تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 752 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دست خالی ، خالی برگشتم و اینکه Ultrasone 10 تونستم پیدا کنم و یک تست 10 دقیقه ای هم گرفتم (البته ظاهرآ اینطوری که فروشنده می گفت سفارشی Burn in شده هست) ولی اصلآ به قیمت 2.8 تومن ارزش نداشت شاید نهایت قیمت اون کمتر از 2 باشه و اینقدر دپرس شدم که حتی دنبال Shure ها نرفتم.
    صداش کمی شفاف تر از HD800 بود و Sounstage اون کمی بیشتر نه اون طوری که تصور می کردم مید اون از HD800 کمی بهتر بود ولی با این قیمت به صرفه نیست. خیلی سبکه و راحت شاید برای کسی که مثل من که در هفته نهایتآ چند ساعت بیشتر موسیقی گوش می کنه گزینه چندان دلچسبی نباشه که توجیحی برای این اختلاف قیمت زیاد باشه.
    برای اغلب گوشها مناسبه ولی نه برای گوشهای بزرگ یا گوشهایی که لاله گوش به سمت بیرون هست چون عمق Cup اون کمه شاید با اضافه کردن فوم و یا تعویض پد بشه به راحتی استفاده کرد اما در اینصورت صدای هدفون ضعیفتر به گوش خواهد رسید.

یکی از مسخره ترین استند ها مربوط به همین هدفون هست هر دو بار از روی استند افتاده یکی اینکه زمانی که می خواستیم برداریم و یکی زمان گذاشتن و چون خیلی سبکه به راحتی از روی استند سر می خوره اگه چهار بار دیگه اون هدفون سر بخوره دیگه کارش تمومه.
    پایه استند خیلی بزرگه ولی مشکل از نوک استند هست که باید هدفون دقیقآ از قسمت هدباند روی اون قرار بگیره که نمیگیره.

نمی دونم چرا اینقدر کابل اون از قسمت فیش به نظرم آماتوری بود دقیقآ مثل یک هدفون ارزون قیمت 500 تومنی هست از این نظر و باید از نزدیک ببینید که چقدر افتزاحه تا باور کنید البته میشه تضمین کرد که اگه کابل طوری استفاده بشه که از قسمت محل اتصال فیش تکون نخوره چند سالی به خوبی کار کنه ولی بعید میدونم برای همه این حالت قابل استفاده باشه.

به هر حال قیمت اونجا با ایران تفاوتش فقط 200 تومنه که به نظرم اگه کسی هم بخواد بگیره بهتر از همین جا بگیره.

تصمیم گرفتم که یا Stax SR007 MK2 بگیرم یا اینکه اگه بشه کمی بیشتر توی جیب های بقیه هم جستجویی کنیم SR009 بگیرم.
    اولی حدود 8.5 تومنه و دومی 11.5 تومنه البته با آمپ و بدون در نظر گرفتن هزینه های جانبی.
    به نظر گرون میان ولی 007 جواب خودشو پس داده ولی دلم با 009 هست هر چند نمیشه روی این برند چندان حساب کرد حتی با اینکه ژاپنی و متخصص تولید این انواع هدفون هست ولی هدفونهای . . . هم تولید کرده

نظر شما چیه؟؟؟

قیمت این se215 رو چند گرفتین؟
    399 درهم که میشه 112 تومن

و SRH940 هم قیمت دادند 999 درهم که میشه 280 تومن

پاینده باشید.

سلام
    من با این نظزت موافق نیستم، Ex500 & Ex300 رو صداشونو شنیدنم،این 2تا هم مثله هدفونای دیگه ی سونی باس خوبی دارن..
    Ex700 هم که بحثش جداست!
    سلام به شما
    چرا؟
    به هر حال این ممکنه نظر شخصی یا تجربه شخصی باشه اما نظر کلی این هست که این برند در بین اغلب برندها بیس کمتری داره شاید لفظ ضعیف بودن برای تعریف بیس اون مناسب نباشه ولی اغلب همین کلمه استفاده میشه و در آخر اینکه این دو هدفونی که شما عنوان کردید درسته که بیس خوبی دارند اما نه متناسب با سایر رقبای هم استایل و هم قیمت خودشون هر چند این یکی اصلآ نظر شخصی نیست.

پاینده باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:32. دليل: پست متوالی

2. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دست خالی ، خالی برگشتم و اینکه Ultrasone 10 تونستم پیدا کنم و یک تست 10 دقیقه ای هم گرفتم (البته ظاهرآ اینطوری که فروشنده می گفت سفارشی Burn in شده هست) ولی اصلآ به قیمت 2.8 تومن ارزش نداشت شاید نهایت قیمت اون کمتر از 2 باشه و اینقدر دپرس شدم که حتی دنبال Shure ها نرفتم.
    صداش کمی شفاف تر از HD800 بود و Sounstage اون کمی بیشتر نه اون طوری که تصور می کردم مید اون از HD800 کمی بهتر بود ولی با این قیمت به صرفه نیست. خیلی سبکه و راحت شاید برای کسی که مثل من که در هفته نهایتآ چند ساعت بیشتر موسیقی گوش می کنه گزینه چندان دلچسبی نباشه که توجیحی برای این اختلاف قیمت زیاد باشه.
    برای اغلب گوشها مناسبه ولی نه برای گوشهای بزرگ یا گوشهایی که لاله گوش به سمت بیرون هست چون عمق Cup اون کمه شاید با اضافه کردن فوم و یا تعویض پد بشه به راحتی استفاده کرد اما در اینصورت صدای هدفون ضعیفتر به گوش خواهد رسید.

یکی از مسخره ترین استند ها مربوط به همین هدفون هست هر دو بار از روی استند افتاده یکی اینکه زمانی که می خواستیم برداریم و یکی زمان گذاشتن و چون خیلی سبکه به راحتی از روی استند سر می خوره اگه چهار بار دیگه اون هدفون سر بخوره دیگه کارش تمومه.
    پایه استند خیلی بزرگه ولی مشکل از نوک استند هست که باید هدفون دقیقآ از قسمت هدباند روی اون قرار بگیره که نمیگیره.

نمی دونم چرا اینقدر کابل اون از قسمت فیش به نظرم آماتوری بود دقیقآ مثل یک هدفون ارزون قیمت 500 تومنی هست از این نظر و باید از نزدیک ببینید که چقدر افتزاحه تا باور کنید البته میشه تضمین کرد که اگه کابل طوری استفاده بشه که از قسمت محل اتصال فیش تکون نخوره چند سالی به خوبی کار کنه ولی بعید میدونم برای همه این حالت قابل استفاده باشه.

به هر حال قیمت اونجا با ایران تفاوتش فقط 200 تومنه که به نظرم اگه کسی هم بخواد بگیره بهتر از همین جا بگیره.

تصمیم گرفتم که یا Stax SR007 MK2 بگیرم یا اینکه اگه بشه کمی بیشتر توی جیب های بقیه هم جستجویی کنیم SR009 بگیرم.
    اولی حدود 8.5 تومنه و دومی 11.5 تومنه البته با آمپ و بدون در نظر گرفتن هزینه های جانبی.
    به نظر گرون میان ولی 007 جواب خودشو پس داده ولی دلم با 009 هست هر چند نمیشه روی این برند چندان حساب کرد حتی با اینکه ژاپنی و متخصص تولید این انواع هدفون هست ولی هدفونهای . . . هم تولید کرده

نظر شما چیه؟؟؟
    سفر بخیر.
    کادو من کو؟؟؟؟
    من که از این چیزهای مایه داری سر در نمیارم.
    این هدفون مد نظر شما نبوده ولی شاید این کلپ کمک کنه شاید هم اصلا دیده باشید نمیدونم...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سفر بخیر.
    کادو من کو؟؟؟؟
    من که از این چیزهای مایه داری سر در نمیارم.
    این هدفون مد نظر شما نبوده ولی شاید این کلپ کمک کنه شاید هم اصلا دیده باشید نمیدونم...
    کد:
    مرسی دوست من
    راستش چه عرض کنم برای اینکه عزیزانی مثل شما این سوال رو ازم نپرسن تا شرمنده نشم ، با این شروع کردم که:
    دست خالی ، خالی برگشتم
    به هر حال یک تجربه نه چندان خوب از Ultrasone 10 داشتم که شوک بود. البته این هدفون بسیار خوبی هست فقط مشکلش اینه که قیمتی که زده شده کمی برای این هدفون بالا هست و این رو به هیچ عنوان نمی شه با خوندن نظر دیگران به درستی متوجه شد شاید خیال پردازی من با عث شده که ازش یک کوه بسازم که بعد خراب شد و یا اینکه توقع زیادی از هدفون 3 تومنی داشتم.

اختیار دارید مایه داری کجا بود آخه 10 تومن که برای یک سیستم صوتی با این درجه کیفی زیاد نیست.
    متاسفانه تجربه عملی با این نوع هدفونها نداشتم ولی نگهداری از این هدفونها آسون نیست و شرایط سختی داره و از این مهمتر اینه که آمپ لامپی اون با اینکه قیمت بالایی در حدود 5 تومن داره فقط برای یکسال با شرایط عالی کار می کنه و بعد باید تمامی لامپها تعویض شوند که هزینه زیادی طلب میکنه.

درسته هدفون مد نظرم همین SR009 محصول جدید Stax هست ولی از سابقه این برند یک کمی می ترسم خرید کنم این هدفون + آمپ حدود 12 تومن هزینه نیاز داره و ممکنه مثل بعضی از محصولات این برند چندان جالب از پس کار بر نیاد به هر حال فکر نمی کنم بتونم به راحتی با خودم برای خرید این هدفون کنار بیام و فقط به همین دلیل ، ولی SR007 جواب خودشو پس داده و طی چند سال تغییرات اساسی جهت کارایی بالاتر برروی اون انجام شده و جمع هزینه هدفون و آمپ حدود 9 تومن میشه حتی با این قیمت از HD800 خیلی سرتره.

اولویت انتخاب:
    1. جزییات
    2. Soundtage
    3. مید

طبق نظر دیگران تفاوت چندانی بین 007 و HD800 در Soundstage نیست که ولی جزییات و مید 007 به مراتب قابل تامل هست. و در نقطه مقابل البته با حدود 3 تومن تفاوت 009 هست که واقعآ جذابتر از هر دو به نظر می رسه.

نظر شما چیه؟؟؟

6. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من تازه با این بخش آشنا شدم و انقدر بعضی مباحث مطرح شده برام جالب بوده که تو همین 3 - 4 روز بیشتر از 100 صفحه آخر رو خوندم
    به همه کسانی که اینجا میان و اطلاعات خوبشون رو در اختیار دیگران میگذارند تبریک میگم

من قصد خرید یک هدفون تا حدود قیمت 300$ رو از بلاد کفر دارم
    تا حالا هدفون نیمه حرفه ای هم نداشتم چه برسه به حرفه ای
    ولی اکثر ایرفون های زیر 100تومن سونی ، فیلیپس و کریتیو رو تست کردم
    تو این رنج قیمت ایرفون مورد علاقه خودم هم ep-830 کریتیو هست و پلیرم هم X-Fi
    البته یه sony DR-9 هم دارم که فکر نکنم کسی باهاش کار کرده باشه. آخه ماله 40 سال پیشه! اما صداش رو دوست دارم
    کلا گوش نسبتا حساسی دارم چون نوازنده ویولن هستم البته نه برای تشخیص فرکانس هایی مثل 5HZ - چون بعید میدونم آدم عادی بتونه این فرکانس رو بشنوه حالا توانایی پخش بماند. اما انحراف های کوچیک رو هم حس میکنم
    از صدا کیفیت مید برام خیلی خیلی مهم هست و های اما تفکیک و توانایی پخش فرکانس های پایین هم برام مهمه مثل صدای کنتر باس
    دوست دارم صدا روح داشته باشه. از بیس بومی متنفرم
    همه جور سبکی گوش میدم
    خیلی هم مشتاق هستم که SoundStage - اگه اشتباه نوشتم عفو کنید - رو تجربه کنم
    می خوام حتما open باشه
    خودم دو تا مدل توی ذهنم هست
    1- Grado SR325rs برعکس خیلی ها من عاشق قیافه هدفون های گرادو هستم
    2- AKG K701 -دلیل اختلاف قیمت270 تا 600 دلاریش واقعا برام سواله-

البته میدونم خیلی با هم متفاوت هستند
    مشکل زاویه گوش ندارم خدا رو شکر

فکر کنم دارم خیلی طولانی مینویسم پس خلاصه سوالاتم رو میپرسم

1-اگر گزینه مناسب دیگری هست بفرمایید؟

2-اگر این گزینه ها مناسب خواسته های من نیست لطفا بگید؟

3-از K701 بدون آمپ نمیشه استفاده کرد آیا از sr325is میشود؟ جایی در تهران هست که بشه گرادو رو تست کرد؟

4-کابل هیچ کدام قابل جدا شدن نیست؟

5-آیا سیستم های پخش عادی مثل پلیر ها و کامپیوتر و آمپ های معمولی توانایی پخش فرکانس های زیر 10HZ را دارند؟
    اگه سوال 5 ناشیانه است ببخشید. از بی اطلاعی منه
    6-من یه ست استریو که اون هم مال 40 سال پیشه دارم که پایونیر هستش با آمپ SA-9500 که فکر کنم برای شروع بد نباشه البته ست اکولایزر رادیو گرام و پخش استریو هم دارم که هم رده خودش هستند. آیا برای استفاده با این هدفون ها مناسب هست؟ و اینکه چطور میتونم از این آمپ برای کامپیوتر استفاده کنم اتصال مستقیم به کارت صدای عادی کفایت میکنه یا کارت صدای دیگری لازم هستش؟
    این مشخصات فنی آمپ هستش که کلی سوال راجع به همین دارم که متاسفانه جاش اینجا نیست

Type: Solid State

Power: 80 Watts / Channel @ 8 Ω

Recommended Speaker Impedance: 4 Ω to 8 Ω

Frequency Response: 10 Hz - 80 kHz +0 dB, -1 dB

Total Harmonic Distortion: 0.1 %

Intermodulation Distortion: 0.1 %

Signal-to-Noise Ratio: 70 dB -Phono

Sensitivity: 2.5 milliVolts -Phono
    150 milliVolts -Aux

Damping Factor: 30

Dimensions (W x D x H): 42.55 x 40.32 x 16.51 cm
    Weight: 16.8 kg

ببخشید که طولانی شد. هنوز یک دنیا سوال هست. اگه کسی از دوستان فرومی را میشناسند که بتوان اطلاعاتی راجع به سیستم های های-فای و استریو از آنجا بدست آورد و یا اینکه خود دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه پ.خ بده ممنون میشم

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من تازه با این بخش آشنا شدم و انقدر بعضی مباحث مطرح شده برام جالب بوده که تو همین 3 - 4 روز بیشتر از 100 صفحه آخر رو خوندم
    به همه کسانی که اینجا میان و اطلاعات خوبشون رو در اختیار دیگران میگذارند تبریک میگم

البته یه sony DR-9 هم دارم که فکر نکنم کسی باهاش کار کرده باشه. آخه ماله 40 سال پیشه! اما صداش رو دوست دارم
    کلا گوش نسبتا حساسی دارم چون نوازنده ویولن هستم البته نه برای تشخیص فرکانس هایی مثل 5HZ - چون بعید میدونم آدم عادی بتونه این فرکانس رو بشنوه حالا توانایی پخش بماند. اما انحراف های کوچیک رو هم حس میکنم
    از صدا کیفیت مید برام خیلی خیلی مهم هست و های اما تفکیک و توانایی پخش فرکانس های پایین هم برام مهمه مثل صدای کنتر باس
    همه جور سبکی گوش میدم
    می خوام حتما open باشه

3-از K701 بدون آمپ نمیشه استفاده کرد آیا از sr325is میشود؟ جایی در تهران هست که بشه گرادو رو تست کرد؟

5-آیا سیستم های پخش عادی مثل پلیر ها و کامپیوتر و آمپ های معمولی توانایی پخش فرکانس های زیر 10HZ را دارند؟
    انشالا ریز جواب هات رو دوستان میدن
    فقط چون گفتی از گرادو خوشت میاد ذوق کردمو گفتم فعلا 1 جوابکی بدم
    325 عالیه . با توجه به توصیفی که از کاراییت کردی و خصوصیاتت خوراک خودته . واقعا جزو بهترین هاست توی این رده
    در مورد k701 باید بگم که این مدل و مدل 702 با توجه به اطلاعات بنده معروفن توی بد درایو شدن و نیازمند آمب مناسب هستن به شدت . بعدشم وقتی 325 توی لیست انتخابات هست و از قیافش خوشت میاد دیگه چرا دنبال 701 می ری.
    در ضمن توی ایران که فکر نکنم بتونی گیر بیاری
    راستی سایت head-fi.org منبع کاملی برای سیستم های شخصی هست .

9. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انشالا ریز جواب هات رو دوستان میدن
    فقط چون گفتی از گرادو خوشت میاد ذوق کردمو گفتم فعلا 1 جوابکی بدم
    325 عالیه . با توجه به توصیفی که از کاراییت کردی و خصوصیاتت خوراک خودته . واقعا جزو بهترین هاست توی این رده
    در مورد k701 باید بگم که این مدل و مدل 702 با توجه به اطلاعات بنده معروفن توی بد درایو شدن و نیازمند آمب مناسب هستن به شدت . بعدشم وقتی 325 توی لیست انتخابات هست و از قیافش خوشت میاد دیگه چرا دنبال 701 می ری.
    در ضمن توی ایران که فکر نکنم بتونی گیر بیاری
    راستی سایت head-fi.org منبع کاملی برای سیستم های شخصی هست .
    در ابتدا از شما تشکر میکنم
    چون دکمه تشکر ندارم اینجوری تشکر میکنم
    چند دلیل برای 701 وجود داره
    1- رنج فرکانس بیشتر
    2- گوشی بزرگتر
    3-احتمالا بشه قبلش تست کرد

البته دو گزینه دیگه هم اضافه شد
    Beyerdynamic DT880 & DT990 تا اونجا که من متوجه شدم فرقی با هم ندارن به جز اینکه 880 semi open و 990 open هستند
    البته مثل اینکه با امپدانس های متفاوت تولید میشه

در نتیجه دو تا سوال دیگه اضافه شد
    1- برای کاربرد من نیمه باز بهتره یا باز؟
    البته فکر کنم soundstage باز بیشتر باشه - اگه اشتباه هست لطفا بگید
    2- یک هدفون وقتی با امپدانسهای مختلف ساخته میشه از نظر کیفیت خروجی چه تفاوتی بین مدل ها وجود داره - منظورم توان مورد نیاز برای درایو کردن نیست بلکه صرفا کیفیت و رنج صدا رو میخوام بدونم

از سایت خوبی که معرفی کردید بسیار ممنون
    اطلاعات بسیار خوبی داره
    اما بیشتر به یک فروم فارسی که بشه مثل اینجا پرسش و پاسخ داشت نیاز دارم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    سلام به شما
    خیلی خوش آمدید و خیلی خوشحال هستم که مطالب مطرح شده در این تاپیک برای شما جالب بوده که به خاطر اون چند روز وقت صرف خوندن اونها کردید

من هم همینطور
    جلو ، جلو به شما تبریک میگم
    اما اگه دوست دارید که حرفه ای با ابزار آشنا بشید بهتره که گام به گام انتخاب کنید.
    خوب میشه از این توضیحات شما نتیجه ضمنی گرفت که از بیس ، بیشتر خوشتون میاد
    همه جور سبکی گوش میدم
    می تونید یک کمی توضیحات اجمالی در مورد Soundstage را اینجا پیدا کنید:
    کد:
    البته اگه اشتباه نکنم پستهای آخر
    می خوام حتما open باشه

گزینه های بسیار خوبی هستند اما در مورد قیمت میشه اینطور جمع کرد که:
    1. هزینه مالیات
    2. هزینه ارسال به هر نقطه
    3. هزینه بسته بندی
    4. همراه داشتن آپشن اضافه
    5. خرید قدیم
    6. نوع پست
    7. خیلی کم پیش میاد فروشگاههای خارجی قیمت بالایی اعلام کنند مگر اینکه . . .

1. K702 مدل توسعه یافته K701
    2. Shure SRH840 فقط Soundstage محدود داره ولی مید خیلی خوبی داره
    3. ُShure SRH940 این هم مثل مدل قبلی Soundstage محدودی داره ولی صدای بسیار با کیفیت تری داره
    4. Beyerdynamic DT770 که همین جا هم گیرتون میاد و این یکی هم Soundstage محدودی داره

نه خیر هر دو گزینه انتخابی شما مناسب کاربرد شما هستند ولی Soundsatge هدفون K701 بسیار گستره تر هست هر چند که فقط چند مدل هدفون هستند که Soundstage خیلی خوبی دارند بقیه کاملآ بسته هستند که یکی از همین انگشت شمارها همین K701 هست

K701 بدون آمپ قابل استفاده هست ولی با آمپ بهتر جواب خواهید گرفت ولی 325 بدون نیاز به آمپ هم قابل استفاده هست حتی با پلیر پرتابل
    خیر
    سوال شما خیلی کلی هست و جواب مشخصی نداره اما در کارتهای صدای حرفه ای حتی فرکانس 0 هم پخش میشه البته که این فرکانس به معنی بازتولید و پخش اون توسط هدفون نخواهد بود بلکه توانایی کارت در بازتولید فرکانسهای بسیار کم هست.
    بهتر هست که سوال پرسیده بشه تا شاید جواب ناشیانه ای به کسی ندیم ، این مهمه دوست من
    6-من یه ست استریو که اون هم مال 40 سال پیشه دارم که پایونیر هستش با آمپ SA-9500 که فکر کنم برای شروع بد نباشه البته ست اکولایزر رادیو گرام و پخش استریو هم دارم که هم رده خودش هستند. آیا برای استفاده با این هدفون ها مناسب هست؟ و اینکه چطور میتونم از این آمپ برای کامپیوتر استفاده کنم اتصال مستقیم به کارت صدای عادی کفایت میکنه یا کارت صدای دیگری لازم هستش؟
    دوست من اینکه یک سیستم خطاب میکنیم خودش جواب بعضی از سوالهای شماست چون مجموعه ای از اتصال چند دستگاه به هم ما صدا دریافت میکنیم حالا اگه این وسط یکی مناسب نباشه . . .
    شاید هدفون 300 دلاری نیازی به کارت صدای 200 دلاری نداشته باشه ولی بهتره که همه وسایل هم رده باشند تا اینطوری بی خودی هزینه اضافه نکرده باشید و راندمان سیستم شما در نهایت قرار داشته باشه که این هنره و باید از تجربه دیگران استفاده کرد تا . . .
    این مشخصات فنی آمپ هستش که کلی سوال راجع به همین دارم که متاسفانه جاش اینجا نیست

Type: Solid State

Power: 80 Watts / Channel @ 8 Ω

Recommended Speaker Impedance: 4 Ω to 8 Ω

Frequency Response: 10 Hz - 80 kHz +0 dB, -1 dB

Total Harmonic Distortion: 0.1 %

Intermodulation Distortion: 0.1 %

Signal-to-Noise Ratio: 70 dB -Phono

Sensitivity: 2.5 milliVolts -Phono
    150 milliVolts -Aux

Damping Factor: 30

Dimensions (W x D x H): 42.55 x 40.32 x 16.51 cm
    Weight: 16.8 kg
    همه مشخصاتش ایدال برای راه اندازی یک اسپیکر با قدرت متوسط هست ولی از روی این مشخصات نمیشه نظری درباره مناسب بودن این آمپ برای هدفون داد به هر حال فقط Damping Factor یک کمی پایین هست و همچنین
    THD , IMD که جا داشت بهتر باشه.
    ببخشید که طولانی شد. هنوز یک دنیا سوال هست. اگه کسی از دوستان فرومی را میشناسند که بتوان اطلاعاتی راجع به سیستم های های-فای و استریو از آنجا بدست آورد و یا اینکه خود دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه پ.خ بده ممنون میشم
    خواهش میکنم اشکالی نداره ولی بهتره که سوالهاتون رو خلاصه و توی چند پست بپرسید تا چیزی از قلم جا نمونه
    توی گوگل همیشه صفحه اول سرچ با همین کلمات کلیدی ، سایتهای اصلی را برای شما نتیجه میده و اگه سوالهای شما درباره سیستمهای های فای پرتابل باشه همینجا میشه مطرح کرد

پاینده باشید
    Last edited by rezaomido; 21-07-2011 at 21:54.

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

rezaomido جان میشه ادرس اون جایی که رفتی رو برای من بفرستی ؟

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوستان یه سوال ؟؟/
    این آمپ دقیقا چیکار میکنه؟
    واسه گوشیم میتونم بخرم؟ارزش داره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

rezaomido جان میشه ادرس اون جایی که رفتی رو برای من بفرستی ؟
    جانتون بی بلا
    چه اشکالی داره
    اگه اشتباه نکنم مرکز خرید وافی و انتهای یکی از راهروهای طبقه اول کنار رستوران و محل نماز و یک فروشگاه لوازم ورزشی بود اسمش هم اودیسه هست که لوازم صوتی داره و آقایی که اونجا به من کمک کردند اسموشون غداد حسن بود البته نمی دونم اسم ایشون به فارسی یا عربی چطور نوشته میشه(منظورم غداد یا قداد هست).
    فقط بعدش دیگه نفهمیدم کجام و اینجا رو هم خیلی اتفاقی دیدم خواستم درباره سیستمهای صوتی ازشون سوال کنم که بحث هدفون پیش اومد و . . .

متاسفانه کارتی چیزی ازشون نگرفتم چون فکر میکردم هیچ وقت به آدرس اونجا احتیاج پیدا نمی کنم

پاینده باشید.

دوستان یه سوال ؟؟/
    این آمپ دقیقا چیکار میکنه؟
    واسه گوشیم میتونم بخرم؟ارزش داره؟
    اینم جواب
    دقیقآ آمپ یک تقویت کننده هست که هر جایی قابل استفاده هست و برای کاربرد ما که هدفون هست نمونه های بسیار ضعیف اون استفاده میشه مثلآ توان یک آمپ بکار رفته در یک سیستم صوتی خانگی متوسط 100 وات هست ولی برای هدفون این توان حداکثر از 0.5 وات تا 1 وات خواهد بود.

خوب توان یک پلیر پرتابل(همون چیزی که همه دارند) متوسط 0.02 وات هست و حداکثر چیزی کمتر از 0.05 وات خواهد بود.

خوب توان مورد نیاز برای راه اندازی هدفونهای ارزون قیمت(همونی که همه دارند منظورم زیر 200 تومن هست) معمولآ 0.02 وات الی 0.2 وات هست.

پس با یک حساب ریاضی ساده میشه متوجه شد که آیا این پلیر قادر به راه اندازی این هدفون هست یا خیر ولی جواب اصلی این نیست ، چرا؟
    چون هر هدفونی یک امپدانس میانگین و مشخصی داره که توسط سازنده در کتابچه راهنمای اون قید میشه معمولآ چیزی بین 16 الی 600 اهم هستند.

خوب با توجه به اینکه توان خروجی وابسته به مقدار امپدانس هم هست ، یعنی با افزایش امپدانس نیاز به توان بیشتری برای راه اندازی هدفون هست و همونطور هم که شرکت تولید کننده پلیر گفته ماکزیمم توان این پلیر فرضی مثلآ 0.1 وات بیشتر نیست پس با اتصال هدفون 0.1 واتی ولی با امپدانس 32 اهم به جای 16 اهم به پلیر عملآ توان صدایی که در ولوم حداکثر دریافت میکنید در بهترین حالت نصف ماکزیمم توان هدفون خواهد بود.

حالا آمپ وارد میشه و بین پلیر و هدفون قرار میگیره که همون سیگنالهای ضعیف و کم توان پلیر را دریافت کنه و اونها رو با یک ضریب اغلب ثابت و در بعضی مواقع متغییر(به صورت تنظیم با ولوم) مثلآ ضریب x2 اونها رو تقویت و به سمت هدفون روانه کنه.

اینجا آمپ چون توان راه اندازی امپدانسهای بالاتر رو داره مشکلی از بابت درایو کردن هدفون مثل پلیر نداره هر چند بحث آمپ بسیار مفصل تر از این هست اما خلاصه و ساده گفته شد.

در آخر آمپ راه حل تمام معایب صوتی یک سیستم پرتابل یا ثابت نیست چون آمپ فقط یک رابط قوی بین پلیر و هدفون هست پس اگه پلیری مثل مبایل کیفیت خوبی نداشته باشه و یا هدفون مورد استفاده هم کیفیت خوبی نداشته باشه نباید انتظار داشت که آمپ صدای شفاف و کریستالی برای شما تولید کنه.
    به هر آمپ یک ابزار هست که در صورتیکه به جا از اون استفاده بشه می تونه کیفیت صدای یک سیستم رو با توجه به هماهنگ بودن پلیر و هدفون از هر نظر تا حدود %10 افزایش بده البته در حالت خوشبینانه نه بیشتر و اینکه قیمت آمپ هم چیزی بیش از قیمت یک هدفون خوب هست.

و اینکه در ایران متاسفانه آمپ برای فروش موجود نیست و این مسئله فقط مربوط به ایران نیست بلکه در سایر کشورها هم همینطور هست و اغلب سفارشی ساخته می شوند و خیلی هم بد قول هستند یکیش خودم ، دو ماه به خودم سفارش ساخت آمپ برای HD800 دادم و قول داده بودم دو هفته ای کامل بشه الان شده دو ماه شده و خبری نیست هر چند می دونم به کار شما نمی خوره چون خیلی گرون تموم میشه حدودآ برای همین 3 تومن ناقابل کنار گذاشتم که نزدیک نصفش خرج شده و وسواس هم نمیزاره کاملش کنم چون قرار بود هفته پیش نمونه تست اون رو که اینجا تصویرش رو گذاشته بودم مونتاژ کنم که فرصت نشد:
    کد:
    پاینده باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:31. دليل: پست متوالی

16. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •