تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 405 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام و درود متاسفانه شیر قبل شیر ورودی و یا خروجی وجود ندارد.
    منظور از کلکتوری چی هست ؟

فقط اینو بگم که به پکیج چهار تا شلینگ فلزی رفته است. یکی سرده و سه تا گرم هست( فکر کنم یکی آب گرم مصرفی و دوتای دیگه رفت و برگشت رادیاتورهاست. )
    از این چهار تا سه تاش قطع کن داره و یکیش نداره.

پکیجمون بوتان هست.( کالدا ونیزیا تک مبدله) و چهار تا شلینگ ورودی داره . اگر از روبرو به پکیج نگاه کنیم از سمت راست قطره آب از نزدیک خروجی دوم خارج می شود.
    آیا موردی هست که از قلم افتاده باشد ؟

ممنون و متشکرم.
    سلام
    سیستم لوله کشی شما اگر کلکتوری باشه توی دیوار یه جعبه هست که داخلش دو ردیف شیر وجود دارد و در هر ردیف به تعداد رادیاتور های ساختمان که با توصیفات شما کلکتوری نیست
    در صورت امکان به شماره تلگرام من 09132223581 عکسی بفرستید از زیر پکیج تا راهنمایی کنم
    شیلنگ هایی که از زیر پکیج آمدند در 2 سایز میباشد که سایز های کوچکتر به مسیر های آب مصرفی متصل شده اند و سایز های بزرگتر به گرمایش
    اگر امکان داشت عکس جایی که قطره آب ازش میچکد را بفرستید که آیا از اتصالات میچکد یا از داخل پکیج یا از لوله تخلیه شیر اطمینان

2. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام
    براي خونه ١٢٠ متري در شمال (ساري) ، چه پكيجي پيشنهاد ميكنيد؟
    هم كيفيت داشته باشد هم خدمات و كم صدا هم باشد
    چه رادياتوري براي پكيج بگيرم ؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    براي خونه ١٢٠ متري در شمال (ساري) ، چه پكيجي پيشنهاد ميكنيد؟
    هم كيفيت داشته باشد هم خدمات و كم صدا هم باشد
    چه رادياتوري براي پكيج بگيرم ؟!
    سلام
    پکیج 24 جوابگو هست ولی در صورتی که دو حمام داشته باشید 28 ببندید بهتره
    مارک پکیج بسته به هزینه ای که میتوانید بزارید مربوط میشه تو مارک های ایتالیایی فکر کنم بیاسی خدمات داره ساری و اگر ارزون تر بخواهید ایتالیایی های مونتاژ ایران و بازم ارزون تر بخواهید بوتان و ایران رادیاتور و تاچی اینا مونتاژ ایران هستند ولی ارزون قیمت
    اگر راهنمایی بیشتر خواستید با شماره من 09132223581 تماس بگیرید یا تلگرام بزنید
    برند هایی که تو شهرتون فروش و خدمات داره نام ببرید تا دوستان دیگر و یا من بگیم کدوم بهتره

5. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام ما پکیجمون altay هستش
    وقتی ک کسی حمام میره بار پکیج میاد پایین و E9 رو نشون میده و هی صدا میده.
    چند بارم سرویسش کردن ولی درست نشده.بنظرتون مشکل از چیه چیکار باید کرد؟مرسی از راهنمایی هاتون

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    سیستم لوله کشی شما اگر کلکتوری باشه توی دیوار یه جعبه هست که داخلش دو ردیف شیر وجود دارد و در هر ردیف به تعداد رادیاتور های ساختمان که با توصیفات شما کلکتوری نیست
    در صورت امکان به شماره تلگرام من 09132223581 عکسی بفرستید از زیر پکیج تا راهنمایی کنم
    شیلنگ هایی که از زیر پکیج آمدند در 2 سایز میباشد که سایز های کوچکتر به مسیر های آب مصرفی متصل شده اند و سایز های بزرگتر به گرمایش
    اگر امکان داشت عکس جایی که قطره آب ازش میچکد را بفرستید که آیا از اتصالات میچکد یا از داخل پکیج یا از لوله تخلیه شیر اطمینان
    سلام عکسها ارسال شدند.
    ممنون و متشکرم

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام در صورتی که بخواهید شیر را تعویض کنید باید یه شیر قبلش ببندید اگر کلکتوری هست شیر کلکتور و اگر مداری باشه باید شیر زیر پکیج را ببندید و عملا آب کا سیستم خالی میشه
    برای تخلیه فشار باید یا از طریق هواگیری و یا بستن شیر ورودی آب سرد پکیج و باز گردن شیر پرکن پکیج و باز کردن یه شیر آبگرم مثلا دستشویی را باز کنید آب سیستم گرمایش تخلیه میشه و فشارش میاد پایین و بعد باز کردن مهره و ماسوره شیر ها توجه داشته باشید بازم از مهره ماسوره آب تخلیه میشه پیش بینی ظرف برای جمع آوری و جلوگیری از کثیف کاری یا خرابی بشود و سپس مهره ماسوره شیر پایین را باز کنید و بعد شیر ها از لوله کشی داخل دیوار باز کنید
    سلام ، من در جاهایی که سوال داشتم تو داخل پرانتر جمله شما اضافه کردم.

سلام در صورتی که بخواهید شیر را تعویض کنید باید یه شیر قبلش ببندید اگر کلکتوری هست شیر کلکتور و اگر مداری باشه باید شیر زیر پکیج را ببندید و عملا آب کا سیستم خالی میشه ( سیستم ما مداری است با بستن کدام شیر پکیج آب کل سیستم خالی می شود؟)

برای تخلیه فشار(منظورتان فشار آبی است که بعد از باز کردن شیرها به بیرون زده می شود؟) باید یا از طریق هواگیری و یا بستن شیر ورودی آب سرد پکیج و باز گردن شیر پرکن پکیج و باز کردن یه شیر آبگرم مثلا دستشویی را باز کنید آب سیستم گرمایش تخلیه میشه و فشارش میاد پایین و بعد باز کردن مهره و ماسوره شیر ها توجه داشته باشید بازم از مهره ماسوره آب تخلیه میشه پیش بینی ظرف برای جمع آوری و جلوگیری از کثیف کاری یا خرابی بشود و سپس مهره ماسوره شیر پایین را باز کنید و بعد شیر ها از لوله کشی داخل دیوار باز کنید( بعد از انجام کار برعکس عملیات بالا و در نهایت هواگیری رو انجام بدم.)

یک سوال مهم دیگه هم داشتم :
    همانطور که مشاهده فرمودید شیر تخلیه ما شلینک خروجی ندارد. آیا هنگام مراجعه بهتر نیست ازش بخوام یه شلینگ خروجی بزنه تا در زمان تعویض شیرهای ورودی و خروجی رادیاتورها و .... از اینجا کل سیستم خالی بشه؟

Last edited by hamidrezaaf; 21-01-2017 at 11:50.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام ، من در جاهایی که سوال داشتم تو داخل پرانتر جمله شما اضافه کردم.

سلام در صورتی که بخواهید شیر را تعویض کنید باید یه شیر قبلش ببندید اگر کلکتوری هست شیر کلکتور و اگر مداری باشه باید شیر زیر پکیج را ببندید و عملا آب کا سیستم خالی میشه ( سیستم ما مداری است با بستن کدام شیر پکیج آب کل سیستم خالی می شود؟)

برای تخلیه فشار(منظورتان فشار آبی است که بعد از باز کردن شیرها به بیرون زده می شود؟) باید یا از طریق هواگیری و یا بستن شیر ورودی آب سرد پکیج و باز گردن شیر پرکن پکیج و باز کردن یه شیر آبگرم مثلا دستشویی را باز کنید آب سیستم گرمایش تخلیه میشه و فشارش میاد پایین و بعد باز کردن مهره و ماسوره شیر ها توجه داشته باشید بازم از مهره ماسوره آب تخلیه میشه پیش بینی ظرف برای جمع آوری و جلوگیری از کثیف کاری یا خرابی بشود و سپس مهره ماسوره شیر پایین را باز کنید و بعد شیر ها از لوله کشی داخل دیوار باز کنید( بعد از انجام کار برعکس عملیات بالا و در نهایت هواگیری رو انجام بدم.)

یک سوال مهم دیگه هم داشتم :
    همانطور که مشاهده فرمودید شیر تخلیه ما شلینک خروجی ندارد. آیا هنگام مراجعه بهتر نیست ازش بخوام یه شلینگ خروجی بزنه تا در زمان تعویض شیرهای ورودی و خروجی رادیاتورها و .... از اینجا کل سیستم خالی بشه؟

سلام جواب سوال 1 . با بستن شیر آب مدار خالی نمیشود با بستن شیر مسیر آب بشته میشود در صورتی که کلکتوری بود میتوانستید مسیر یک رادیاتور را ببندید و دیگر رادیاتور ها فشارشان کم نشود شما که مداری هست باید یا شیر های خود رادیاتور بسته شود یا اینکه اگر شیر های رادیاتور را هم بخواهید تعویض کنید باید آب کل مدار گرمایشی تخلیه شود
    2. فشار آبی که تو مسیر بسته سیستم گرمایش هست که روی گیج فشار پکیج مشخص هست چند بار فشار دارد مثلا 1 بار که یعنی فشاری برابر فشار 10 متر ستون آب
    3. این قسمتی که شما میگیر شیر تخلیه نیست شیر اطمینان هست که در صورتی که فشار پکیج به دلایلی مثل باز ماندن شیر پرکن و یا خرابی شیر پرکن و یاتنظیم اشتباه شما به فشاری بالاتر از 3 بار برسد شیر اطمینان عمل کرده و از این قسمت آب تخلیه میشود . بهتر است یه شیلنگ بهش وصل کنید که در صورت باز شدن شیر اطمینان و تخلیه آب داغ توسط شیلنگ به سینک یا کفشور هدایت شود

10. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام ما پکیجمون altay هستش
    وقتی ک کسی حمام میره بار پکیج میاد پایین و E9 رو نشون میده و هی صدا میده.
    چند بارم سرویسش کردن ولی درست نشده.بنظرتون مشکل از چیه چیکار باید کرد؟مرسی از راهنمایی هاتون
    باید خدماتش بیاد از نزدیک ببینه که آیا پکیج ایرادی داره یا سیستو لوله کشی به همراه پکیج
    در صورتی که فشار آب ساختمان پایین تر از فشار پکیج باشد و مبدل سوراخ باشد موقعی که آب مصرفی باز میشود فشار گرمایش افت میکند
    یا شیر پرکن خراب باشد که در اینصورت مواقعی که فشار آب بالا میرود باید فشار گرمایش پکیج هم بالا رود (همون عقربه گیج فشار )
    وصل بودن یکی از لوله های گرمایش به شیر حمام که شیر را که باز میکنید آب گرمایش تخلیه میشود
    و دلایل دیگر که امکان دارد داشته باشد
    1. آیا از روزی که پکیج خریدید همین مشگل را دارید ؟
    2 . آیا شیر های سرویس بهداشتی یا سینک آشپز خانه را که باز میکنید همین ایراد را دارد ؟
    3 . چه مدت هست پکیج خریدید ؟ برا این میپرسم آلتای جدید هست

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام جواب سوال 1 . با بستن شیر آب مدار خالی نمیشود با بستن شیر مسیر آب بشته میشود در صورتی که کلکتوری بود میتوانستید مسیر یک رادیاتور را ببندید و دیگر رادیاتور ها فشارشان کم نشود شما که مداری هست باید یا شیر های خود رادیاتور بسته شود یا اینکه اگر شیر های رادیاتور را هم بخواهید تعویض کنید باید آب کل مدار گرمایشی تخلیه شود
    2. فشار آبی که تو مسیر بسته سیستم گرمایش هست که روی گیج فشار پکیج مشخص هست چند بار فشار دارد مثلا 1 بار که یعنی فشاری برابر فشار 10 متر ستون آب
    3. این قسمتی که شما میگیر شیر تخلیه نیست شیر اطمینان هست که در صورتی که فشار پکیج به دلایلی مثل باز ماندن شیر پرکن و یا خرابی شیر پرکن و یاتنظیم اشتباه شما به فشاری بالاتر از 3 بار برسد شیر اطمینان عمل کرده و از این قسمت آب تخلیه میشود . بهتر است یه شیلنگ بهش وصل کنید که در صورت باز شدن شیر اطمینان و تخلیه آب داغ توسط شیلنگ به سینک یا کفشور هدایت شود
    سلام ، در خصوص 3 چون چکه کردن آب از شیر اطمینان پکیج دائمی نیست، در چه زمانی شیر اطمینان عمل می کند( فشار چند بار) چون من احساس می کنم وقتی پکیچ شروع به فعالیت می کند بعضی وقتا فشارش میره بالا . دلایل بالا رفتن فشار پکیج در هنگام کار چی میتونه باشه ( چون بعضی وقتا دیدم وقتی شروع به کار میکنه بعد تو یه بازه کمی فشارش میره بالا بعد میاد پایین)
    چون تعمیرکار قبلی اومده بود می گفت فشارسنج خراب شده است ولی شاید اون آقا دلیلی واسه این کار نداشت.

ممنون و متشکرم.
    Last edited by hamidrezaaf; 21-01-2017 at 16:27.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام ، در خصوص 3 چون چکه کردن آب از شیر اطمینان پکیج دائمی نیست، در چه زمانی شیر اطمینان عمل می کند( فشار چند بار) چون من احساس می کنم وقتی پکیچ شروع به فعالیت می کند بعضی وقتا فشارش میره بالا . دلایل بالا رفتن فشار پکیج در هنگام کار چی میتونه باشه ( چون بعضی وقتا دیدم وقتی شروع به کار میکنه بعد تو یه بازه کمی فشارش میره بالا بعد میاد پایین)
    چون تعمیرکار قبلی اومده بود می گفت فشارسنج خراب شده است ولی شاید اون آقا دلیلی واسه این کار نداشت.

ممنون و متشکرم.
    سلام
    کار شیر اطمینان به این صورت هست که فشار بالا تر از 3 بار باشد باز میشود و آب از اون تخلیه میشود
    شما اگر روی 3 بار نشتی دارید ایرادی ندارد و شیر اطمینان سالم هست در صورتی که پایین تر از 3 بار نشتی دارید شیر اطمینان خراب است
    و در صورتی که با گرم و یرد شدن آب گرمایش نوسان فشار زیادی داشته باشید مثلا 2 بار یا بیشتر اشکال از منبع انبساط میباشد که یا فشار باد داخل منبع کم شده است یا اینکه منبع انبساط خراب است و باید تعویض شود
    به چه دلیلی گفتند گیج فشار خراب است ؟ گیج در صورت خرابی فشار را نشان نمیدهد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •