؟
دوستان من یه سایت پیدا کردم XB500 گذاشته 280 تومن حالا اگه میارزه من بجای M390 همین بگیرم همونطور که قبلا گفتم صدای بم دوست دارم...یه سوال دیگه این XB 500 گارانتی هم داره ؟ تقلبیش موجوده؟
؟
دوستان من یه سایت پیدا کردم XB500 گذاشته 280 تومن حالا اگه میارزه من بجای M390 همین بگیرم همونطور که قبلا گفتم صدای بم دوست دارم...یه سوال دیگه این XB 500 گارانتی هم داره ؟ تقلبیش موجوده؟
بله صدای xb500 به مراتب بم تر از m390 هست.با گارانتی ایران رهجو تهیه کنین مطمعن باشین که اصل هست و قیمت مناسبی هم خواهد داشت.
سلام دوستان
من واسه گوش کردن به آهنگ های کلاسیک یک هدفون میخواستم و تا سقف 300 ت هم میتونم هزیته کنم و نسبتا فول سایز باشه و بتوان در روز از آن بیشتر استقاده کرد (گوش خسته نکنه)
لطفا راهنمایی کنید
Last edited by chealbar; 24-08-2013 at 17:35.
سلام
این هدفون گوشی من از اونجا که وصل می شه به گوشی(اسمش رو نمی دونم.)خراب شده.
می خوام یکی دیگه بگیرم.
سبکم راک و متاله. مخصوصا متال.
برا گوشیم می خوام ولی فقط برا آهنگ گوش کردن. مهم نیست باش بشه مکالمه کرد یا نه.
کیفیت برام خیلی مهمه.
بوجم هم حداکثر 120 هزار تومان هست. حالا 10 تومان زیاد شد، مشکلی نداره ولی بیشتر نشه.
از اینا هم باشه که داخل گوش می ره( earhook هم باشه مهم نیست). از اینا که بیرونه گوشه نباشه چون باشون راحت نیستم.
گوشیم هم s3 هست. قبلا با هدفون همون گوش می دادم و از اون مرحومراضی بودم.
فقط خواهشا زود جواب بدین.
سلام.
ببخشید از اشتباه تایپی منظور من هم Creative EP-830 بود.
تفاوت صدای زیادی بین EP-830 و EP-630 وجود ندارد به جز این که بیس EP-630 قوی تر است. اگر بیس قوی دوست دارید EP-630 مناسب است در غیر این صورت Sennheiser CX300-II بیس قوی دارد اما نه به قدرت EP-630. در ضمن Sony XBA-1 بیس متوسط دارد و می تواند مناسب باشد.
موفق باشید.
Off: برای مدتی از دسترس خارج میشیم! دلیل: کندی سرعت اینترنت!!!
Last edited by kavehj4488; 24-08-2013 at 20:20.
سلام
با چه دستگاهی میخواین باهاش گوش بدین؟؟
امروز می خوام برم دنبال هدفون و یکی بگیرم.
خواهشا جواب بدین
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
Ep-630 از کریتیو
تقریبا 60 تومن فقط با گا رانتی شاب
مرسی از جوابتون.
تو رنج قیمتی که گفتم از بقیه بهتره؟
مثلا یه سری فیلیپسا هست که مثلا سیمش روکش داره که گره نخوره و مقاومه و از این جور چیزا مثل she 9000، اونا چطوره؟ اصلا برا سبکایی که من گوش می دم مناسبن؟ مهم کفیتشه ولی می خوام یه چیزی باشه که زود هم خراب نشه و در واقع بهترین باشه تو این رنج قیمت.
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
سلام. آیا منظور شما از هدفونی که روی گوش را کامل بپوشاند مشابه عکس زیر است؟ در غیر این صورت عکس قرار دهید:
در ضمن شما با چه دستگاهی می خواهید از هدفون استفاده کنید؟
موفق باشید.
سلام.
با توجه به سبک هایی که معرفی کردید همان EP-630 با گارانتی شاب مناسب است. در ضمن سری هم به ایران رهجو بزنید و در مورد Sony XBA-1 پرس و جو کنید. این هدفون بیس قوی ندارد اما کیفیت بسیار مناسبی نسبت به قیمتش دارد.
فیلیپس را هم به طور کلی فراموش کنید مگر این که تست کنید و خوشتان بیاید چون صدای تیز و گوشخراش و صد البته بی کیفیتی دارد.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 25-08-2013 at 09:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)