دارم-راضیم-بله 1080 پی رو هم پخش می کنه چهار شنبه توی توپخونه پیدا نکردم . شرکتشم گفت از آخرهای این هفته پارت جدید وارد بازار میشه. گارانتیشم خوبه. عرشیان تجارت سما
تی 14 خالی بود 75 تومن به نظرم توی توپخونه هم بیاد میشه 83-84
دارم-راضیم-بله 1080 پی رو هم پخش می کنه چهار شنبه توی توپخونه پیدا نکردم . شرکتشم گفت از آخرهای این هفته پارت جدید وارد بازار میشه. گارانتیشم خوبه. عرشیان تجارت سما
تی 14 خالی بود 75 تومن به نظرم توی توپخونه هم بیاد میشه 83-84
دكمه منو رو ميزني .بعدش از بالا سمت راست اولين گزينه رو انتخاب ميكني . توي زير شاخش نوشته راهنماي كانالها .
روي اون گزينه كه كليد كني بستگي به نوع كانال مينوسه مثلا كانال 5 . بعد باز روي خط نوشته اي كه اومده بايد كليك كني تا وارد تنظيماتش بشي مثلا حالت رو بايد بذاري روي ضبط و ميتونه روزانه ، يكبار و هفتگي باشه ساعت رو هم بهش ميديد فقط تاريخ رو كه ميخواي بدي كلا دستگاه هنگ ميكنه و بايد پريزش رو از برق بكشي
از پاسختون ممنونم
شما از كجا خريدين؟
نگفتيد otaساپورت مي كنه يانه!؟
1080Pراحت پخش مي كنه با بيت ريت مثلا 11هزار؟
امروز توپ خونه بودم كه فقط t14وt16بود !به فروشنده هم گفتم t14+كي مياد گفت چند روز ديگه ميارم!
سلام
من دنبال یه مانیتورم که دی وی بی تی --- t داشته باشه 20 اینج کمتر نباشه رنج قیمت 200 تا 250 اگه مدلی معرفی کنید ممنون میشم
سلام. من یه مشکلی تو نصب نرم افزار تلویزیون دیجیتال روی سیستمم دارم.
کارت دیجیتال xvision و نرم افزار TotalMedia 3.5 هست. ویندوزم هم 7 هستش.
البته نرم افزار نصب شده و تو محیط نرم افزار هم می تونم برم ولی وقتی می خواد سرچ کنه تا شبکه ها رو پیدا کنه یه دفعه گیر می کنه و کلا از نرم افزار خارج میشه. (عکس:http://www.shiaupload.ir/images/65776639505586055319.png)
ممکنه مربوط به ورژن نرم افزار باشه که مثلا با ویندوز 7 نخونه؟ ورژن بالاتر از 3.5 این نرم افزار اصلا اومده؟
این رو هم بگم که کارت --- رو روی یه دستگاه دیگه امتحان کرده و کار هم کرده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من t14+ نخریدم. گفتم که نبود فقط t14 بود که 75 میگفت شرکتش گفته سه شنبه چهارشنبه t14+ تو بازاره توی منوهاشم ota ندیدم. با اون بیت ریت شما هم تا حالا تست نکردم و همچین فایلی هم ندارم.
برای منم همین مشکل داشت، بیخیالش شدم
از نرم افزار خود ویندوز استفاده کن. Windows Media Center
برنامه CyberLink PowerCinema هم برنامه خیلی خوبیه. از اینم میتونی استفاده کنی
تی 14 فقط توی سایت شرکت تکتا هست و جزء دستگاه هایی است که OTA ساپورت میکنه (تی 14+ نیست)
حالا بکنه یا نکنه که فعلا خبری ازش نیست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1080p کیفیت و حجم وبیت ریت بالا چیزی داری یک جا بذاری من دانلود کنم!
برای تست همینها می خوام.
Last edited by isfahaneshop; 29-05-2011 at 17:08.
يعني t14+تاييد نشده از طرف تكتا؟
آخه فرق نرم افزاري كه نداره فقط سخت افزاري بوده كه ota رو ساپورت نكنه!
بعدشم اگر بكنه واسه آينده احتمالا لازم ميشه
بيت ريت بالا دارم اما خوب:دي حداقل4.5گيگه چطوري آپلود كنم؟!
مي گم خودت كه 1080هستي!بيت ريت بالا نداري؟
Last edited by regedit021; 29-05-2011 at 19:47.
حالا این T14+ چی داره که همه دنبالشن . توی سایت اصلی بلوسنس هم نیست هر چی گشتم .
واقعا چیز خوبیه یا یکی گفته خوبه ، بقیه افتادن دنبالش ؟!!!!!!
البته هر گیرنده ای که من دیدم ، یه سری مشکل داشته . باید به جای اینکه دنبال بهترین گیرنده باشیم ، دنبال اونی باشیم که کمترین مشکل رو داره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)