخابراتی تا 8 مگ جواب می ده آیا این حرف درسته؟ فاصله من از مرکز فکر می کنم در حد 6 کیلومتر میشه.
ممنون
تو تنظیمات مودم نگاه کنی نوشته خطتت چقدر جواب میده
ممنون ، تو تنظیمات مودم max rate رو 10 مگ زده اما data rate رو 3 مگ پس یعنی خطم تا 10مگ میکشه؟
خب اینم اون جمعه ی کذایی که میگفتن منتظر سرویس با حجم های جدید باشید ! اینطور که پیداس هر دو شرکتی که یوزرشون بودم ( آسیاتک و صبا ) دایورت کردن ملتو و اصلا براشون مهم نیست کوچ یوزرها... تا 10 روز دیگه شرایط تغییر نکنه از شر آسیاتک خلاص میشم فقط امیدوارم از چاله در نیاییم بیافتیم تو چاه یه شرکت دیگه...
فعلا 2 تا چاه بزرگ،همین آسیاتک و صبانت هستن. رفیقم تو شیراز از آسیاتک به شاتل کوچ کرد، به شدت راضیه و هر روز به خودش فحش میده که چرا زودتر نرفته. منم تا 4 دی که سرویسم تموم میشه فقط صبر میکنم بعدش با فحش خطمو جمع میکنم![]()
بابا یه دانلود شبانه یا عین بقیه شرکتا 300 گیگ حجم میخوایم ... چیزه زیادیه؟ زدین ریدین تو شبانمون...
آره داداش هر دو شرکتی که سرویس داریم از آخر اول هستن... 5 سال پیش مشترک شاتل بودم و هنوز یادم نرفته سر سرعت بستن چه اعصابی از ما خرد کرده بودن... برنامم فن آوا بود که تو منطقه ی ما یه آشنا گفت ناراضیه... شاتل 8 مگ 3 ماهه با نصب و راه اندازی 120 میداد که خیلی وسوسه کننده بود ( اون 15 تومن پول زورو نمیگرفت ) که متاسفانه قیمتشو تغییر داد... با اینحال دارم بهش فکر میکنم و تو این 9 روز باقی مونده سعی میکنم بهترین انتخاب رو داشته باشم...
در نظر داشته باش از شاتل بعدها بخوای تخلیه کنی به پات میافتن و انواع و اقسام اذیت ها رو سرت در میارن... سری قبل اگه دو خط نداشتم به لطف شاتل که تخلیه نمیکرد دو هفته نت نداشتم
بهترین شرکتی که توی شیراز وایرلس ارائه میده آسیاتک هست هم از لحاظ پینگ هم از لحاظ سرعت دانلود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)