من چند روز دیگه vt30 50 میگیرم هر آزمایشی خواستین روش انجام میدم و براتون مینویسم. بچه هایی که گرفتن بجز کابل hdmi چه چیزای دیگه ای باید باهاش باشه؟
من چند روز دیگه vt30 50 میگیرم هر آزمایشی خواستین روش انجام میدم و براتون مینویسم. بچه هایی که گرفتن بجز کابل hdmi چه چیزای دیگه ای باید باهاش باشه؟
با تشکر لطفا در مورد محدویت های حجم و پیکسل عکس ها هم راهنمایی فرمایید .
کابل HDMI Panasonic 3D و کارت هدیه .
اگر از بانیان خریدی ضمانت نامه روی کارتن چسبیده و بقیه لوازم هم از جمله دو عدد عینک 3D داخل کارتن همراه TV هست . چیز خاصی همراهش نیست هر چی توی دفترچه اش نوشته باید توی کارتن باشه .
آگر یاد گرفتم عکس آپلود کنم حتماً یک تصویر از لوازم داخل کارتن اینجا میگذارم .
wireless داره؟یا باید براش یه قطعه جدا خرید؟
دوستان کسی ازین موضوع اطلاع داره؟ میشه امید به کاهش قیمت VT30 داشت؟!
با این وضعی که بازار ارز داره اگر گرون نشه شانس اوردیم.روز به روز ریال بی ارزش تر میشه
میگن کلک دولت هست برای جبران کسری بودجه و...وگرنه بانک مرکزی به اندازه کافی ارز داره! نمیدونم والله![]()
به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ شرکت پاناسونیک که قبلا پیش بینی کرده بود به دلیل کاهش هزینه ها در سال مالی 12/2011 میلادی 30 میلیارد ین سودآوری خواهد داشت در پیش بینی جدید خود اعلام کرد در سال مالی منتهی به مارس 2012 میلادی 420 میلیارد ین متضرر خواهد شد.این عملکرد مالی بدترین عملکرد این شرکت در طول یک دهه اخیر است.بنابر این گزارش شرکت پاناسونیک دلیل این خسارت سنگین را کاهش تقاضا در آمریکا و اروپا افزایش ارزش ین و افزارش هزینه های بازسازی ساختار شرکت اعلام کرده است.این شرکت ژاپنی اعلام کرد در دوره آوریل تا سپتامبر شرکت 15/136 میلیارد ین ( 7/1 میلیارد دلار ) متضرر شده است که دلیل آن کاهش فروش در ماه سپتامبر بود.پاناسونیک افزود، زیان نیمه اول سال مالی 12/2011 ناشی از کاهش فروش هزینه های بازسازی ساختار شرکت و اثرات منفی زمین لرزه و سونامی 11 مارس سال 2011 بوده است.این در حالی است که این شرکت در مدت مشابه سال گذشته 72/74 میلیارد ین سودآوری داشت سود عملیاتی شرکت نیز در نیمه اول سال 2011 میلادی نیز 60/47 میلیارد 8/71 درصد کمتر از سال 2010 بود./ا
سووال :
من یه سری فیل 3d روی هارد اکسترنال دارم که می خوام با TV نگاه کنم ، حالا با توجه به نوع فرمت این هارد NTFS ، و عدم پشتیبانی دستگاه از این فرمت ، چه راه حلی برای دیدن فیلم هام وجود داره ؟ (توضیح این که یه فلش 16 گیگ هم موجوده ولی مشکلی که پیش می میاد اینه که فایل های حجم بالا از فرمت NTFS به FAT کپی نمی شه ، یعنی موقع کپی فایل از اکسترنال به فلش ، پیغام عدم وجود فضای کافی میده در صورتی که فلش کاملا خالیه !!..)![]()
دوستان من قصد دارم 42st30 بگیرم منتها با خوندن این تاپیک چندتا ابهام برام پیش اومده اولین و مهمترینش همین مشکل ir و باقی موندن تصویره،چون من امکان داره یه کانال رو به مدت نسبتآ طولانی مثلآ 3ساعت ببینم،ثابت موندن لوگو کانال و زیرنویس دردسر نشه؟ نکته بعد مصرفه برقه چون من تجربه کار با پلاسما نداشتم 6،7 ساعت تماشای روزانه tv قبض برق نجومی نشه؟ این داشتن تنظیمات گاما و وایت بالانس تو کیفیت تصویر خیلی اثر داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)