تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 602 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مشکل منم مثل شماست دقیقا
    پشتیبانی هم جواب درست نمیده و انگار بهشون گفتن منکر این بشید که سرعت بالاتر از سرعت اسمی سرویس میدن به کسی
    سرعت من که دقیقا 40 هست ماکسیممش! سرویسم 50 مگه
    واقعا پشتیبانی و مشتری مداری داغونی داره مخابرات
    من به ۲۰۲۰ قسمت فروش زنگ زدم گفت بخواین تغییرش میدم به پیش پرداخت ولی تغییری نمیکنه!
    نمیدونم چیکار کنم

2. این کاربر از as2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

با سلام و ممنون از توضیحات شما
    در مورد پیش پرداخت و پس پرداخت
    طرح من پس پرداخت هست زنگ زدم به ۲۰۲۰ گفتم سرعت من روی پنجاه بسته شده اگه تغییر بدم به پیش پرداخت سرعتم بیشتر میشه گفتن نه فقط هزینه رو اول باید پیش پرداخت کنید همین!!!
    آیا این درسته؟
    لازم به ذکره که طرح من اول سه ساله بود با سرعت اسمی ۱۶ من اومدم تغییرش دادم کردم پنجاه پول مودم هم پرداخت کردم
    حقیقتا من خودم شخصا اینکارپ تاحالا انجام ندادم و هرچی که هست از شنیده ها و تجربه های بقیه هستش ولی به طور کلی اونجوری که شنیدم بله سرعت بهتر میشه و لیمیتش عددی بالاتر از ۱۰۰ یا ۲۰۰ مگ میشهولی باز با این حال شما به نظرم از ۲۰۲۰ دنبال نکنید و باز مجدد به خود مخابرات هم سر بزنید و معمولا بعد از اتمام دوره و شروع ذوره ی جدید پیش پرداخت این پروسه انجام یا ریست میشه و اگر نشد از سمت مخابراتتون باید پیگیری کنید چون به لحاظ کلی هم همین سرعت ۴۰ و ۵۰ مگی که با قرارداد پس پرداخت بهتون میدن عملا طبق قرارداد دارن درست میدن و جای اعتراضی نیست
    و مورد دیگه اینکه حداکثر سرعت اسمی توی سایت همون ۵۰ مگ و ۵۰۰ گیگ ماهانه هست
    ولی برای شرکت ها و یوزرهای تجاری و پر مصرف تر هم تعرفه های با سرعت بالاتر و حجم بیشترم میزارن که خب قطعا هزینه ها خیلی بالاتر میره و معمولا به صرفه نیست آنچنان مه البته این موردم از سمت رئیس منطقه مخابراتی قابل اجراس
    کلیت سرعت تا ۷۰۰ یا ۸۰۰ مگابیت قابلیت افزایش دارع و حجم هم دستشونه ولی خب دیگه...

4. این کاربر از Mmrr72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حقیقتا من خودم شخصا اینکارپ تاحالا انجام ندادم و هرچی که هست از شنیده ها و تجربه های بقیه هستش ولی به طور کلی اونجوری که شنیدم بله سرعت بهتر میشه و لیمیتش عددی بالاتر از ۱۰۰ یا ۲۰۰ مگ میشهولی باز با این حال شما به نظرم از ۲۰۲۰ دنبال نکنید و باز مجدد به خود مخابرات هم سر بزنید و معمولا بعد از اتمام دوره و شروع ذوره ی جدید پیش پرداخت این پروسه انجام یا ریست میشه و اگر نشد از سمت مخابراتتون باید پیگیری کنید چون به لحاظ کلی هم همین سرعت ۴۰ و ۵۰ مگی که با قرارداد پس پرداخت بهتون میدن عملا طبق قرارداد دارن درست میدن و جای اعتراضی نیست
    و مورد دیگه اینکه حداکثر سرعت اسمی توی سایت همون ۵۰ مگ و ۵۰۰ گیگ ماهانه هست
    ولی برای شرکت ها و یوزرهای تجاری و پر مصرف تر هم تعرفه های با سرعت بالاتر و حجم بیشترم میزارن که خب قطعا هزینه ها خیلی بالاتر میره و معمولا به صرفه نیست آنچنان مه البته این موردم از سمت رئیس منطقه مخابراتی قابل اجراس
    کلیت سرعت تا ۷۰۰ یا ۸۰۰ مگابیت قابلیت افزایش دارع و حجم هم دستشونه ولی خب دیگه...
    ممنون
    زنگ میزنم ۲۰۲۰ میگم تغییرش بده
    ببینم چی میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

ADSL شب ها (مثلا به دلیل اختلالات خارج از شبکه ) معمولا ساعت 9:30 تا 12:30 پینگ تا 200ms هم میره که اغلب با پکت لاست همراهه.
    با اینکه چند وقت اخیر بهتر شده؛ لطفا کسایی که حداقل 3 ماه FTTH دارن بگن آیا وضعیت اونور هم همینطوره؟
    ftth هم افزایش پینگ و کاهش سرعت داره
    اما یک - فقط رو ویندوز هست و تو دانلود و بازی خودشو نشون نمیده
    دو - پکت لاس نداره چون کانکشن نوری هست
    سه - اگه با بریج به کامپیوتر وصل کنی یا اکسس پوینت خوب باشه و تنظیمات شو بلد باشی باز هم مشکلی نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

اکثرا توی تستها پینگ آلمان 95 - 105 دیدم در صورتی که با شاتل و پارس آنلاین ADSL (پروفایل گیم) همون سرورا رو تست میگیرم تا 10ms هم پینگ پایینتره. داخل گیما سرور فرانکفورت پینگ 84 تا 96 میگیرم. و کم پیش اومده رنج آیپی خاصی از آلمان بالای 100ms باشه...
    حالا درسته ایران روتینگ و زیرساخت بد و یکسانی داره ولی FTTH (با اینکه مخابراته) حکم نمیکنه Latency/Ping حداقل در حد DSL گیمینگ شاتل/پارس آنلاین و... داشته باشه؟ (تا 3ms هم مهمه)
    گیمرایی که روی سرورهای آلمان بازی میکنن میشه از وضعیت پینگ بگن؟
    پینگ ممکنه بالا باشه ولی چون کانکشن نوری هست ، پکت لاس تقریبا نداره و برای یازی هایی مثل call of duty جون میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان طی چند روز گذشته از پیمانکاران مخابرات در تهران منطقه 5 به نام " شرکت نگین راه ساعی " اعلام کردن که میشه برای ما فیبر نصب کنند.

اعلام مبلغی که برای سیم کشی کردن برای هر واحد بین 800 تا 1200 هستش و برای مودم هم اعلام کردن بین 1 تا 1400 برای مصارف خانگی مناسبه.

سوال من اینه کسی با این شرکت کار کرده و خدمات گرفته؟ قیمتش برای سیم کشی مناسبه؟ یعنی برای 10 واحد حدود 10 میلیون باید هزینه کرد؟

ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن پاسخ بدن.
    Last edited by Mustang2010; 01-05-2021 at 19:20.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2021

پيش فرض

سلام
    من زنگ زدم به یکی از پیمانکارا که خود مرکز معرفی کرده بود به من قیمت داد متری ۱۲ تومن
    به نظر شما زیاد گفته؟؟
    اگر پیمانکار دیگه ایی مشناسید ممنون میشم معرفی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان طی چند روز گذشته از پیمانکاران مخابرات در تهران منطقه 5 به نام " شرکت نگین راه ساعی " اعلام کردن که میشه برای ما فیبر نصب کنند.

اعلام مبلغی که برای سیم کشی کردن برای هر واحد بین 800 تا 1200 هستش و برای مودم هم اعلام کردن بین 1 تا 1400 برای مصارف خانگی مناسبه.

سوال من اینه کسی با این شرکت کار کرده و خدمات گرفته؟ قیمتش برای سیم کشی مناسبه؟ یعنی برای 10 واحد حدود 10 میلیون باید هزینه کرد؟

ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن پاسخ بدن.

دوست من قیمت فوقی که اعلام کردن شرکتهای دیگه هم همین رنج هستن.. میتونید اگر باهاتون مشکلی ندارن خودتون فیبر تهیه کنید و هزینه نصب رو فقط بهشون بدید.. اما اصولا ۱۲۰۰ رو میگیرن.. مودم هم سعی کنید 8245H بگیرید.. میگن توی بازار فیک زیاد شده..(البته راست یا دروغ این موضوع رو منم نمیدونم) اما خوب از سایتهای معبتر میتونید الان با تخفیف پورت آبی بخرید.. فقط اگر کل واحدهاتون فیبر میخوان بهتره که با خود شرکت صحبت کنید و بهتون یه تخفیفی بدن که هزینه ها مقداری کمتر بشه .. مثلا برای همتون رو ۹۰۰ حساب کنن..

11. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان تهران از 4.2.2.4 پینگ بزارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درود دوستان
    بنده یه پرسشی داشتم دارم نقل مکان میکنم
    گویا منزل جدید از بیخ میگن فیبر نوری هستش !
    حالا خواستم بدونم دنگ و فنگش چطوریه باید کارشناس بیاد کابل کشی کنه؟یا نه چون خونه خودش فیبر نوزی هست نیازی نی!
    نصب مودمش چطور؟مثل adsl راحته....
    سپاسگزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •