دوست جان سرعتم رو ۱۲ کیلوبایت هست چطوری ۵ گیگ رو تموم کنم ؟
مخابرات ۲۵۶ میده به کاربر عادی ؟ مطمئنی ؟ بدشانسی منطقه ما ۱ دونه پورتم ندارن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست جان سرعتم رو ۱۲ کیلوبایت هست چطوری ۵ گیگ رو تموم کنم ؟
مخابرات ۲۵۶ میده به کاربر عادی ؟ مطمئنی ؟ بدشانسی منطقه ما ۱ دونه پورتم ندارن![]()
دوستان شبا بالاتر از 1 گیگ به بالا دانلود کنیم غیر رایگان حساب میشه؟
نه خیر از ساعت 1 تا 8 هرچقدر دانلود کنی رایگانه
البته اگه بتونی چیزی دانلود کنی!!
+البته اگه بتونی چیزی دانلود کنی!!
ولی زیاد دانلود کنی محدود میشی ... و میخوری به همون بند بالا برای شب های آتی
من فکر کنم چون دارم میزان ترافیکم رو کنترل میکنم که دیگه مثل قبلا حجم نخرم اون برنامه کزاییشون روزانمو محدود کرده .
من 128 اکو دارم و محدود بودم یه ماهی اوایل که از محدودیت خارج شدم سرعتم تو طول شب 16 بود بعد یه مدت 1-3 سرعتم 16 بود و 3 به بعد سرعت 250 ولی الان که کامل از محدودیت خارج شدم از ساعت 1-8 سرعت شده 60-70
البته از محدودیت خارج شدن من و دوباره محدود نشدنم به خاطر این بود که دانلودم رو بین 200-350 مگ در شبای مختلف قرار میدادم و هنوزم دیگه محدود نشدم بازم اگه با این وضعیت ما رو محدود نکنن حداقل میتونیم سریال های جدید که پخش میشه رو دانلود کنیم
بدبختی اینکه تو منطقه ما فقط شاتل خدمات میده(اگه بشه اسمشو خدمات گذاشت)
یه سوال در حال حاضر تفاوت سرعت دانلود سرویسهای 128 256 و 512 شاتل تو روز چنده؟؟؟ یعنی همه تو روز دارن با 250 دانلود میکنن؟؟؟
سلام
منم چند روزیه از محدودیت اومدم بیرون از 1 تا 3 شب سرعت 12 تا 17 هست ولی از 3 به بعد سرعت 250 تا 380 متغیر شده ولی به خاطر این که دوباره محدود نشم زیر 1 گیگ هر شب دانلود میکنم
خوب به سلامتی ما هم سرعت شبانمون شد 5 کیلو بیت زنگ زدم هرچی از دهنم در اومد بار خانومه پشته تلفن کردم فردا هم به همراه 10 نفر واسه فسخ میرم فقط نمیدونم سرویس بعدیمو از چه دزدی بگیرم که یکم انصاف داشته باشه
تفاوتی نداره در روز تا سرعت 500 هم میرسه از بابت روز خیالت تختولی شبا برمیگرده به شانس و دعا.....
![]()
به نظر من هم بهترین کار اینه که شب زیر 1 گیگ دانلود کنیم....چون هر وقت بیشتر از 1 گیگ زدم 2 3 شب محدود شدم.
هم اکنون 73 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 73 مهمان)