مسعول اینهمه با نظمی کیه که یه تشویقی خودم بش بدم .
دقیقا1 ساعت بعده بسته اسمس داد 16 هزارکم شده از حسابتون ینی واقعا این درسته انصافا ؟؟؟؟
مسعول اینهمه با نظمی کیه که یه تشویقی خودم بش بدم .
دقیقا1 ساعت بعده بسته اسمس داد 16 هزارکم شده از حسابتون ینی واقعا این درسته انصافا ؟؟؟؟
واقعا جالبه من هیچ شرکت اینترنتی مثل همراه اول ندیدم که تا این حد حقه های مختلف به کار بگیره برای پول گرفتن از مشتری
خودم چند وقت پیش اینجا نوشتم مشکلم رو و ازشون شکایت کردم. اینجور شرکتهارو باید تحریم کرد.
من که دیگه از اینترنت همراه اول استفاده نمیکنم فعلا رایتل و ایرانسل بهتر جواب میده.
سلام
خیلی وقته نقشه پوشش آپدیت نشده متاسفانه
دوستان شما تو این چند روزه قطع و وصلی زیاد نداشتین؟ الان دو سه روزه نت همراه اول مدام قطع میشه...یه ساعت وصل 10 ساعت قطع! فقط من این مشکل دارم یا نه ؟![]()
اره دو ماه گذشته ولی هنوز اپدیت نکردن . خیلی در این زمینه ایرانسل و همراه اول کند عمل میکنند . رایتل باز بهتره هر ماه اپدیت میکنه
من که بندرعباسم خوب بوده ، اگرم قطعی داشته بعد 1 دقیقه دوباره وصل شده. شما کجایین ؟
بله ، با این که منطقه ی ما کاملا تحت پوشش 3G نیست ولی در اکثر مواقع در حد دو ، سه تا آنتن به شبکه وصل میشد (حالا بگذریم که اصلا کیفیت و سرعت نداشت). ولی الان چند روزه که کلا شبکه ی 3G قطع میشه و اکثر مواقع به EDGE وصل میشه که اونم ....
سلام
دوستان میشه همزمان دوبسته اینترنت فعال کرد مثلا 4گیگ روزانه + 22گیگ شبانه؟
نه نمیشه ، سیستم همراه اول خیلی بیخود هست و اجازه ی دو بسته ی همزمان رو نمیده.
دوستان این بسته شبانه 10 گیگ سرعتش چطوره؟ سرعت دانلود شبانه که کمتر از حالت عادی نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)