تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 720 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من چند روز دیگه vt30 50 میگیرم هر آزمایشی خواستین روش انجام میدم و براتون مینویسم. بچه هایی که گرفتن بجز کابل hdmi چه چیزای دیگه ای باید باهاش باشه؟

2. این کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برو تو این سایت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکسو انتخاب کن بعد Start Upload رو بزن وقتی کار Upload تموم شد چندتا آدرس مینویسه شما اون آدرسی رو که جلوش نوشته Direct Link کپی کن یا همونو مستقیم تو انجمن قرار بده یا اگر میخوای عکس داخل انجمن نمایش داده بشه از بالای همین ویرایشگر انجمن که داخلش تایپ میکنی روی آیکون وارد نمودن عکس کلیک کن یه پنجره باز میشه بعد همون آدرس Direct Link رو Paste کن داخل کادر آدرس.
    با تشکر لطفا در مورد محدویت های حجم و پیکسل عکس ها هم راهنمایی فرمایید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من چند روز دیگه vt30 50 میگیرم هر آزمایشی خواستین روش انجام میدم و براتون مینویسم. بچه هایی که گرفتن بجز کابل hdmi چه چیزای دیگه ای باید باهاش باشه؟
    کابل HDMI Panasonic 3D و کارت هدیه .
    اگر از بانیان خریدی ضمانت نامه روی کارتن چسبیده و بقیه لوازم هم از جمله دو عدد عینک 3D داخل کارتن همراه TV هست . چیز خاصی همراهش نیست هر چی توی دفترچه اش نوشته باید توی کارتن باشه .
    آگر یاد گرفتم عکس آپلود کنم حتماً یک تصویر از لوازم داخل کارتن اینجا میگذارم .

5. 2 کاربر از benyamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کابل HDMI Panasonic 3D و کارت هدیه .
    اگر از بانیان خریدی ضمانت نامه روی کارتن چسبیده و بقیه لوازم هم از جمله دو عدد عینک 3D داخل کارتن همراه TV هست . چیز خاصی همراهش نیست هر چی توی دفترچه اش نوشته باید توی کارتن باشه .
    آگر یاد گرفتم عکس آپلود کنم حتماً یک تصویر از لوازم داخل کارتن اینجا میگذارم .
    wireless داره؟یا باید براش یه قطعه جدا خرید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان تا حالا شده پاناسونیک قیمت پلاسماها شو کاهش بده؟ (در واقع بانیان)
    اگه پاسخ مثبت هست فکر میکنید VT30 تا چند برسه؟
    دوستان کسی ازین موضوع اطلاع داره؟ میشه امید به کاهش قیمت VT30 داشت؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان کسی ازین موضوع اطلاع داره؟ میشه امید به کاهش قیمت VT30 داشت؟!
    با این وضعی که بازار ارز داره اگر گرون نشه شانس اوردیم.روز به روز ریال بی ارزش تر میشه

9. 2 کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با این وضعی که بازار ارز داره اگر گرون نشه شانس اوردیم.روز به روز ریال بی ارزش تر میشه
    میگن کلک دولت هست برای جبران کسری بودجه و...وگرنه بانک مرکزی به اندازه کافی ارز داره! نمیدونم والله

11. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض زیان 5/5 میلیاردی پاناسونیک در سال مالی 2011

به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ شرکت پاناسونیک که قبلا پیش بینی کرده بود به دلیل کاهش هزینه ها در سال مالی 12/2011 میلادی 30 میلیارد ین سودآوری خواهد داشت در پیش بینی جدید خود اعلام کرد در سال مالی منتهی به مارس 2012 میلادی 420 میلیارد ین متضرر خواهد شد.این عملکرد مالی بدترین عملکرد این شرکت در طول یک دهه اخیر است.بنابر این گزارش شرکت پاناسونیک دلیل این خسارت سنگین را کاهش تقاضا در آمریکا و اروپا افزایش ارزش ین و افزارش هزینه های بازسازی ساختار شرکت اعلام کرده است.این شرکت ژاپنی اعلام کرد در دوره آوریل تا سپتامبر شرکت 15/136 میلیارد ین ( 7/1 میلیارد دلار ) متضرر شده است که دلیل آن کاهش فروش در ماه سپتامبر بود.پاناسونیک افزود، زیان نیمه اول سال مالی 12/2011 ناشی از کاهش فروش هزینه های بازسازی ساختار شرکت و اثرات منفی زمین لرزه و سونامی 11 مارس سال 2011 بوده است.این در حالی است که این شرکت در مدت مشابه سال گذشته 72/74 میلیارد ین سودآوری داشت سود عملیاتی شرکت نیز در نیمه اول سال 2011 میلادی نیز 60/47 میلیارد 8/71 درصد کمتر از سال 2010 بود./ا

13. 5 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سووال :
    من یه سری فیل 3d روی هارد اکسترنال دارم که می خوام با TV نگاه کنم ، حالا با توجه به نوع فرمت این هارد NTFS ، و عدم پشتیبانی دستگاه از این فرمت ، چه راه حلی برای دیدن فیلم هام وجود داره ؟ (توضیح این که یه فلش 16 گیگ هم موجوده ولی مشکلی که پیش می میاد اینه که فایل های حجم بالا از فرمت NTFS به FAT کپی نمی شه ، یعنی موقع کپی فایل از اکسترنال به فلش ، پیغام عدم وجود فضای کافی میده در صورتی که فلش کاملا خالیه !!..)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من قصد دارم 42st30 بگیرم منتها با خوندن این تاپیک چندتا ابهام برام پیش اومده اولین و مهمترینش همین مشکل ir و باقی موندن تصویره،چون من امکان داره یه کانال رو به مدت نسبتآ طولانی مثلآ 3ساعت ببینم،ثابت موندن لوگو کانال و زیرنویس دردسر نشه؟ نکته بعد مصرفه برقه چون من تجربه کار با پلاسما نداشتم 6،7 ساعت تماشای روزانه tv قبض برق نجومی نشه؟ این داشتن تنظیمات گاما و وایت بالانس تو کیفیت تصویر خیلی اثر داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •