آقایون سلام
من یه S500 دارم قابش شکسته
یعنی اون دور قابش که سفیده و بهش میگن استخوان گوشی
خواستم ببینم جایی مطمئن میشناسین که قاب اصلیش رو داشته باشه کامل ببرم عوض کنم ؟؟؟
و اگر آره قیمتش چنده ؟
آقایون سلام
من یه S500 دارم قابش شکسته
یعنی اون دور قابش که سفیده و بهش میگن استخوان گوشی
خواستم ببینم جایی مطمئن میشناسین که قاب اصلیش رو داشته باشه کامل ببرم عوض کنم ؟؟؟
و اگر آره قیمتش چنده ؟
من گوشیم w300 یه مشکلی پیش اومده نمی دونم چی کار کنم یهو هنگ کرد بعد که خاموش کردم تا دوباره روشن کنم وقتی به جایی می رسه که باید pinوارد کنم هیچ کدوم از کلیدا کار نمی کنه نمی تونم چیزی رو وارد کنم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تو شهر ما جای مطمئن هست ولی برای شما دوره
دوســــت عزیــــز کاری نمیشه کرد ببر تعمیرات تا برات درست کنن
اینجوری الان من بگم چیکار کنی وقتی هیچ کدوم کلید ها کار نمیکنه !
موفق باشید!![]()
کار می کنه ولی نمی زاره چیزی تایپ کنم ok اش می یادولی چیزی رو صفحه نشون نمی ده چون چند بار که همینجوری زدم الان دیگهpin معمولی رو نمی خواد اگه میدونین چشه بگین plz
سلام
گوشی من دبلیو 980 هست
راهی هست که وقتی دارم چند تا بلوتوث میگیرم همه رو اتوماتیک خودش بگیره و نیازی به تائید من نباشه؟
امیدوارم منظورمو درست بیان کرده باشم
ممنون
بله شما بايد كد مشترك رو بين دو گوشي وارد كنيد و گزينه trust this device رو تيك بزنيد.سلام
گوشی من دبلیو 980 هست
راهی هست که وقتی دارم چند تا بلوتوث میگیرم همه رو اتوماتیک خودش بگیره و نیازی به تائید من نباشه؟
امیدوارم منظورمو درست بیان کرده باشم
ممنون
موفق باشيد.
برای کسی که خیلی مبتدی هست و گوشیش هم P1 هستش میشه به زبان ساده توضیح بدین که چطوری میشه به اینترنت وصل و وارد سایت ها شد ؟ ( هم با خط ایرانسل و هم همراه اول )
لطفا راهنمایی کنید که برای وصل شدن به اینترنت دقیقا چه تنظیماتی رو باید انجام بدیم ؟ اگر ممکنه به زبان خیلی ساده توضیح بدین . ممنون
سلام، يه گوشی w580 دارم ، يه مدتی خاموش بود ، الان که روشن کردم آنتن نميده ! نه به جايي ميتونم زنگ بزنم نه زنگ ميخوره !
فلشش هم کردم اما درست نشد ، چيکارش کنم ؟
ایضا" برای W960 دیقیقن مثل P1 هست و با GPRS ش نمیشه کار کرد .
سلام.من یه گوشی دارم مدلK800i . میخوام هم مموری گوشی و هم مموری کارت رو فرمت کنم .مموری کارتو از طریق کامپیوتر فرمت کردم اما وقتی میخوام مموری گوشی رو فرمت کنم میگه Phone lock code رو وارد کنید.من نمیدونم قضیه ی این Phone lock code چیه و از کجا اومده.تا حالا هر چی هم به ذهنم میرسیده امتحان کردم اما میگه اشتباهه.
کسی میدونه این کد رو از کجا باید بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)