خوبه مک بازم مشکل داری؟؟
خوبه مک بازم مشکل داری؟؟
رفع شد دوست عزیز
دوستا ن من خطم تا 2-3 روز پیش مشکل خاصی نداشت. یک مقدار ضعیف بود و بعضی وقت ها قطع می شد البته خیلی کم اما یهویی ترکید و اصلا لینک ثابت نمی شد تا اینکه مجبور شدم به isp بگم ریت خطم رو کم کنه. دان استریم از 10000 که قبلا بود رو 1000 جواب می ده. آپ استریم هم از 1000 آوردن رو 500. در حالی که attainable rate خطم بالاست و خیلی بیشتر از این حرفاست. اما جواب نمی ده.
نمی دونم چی شده. اصلا حالم از این سرعت دانلود داره بهم می خوره. یعنی مودم عدد اشتباه نشون می ده؟ قبلا راحت سرعت دانلودم 900 بود بدون مشکل. الان snr خیلی متغیره و یهویی 12-13 تا جابجا می شه. تا این طرف بیاد چک کنه کلی طول می کشه.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان من تا چند روز پیش خطم روی 12 مگ بسته شده بود و snr تا 17-18 بصورت عادی بود اما الان دیتا ریتم رو بستن روی 4مگ و snr 16 هستش تا دیتا ریت رو برام میبرن بالا دوباره snr میاد دوروور 8.میخوام اشتراک بعدی رو دو مگ بگیرم نمیدونم واقعا مشکل از کجاس از دم خونه هم snr همینه مشکلی از سیم کشی نیسسسسسسس....
ممنون میشم جواب بدین چون دوتا پست قبلیم هم کسی جواب نداد.ممنون میشم.....
با ی مودم دیگ تست کن شایدم پورتت مشکل پیدا کرده !
اگ نشد ایراد از طرف مخابراته و کاری از دستت برنمیاد
منم خطم تا 20 مگ راحت کشش داشت بعد ی هویی خراب شد الان 9 مگ هم بزور میکشه این همه رفتم مخابرات هیچی...
عجیبه
مثل همیشه اولین کار تست خط بگیر بعد مسیر سیم کشی رو چک کن ...
سلام
جدیداً با حرکت آسانسور ADSL من قطع میشه. کسی راه حلی میدونه؟
ممنون.
سلام
این پست را ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اطلاعی داره
سلام مجدد.
با تشکر از توجه شما. خوشبختانه مشکل من حل شد. البته مستقیماً به اون پست مرتبط نشد ولی ایده به من داد حالا توضیح میدم شاید به درد دیگران هم بخوره.
اون دوستمون گفته بود که این بخاطر تغییرات ولتاژه مودم هست که بخاطر کار آسانسور ایجاد میشه. بنظر من خیلی منطقی نبود چون آداپتور مودم از 100 تا 240 ولت می تونست تغییرات رو قبول کنه و مسلماً آسانسور اینقدر تاثیر گذار نبود. خلاصه رفتم سراغ سیم کشی ساختمون و داخل جعبه تقسیم سیمهای تلفن که تو حیاط قرار داشت(ساختمون ما 4 طبقه ست با 5 خط تلفن) دیدم برقکار محترم ترانس(آداپتور) آیفون ساختمونو اونجا قرار داده و جالب اینجا بود که برق اونو از یکی از فازهای آسانسور گرفته بود(آسانسور 3 فازه با کنتور مجزا) اون تغییر ولتاژ بعلت کار آسانسور روی اون ترانس اثر میذاشت و در اثر این تغییرات و حوزه مغناطیسی ایجاد شده روی خطوط تلفن نویز میافتاد و نهایت میشد قطعی ای دی اس ال. اون ترانسو جاشو منتقل کردم به محل دیگه دور از خطوط تلفن و خوشبختانه تا الان دیگه قطعی نداشتم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)