^^
آخه دقیقا مودم منم همین مدلیه که شما داری! امکان نداره اینجوری میگی که باشه : دی
عکس رو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
^^
آخه دقیقا مودم منم همین مدلیه که شما داری! امکان نداره اینجوری میگی که باشه : دی
عکس رو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين كاملا عجيبه.مال من اصلا همچين منوهايي نداره.
شما firmware مودمتون رو update كرديد.اگه اره نسخش رو بهمون بديد ما هم حالشو ببريم
نه من کاری انجام ندادم روش. از اول همینجوری بوده
ولی اگه شما مشکل باز نبودن پورتها رو داری، من بهت برنامه Deluge رو پیشنهاد میدم. توانایی عجیبی تو پیدا کردن پورتهای باز داره!
کافیه تست کنی
البته یه مقدار امکانات کمتری نسبت به uTorrent داره. ولی خوبی که داره، تو هیچ ترکری محدودیتی برای استفاده ازش نیست. مثلا تو thebox.bz برنامه uTorrent رو بـن کردن و نمیشه استفاده کرد..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Deluge رو تست کن و نتیجه رو بگو
مرسي بابت راهنماييت.بهتون اطلاع ميدم
البته نميدونم منظورتون ازباز نبودن پورتها چيه؟من در حال حاظر دارم با سرعت 20 دانلود و با سرعت 4 الي 5 اپلود ميكنم.من فقط ميخوام اين سرعت كمي افزايش پيدا كنه.البته اگه بشه.
باز هم ممنون از راهنماييهاتون
فکر کنم منظورم رو درست منتقل نکردم...نوشته شده توسط AB
میخواستم بگم میشه در همین تورنت فعلی که یکی از چهار فایلش در حال دانلود هست ، فایل دیگری که الان skip شده رو به حالت normal در بیارم؟ (هر چی گشتم این امکان رو ندیدم - منو فایل هم برای اد کردن تورنت جدید هست دیگه)
قسمت دوم هم منظورم این بود که بعد از اتمام دانلود این تورنت باید از برنامه حدفش کنم تا دوباره اد بشه یا میتونم در حالی که این تورنت اونجا هست (مثلا برای seed دادن) - دوباره ادش کنم و پارت دیگه رو دانلود کنم؟ (قبلا گفته بودید که نمیشه یک تورنت رو دو بار اضافه کرد)
اقا من ديشب تا ساعت 2 بيدار بودم.اول با utorrent دانلود كردم دانلود رو زده بود 19 ساعت.بعد با اين نرم افزار دانلود كردم ديدم نوشته 4ساعت و نيم.البته شايد تنظيمات خوبي اعمال نكرده بودم
گذاشتم با همين دانلود كنه.يه فايل 180mg ي رو از 1:30 تا 5:30 طول داد.اين تقريبا همون اندازه اي هست كه من شبا تو ساعت رايگان دانلود ميكنم.يعني از 200 تا 250 mg.
فعلا ميخوام با همين ادامه بدم تا ببينم چي ميشه.
راستي اگه اين نرم افزار تنظيمات خاصي داره بهم بگيد .
ممنون از راهنماييتون.
راستي يه سوال ديگه.نميشه يه انجمن تورنت ايراني بوجود اورد كه مثلا 50 نفر بيان همديگر رو ادد كنن مثلا يه فايل رو دالود كنن يا يه همچين چيزي؟فكر خوبيه ها...
بله میشه.روی اسم فایل راست کلیک کنین و Priority رو تغییر بدین.
اینم عکسش:
![]()
این عکس برای µTorrent هست؟
من که جدیدترین ورژن 2.2 رو دارم چنین منویی در راست کلیک نیست.
بعد Priority که شما عکس گذاشتید برای اولویت کلی اون فایل تورنت نیست؟
من فقط میخوام یکی از skip ها رو به normal تبدیل کنم، مثل این عکس:
![]()
در همین پنجره روی فایل هایی که skip کرده اید right click کنید به حالت دلخواه در بیاورید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)