تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 421 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا بعضی وقت ها دوست میاد دنبالم اگه جایی کار داشته باشم باید کارمو ول کنم
    چی میتونم بهش بگم که فلانی من کار دارم شرمنده یه وقت دیگه بیا! این خوبه؟
    خوب چون میگید تکرار میشه، دفعه بعد ازش بخواهید قبلا با شما هماهنگی کنه.
    به بهونه یه کار مهم تر ( خرید خونه ، دانشگاه، تعمیر و یا خرابی ماشین قرار کاری و یا حتی دکتر)سعی کنید رفتن تون رو کنسل کنید.(البته تو این مورد دروغ نگید چون طرف بفهمه، هم برای خودتون بده و هم جمع کردنش سخته)
    سعی کنید مواقع بیرون رفتن اون هم در مواقعی که قبلا بهش گفته بودید کار دارید خودتون رو کلافه نشون بدید، وبال گردنش باشد تا یه همراه. رو دست طرف خرج بیندازید کافی شاپ، پیتزا .

2. 2 کاربر از 7seas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا بعضی وقت ها دوست میاد دنبالم اگه جایی کار داشته باشم باید کارمو ول کنم
    چی میتونم بهش بگم که فلانی من کار دارم شرمنده یه وقت دیگه بیا! این خوبه؟
    خوب چون میگید تکرار میشه، دفعه بعد ازش بخواهید قبلا با شما هماهنگی کنه.
    به بهونه یه کار مهم تر ( خرید خونه ، دانشگاه، تعمیر و یا خرابی ماشین قرار کاری و یا حتی دکتر)سعی کنید رفتن تون رو کنسل کنید.(البته تو این مورد دروغ نگید چون طرف بفهمه، هم برای خودتون بده و هم جمع کردنش سخته)
    سعی کنید مواقع بیرون رفتن اون هم در مواقعی که قبلا بهش گفته بودید کار دارید خودتون رو کلافه نشون بدید، وبال گردنش باشد تا یه همراه. رو دست طرف خرج بیندازید کافی شاپ، پیتزا .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    زنگ زدم به یک جا، گفت حضوری بیائید تا رسیدگی کنیم
    بخواهیم مودبانه بگیم
    باید بگم پیش کی مراجعه کنم؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درود
    بخواهیم مودبانه بگیم
    سلام

مثلا بگو
    خود شما رسیدگی می کنید؟آقای؟ خانم؟ واحد؟ طبقه؟

اگر هم گفت نه بگو
    مسئول رسیدگی چه کسی هست؟ کدوم واحد؟ طبقه؟

خیلی سخت نگیر

6. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود
    بخواهیم مودبانه بگیم
    معمولا از نگهبان ، اطلاعات و یا حتی آبدارچی ها هم میتونی با گفتن مشکل و یا درخواست (البته خلاصه) به اونها، بپرسی که به کجا و به کی مراجعه کنید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

چه اجباری ـه در تاکسی طوری شرایط رو بچینم که در صندلی عقب بین دو خانم قرار نگیرم که مبادا موذب شوند:/

بارها پیش آمده که خانم ها در 99% مواقع حاظر نیستن بین دو آقا بنشینند ولی من امروز که بین دوخانم نشستن کل تاکسی متعجب بودن/

9. این کاربر از سرهنگ معمر قذافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

دوستان اگر شما مهندس نباشید اما مدام مهندس صداتون بزنن چه میکنید؟
    خیلی حس بدیه راستش مخصوصا یکی اون وسط باشه بدونه مدرک تحصیلیت مهندسی نیست!

دکترم نشدیم
    مى تونيد بگيد رشته تحصيليتون، مهندسى نبوده و مهندس نيستيد.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چه اجباری ـه در تاکسی طوری شرایط رو بچینم که در صندلی عقب بین دو خانم قرار نگیرم که مبادا موذب شوند:/

بارها پیش آمده که خانم ها در 99% مواقع حاظر نیستن بین دو آقا بنشینند ولی من امروز که بین دوخانم نشستن کل تاکسی متعجب بودن/
    منم هنوز نفهمیدم چرا نباید دختر و پسر کنار هم حتی بشینن مثلا تو اتوبوس های دانشگاه یا کلا دختر پسر جدان یا این که خیلی خیلی سخت بشه شرایط کنار هم میشینن در حالی که وقتی هم میشینن هیچ اتفاقی نمیوفته هر دو نفر کار خودشونو میکنن کاری هم به هم ندارن حتی حرفم نمیزنن با هم
    مثلا سلف هم جداست راهشون حتی رودیشونم فرق داره تو کلاس خا فقط قاطی میشینن
    کلا هممون به حرف مخالف این چیزاییم ولی هممون همه این حرف ها رو رعایت هم میکنیم و اکثر اوقات ادم میبینه خوب بقیه رعایت میکنن مجبوره رعایت کنه
    یکی از استادا بهمون میگفت تو دانشگاه علاوه بر چیزایی که مربوط به رشتتون یاد میگیرید کم کم یاد میگیرید چطوری مثلا با دختر حرف بزنید و چطوری باهاشون رفتار کنید این در مورد دختر ها هم صادقه و اونا هم همین وضعیت رو دارن
    همه همه این داستان ها رو میدونن ول همه هم همون رفتار قبلی رو اجرا میکنن

12. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

منم هنوز نفهمیدم چرا نباید دختر و پسر کنار هم حتی بشینن مثلا تو اتوبوس های دانشگاه یا کلا دختر پسر جدان یا این که خیلی خیلی سخت بشه شرایط کنار هم میشینن در حالی که وقتی هم میشینن هیچ اتفاقی نمیوفته هر دو نفر کار خودشونو میکنن کاری هم به هم ندارن حتی حرفم نمیزنن با هم
    کلا هممون به حرف مخالف این چیزاییم ولی هممون همه این حرف ها رو رعایت هم میکنیم و اکثر اوقات ادم میبینه خوب بقیه رعایت میکنن مجبوره رعایت کنه
    یکی از استادا بهمون میگفت تو دانشگاه علاوه بر چیزایی که مربوط به رشتتون یاد میگیرید کم کم یاد میگیرید چطوری مثلا با دختر حرف بزنید و چطوری باهاشون رفتار کنید این در مورد دختر ها هم صادقه و اونا هم همین وضعیت رو دارن
    شما نمیدونی بنده هم نمیدونم قطعا افراد دیگر هم نمیدانند! پس کی میداند!

پ ن: یه کره ای اومده بود مترو (ایستگاه توپ خونه) این بنده خدا Over شده بود از دیدن تفکیک مذکر و مونث در مترو

- - - Updated - - -

شما نمیدونی بنده هم نمیدونم قطعا افراد دیگر هم نمیدانند! پس کی میداند!

پ ن: یه کره ای اومده بود مترو (ایستگاه توپ خونه) این بنده خدا Over شده بود از دیدن تفکیک مذکر و مونث در مترو

14. این کاربر از سرهنگ معمر قذافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

چند مدتی هستش به شدت احساس می کنم رفتار پدر مادرم در رابطه با اطرافیانشون بد شده . متاسفانه احساس می کنم دوست دارن خودشون رو بالاتر و باهوشتر از دیگران ببینند . البته شاید احساس من اینه شاید واقعیت چیز دیگه ای باشه .

به عنوان مثال دیروز پدرم اومده بود خونه ، با آب و تاب تعریف میکرد که با یکی از مشتریان که خانمم بوده جر و بحثش شده ! ظاهرا مشتری از ایشون خواسته براشون یه ایمیل بسازند پدرم فورا داد و بیداد راه انداخته که یعنی یه کار به این سادگی رو بلد نیستین و ... همه چی که مشخصه یه فرم پر می کنی یعنی همینم بلد نیستی ؟ ( حال جالبه پدر بنده تا به حال ایمیل نساخته یه ایمیل داره اونم من براش ساختم اگر بگم بیا از نو بساز نمی تونه ! )

حال شاید این یه مساله ی ساده بوده که به راحتی میشد از کنارش رد شد ، اما مشکل اینه که از این اتفاقات ساده که منجر به بحث و دعوا میشه در هفته بیش از دو بار اتفاق می افتن یعنی پدر مادر بنده در هفته بیش از دو بار از این داستانهای جدید منجر برای تعریف کردن دارن و همیشه طوری رفتار می کنند که حق با اوناست .
    من موندم گناه مردم بدبخت چیه ؟

به نظر شما چه رفتاری با پدر مادرم بکنم که از این جر و بحث های الکی با مردم دست بردارند . وقتی میان خونه تعریف می کنند اعصابم به هم میریزه

16. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •