تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 456 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پویول: « تیم در حال پیچیده ای است ولی هنوز شانس داریم»

کاپتان بارسا با غرور اظهار کرد که تیم تا پایان فصل به مبارزات لیگ ادامه خواهند داد. مدافع مرکزی پذیرفت که بارسا در نیمه اول در پامپلونا به خوبی بازی نکرده است و معتقد است که وضعیت زمین و سرمای شدید مانع آن بود.

«واضح است که ما از بازی با اوساسونا خوشحال نیستیم، اما لیگ هنوز به پایان نرسیده است. ما باید واقع بین باشیم و قبول کنیم که کار پیچیده شده است، اما اگر این تیم چیزی نداشته باشد، ما نباید دیگر فرصت را از دست دهیم و تا پایان به مبارزه ادامه خواهیم داد». در همین راستا کارلوس پویول احساس تیم را پس از شکست مقابل پامپلونا بیان کرد، اما همچنین بیان کرد که چگونه به بقیه فصل ادامه خواهند داد. تنها چیزی که کاپیتان بارسا به صراحت بیان کرد، این بود که تیم هنوز لیگ را از دست نداده و نباید نادیده بگیرد و به سادگی از دو مسابقه دیگر پیش رویش بگذرد. «ما برای هر سه مسابقه مبارزه خواهیم کرد، و فکر کردن به غیر از این اشتباه است».

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برنده بازی ها و امید به لغزش مادرید

پویول معتقد است، بارسا در حال حاضر باید در لیگ به همان شیوه که در سال های دیگر کار کند، درست مانند زمانی که آنها مدت زیادی صدر نشین بودند. مدافع مرکزی گفت: «قبلا ما جلو بودیم و ما مجبور بودیم همیشه پیروز بشویم زیرا آنها در نزدیکی ما بودند. اکنون ما باید برای پیروزی تلاش کنیم و برای فشار بر روی آنها مانند گذشته عمل کنیم». وی افزود اگرچه کاهش این فاصله وابسته به رئال مادرید است، اما هدف این است: «ما باید روی خودمان تمرکز کنیم. ما باید تلاش کنیم و پیروز شویم و اگر موفق شویم عالی می شود، اما اگر نشویم، حداقل تلاشمان را کرده ایم».

تاثیر زمین بر بازی ما

پویول نمی خواست درباره بازی مقابل اوساسونا بهانه بیاورد ولی اذعان کرد شرایط نا بسامان زمین در د رینو ناوارا بر بازی ما تاثیر گذاشت. «ما می دانستیم که هوا سرد است، اما مهم ترین مشکل زمین بود. مدت زیادی ما را تحت تاثیر قرار داد. نگه داشتن تعادل بر روی آن بسیار مشکل بود، و این چیزی بود که در طول انطباق ما با زمین، ما را اذیت کرد».

مترجم: سولماز مجیدزاده / FCBarcelona.ir

2. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

22 نفر در گروه سفر به آلمان.

پپ گواردیولا تمامی بازیکنان اصلی بارسا از جمله بوسکتس که پزشک هنوز اورا ترخیص نکرده بود به همراه 5 بازیکن از ذخیره ها را برای بازی در مقابل بایرلورکوزن در اختیار داشت.

تیم که امروزدر زمین تمرین میکرد بامداد روز دوشنبه آنجا را به مقصد آلمان ترک خواهد کرد جایی که آنها مبارزات خود را در مرحله شانزدهم لیگ قهرمانان ادامه میدهند.

تیم در حال حرکت به فکر لیگ قهرمانان است و هیچ زمانی برای تاسف خوردن از شکست در پامپلونا را ندارند. روز سه شنبه بارسا فعالیت خود را در رقابت های اروپا در آلمان با دور رفت در مرحله یک شانزدهم در مقابل بایرلورکوزن از سر میگیرد.پپ گواردیولا در این بازی تمامی بازیکنان تیم اول از جمله سرجیو بوسکتس که بدون حکم ترخیص پزشک همراه تیم سفر میکرد را در اختیار دارد.

هافبک بارسا دو بازی را به علت مصدومیت شدید از ناحیه زانو که در مقابل رئال سوسیداد برایش اتفاق افتاد از دست داد ولی او این یکشنبه توانست در تمرینات گروهی شرکت کند.

همچنین بازیکنان بارسا ب(دوس سانتوس، تیو، سرگی روبرتو، مارک بارترا و اویر اولازابال) نیز همراه با گروه به آلمان سفر کردند.

جلسه ریکاوری

این تیم امروز در استادیوم خان گمپر تمرین کرد که تنها جلسه تمرین آنها در بارسلونا قبل از سفر به آلمان بود. تمرین اساسآ جلسه ریکاوری برای بازیکنانی بود که در مقابل اوساسونا بازی کرده بودند. همچنین بازیکنان بارسا ب دوس سانتوس، تیو و سرگی روبرتو(کسانی که در پامپلونا بودند) به همراه اویر، مسیپ، سرجیو گومز، روسل، بالیو، اسپینوزا و لاباتو در زمین شماره 2 تمرین کردند.

بازیکنان صبح روز شنبه در ساعت 10:30 دقیقه به کلن پرواز خواهند کرد.آنها در کلن نزدیک به بایرلورکوزن میمانند. بازیکنان گواردیولا بعداز ظهر حوالی ساعت 7 در ورزشگاه خلیج آرنا شروع به تمرین خواهند کرد. قبل از آن از ساعت 3 تا 6 بعداز ظهر گواردیولا به همراه یکی از بازیکنان تیم به رسانه ها رسیدگی خواهند کرد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: حامد رنجبر و سمیرامحمدی / FCBarcelona.ir

4. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان به یه چیزی دقت کردین؟تو هر بازی که رئال عقب افتاده از حریف یک بازی حریف اخراج میشه یا پنالتی برای اونا گرفته میشه و نیمه دوم یه تیم 10 نفره برای یه برد راحت...!

6. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

گوارديولا:از هواداران مي‌خواهم نگران لاليگا نباشند

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: اول فينال جام حذفي و سپس درخشش در ليگ قهرمانان اروپا، از هواداران مي‌خواهم نگران لاليگا نباشند.

به نقل از سایت رسمی باشگاه بارسلونا اسپانیا، جوزپه گواردیولا در نشست خبری مهم خود پیش از بازی مقابل بایرلورکوزن در لیگ قهرمانان اروپا خطاب به هواداران تصریح کرد: جنگ تا پایان راه، اعتماد به نفس و تلاش موثر رمز موفقیت ما خواهد بود، بارسلونا حتی یک قدم هم عقب‌نشینی نخواهد کرد.

گواردیولا ادامه داد: زمین پامپلونا همیشه برای ما دردسر ساز بوده، هواداران اوساسونا فقط تیمشان را تشویق نمی‌کردند و متاسفانه جوسازی‌های پیش و حین بازی بر سرنوشت بازی اثر گذاشت.

سرمربی بارسلونا ادامه داد: فاصله ۱۰ امتیازی بارسلونا با رئال مادرید چیزی نیست که به خاطرش به فکر فرو برویم، قبول دارم که این فاصله کم نیست اما بارسلونا هم تیم کوچکی نیست و ما با هدف قهرمانی در لالیگا پیش می‌رویم، این روزها به فینال جام حذفی فکر می‌کنم و درخشش در لیگ قهرمانان اروپا دغدغه من و مردانم محسوب می‌شود، به هواداران نیز اطمینان می‌دهم که بارسلونا در لالیگا قهرمان می‌شود. هیچ نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

پپ در خصوص محل جام حذفی گفت: مسلما من هم دوست ندارم که فینال جام پادشاهی در سان مامس، زمین بیلبائو برگزار شود، حریف نیز نمی‌خواهد که این بازی در نیوکمپ برگزار شود اما تاکید می‌کنم که تابع دستور فدراسیون فوتبال اسپانیا خواهم بود و هیچ شکایتی نخواهم داشت.

8. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: اول فينال جام حذفي و سپس درخشش در ليگ قهرمانان اروپا، از هواداران مي‌خواهم نگران لاليگا نباشند.
    دقیقا منتظر شنیدن این حرف مربی بودم امیدوارم به همین دوم بودن بسنده کنه و لیگ قهرمانان رو بچسبه و با قهرمانی در این سری از مسابقات دل همه هوادارا رو شاد کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

تصادف رانندگی جرارد پیکه در مسیر نوکمپ

ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا دچار سانحه رانندگی شد ولی در این تصادف اتفاقی برای او رخ نداد

سایت گل- جرارد پیکه امروز و زمانی که از منزلش در حال عزیمت به نوکمپ بود، دچار سانحه رانندگی شد. او که قصد داشت تا به نوکمپ برود تا با سایر هم تیمی هایش عازم المان شود، دچار این سانحه رانندگی شد که آسیب زیادی را هم برای او در پی نداشته است

کاروان بارسلونا امروز عازم آلمان می شود تا روز سه شنبه در دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایرلورکوزن قرار بگیرد.

بعد از تصادفی که میان خودروی پیکه و یک دستگاه اتوبوس به وجود آمد، خودروی پیکه به این شکل درآمد و البته در نهایت این بازیکن کاتالان توانست به موقع برسرتمرینات تیمش حاضر وشد

اوساسونا 3 – 2 بارسلونا: امتیازات بازیکنان.

بعد از بازی بی فروغ پامپلونا، در برابر اوساسونا و با احتساب اینکه لوانته نیز امشب رمق مقابله با رئال را نخواهد داشت، بارسلونا با اختلافی 10 امتیازی در جدول رده بندی بعد از رئال مادرید قرار خواهد گرفت. شنبه 11 فوریه، به زعم خیلی ها روزی بود که بارسلونا با قهرمانی در لالیگا خداحافظی کرد. در حقیقت آن شب پپ گواردیولا با انتخاب نفرات فیکس، دست به قمار زد، اما تصمیمش نتیجه بخش نبود.

در ادامه امتیاز بازیکنان بازی شب گذشته را با هم مرور خواهیم کرد:

ویکتور والدس: 5.5

پاس وحشتناک او کافی بود تا اوساسونا به گل سوم برسد. در مجموع او نسبت به بازی های دیگری در شروع بازی ها و توزیع توپ ها بسیار ضعیف ظاهر شد. او نیز مانند سایر هم تیمی های خود باید سعی کند این بازی را به فراموشی بسپارد.

اریک آبیدال: 5.5

در درگیری های رودرو بارها توپ را از دست داد و در زیر فشار اوساسونا شکست پذیر نشان داد. در جناح چپ مهاجمان اوساسونا او را بارها دچار مشکل کردند.

کارلس پویول: 5.5

او در این بازی نسبت به همیشه جنگنده تر ظاهر شد، اما واقعا روز بدی را سپری کرد. پیکه و او با هم هماهنگ نبودند و در مصاف با لکیچ موفق ظاهر نشد. لیکچ در این بازی دو گل اول بازی را به ثمر رساند.

جرارد پیکه: 5

به جرات می توان گفت که پیکه بدترین بازی خود را با پیراهن بارسا انجام داد. در هر یک از گل هایی که اوساسونا به ثمر رساند، اشتباهی از پیکه وجود داشت. بارها توپ را از دست داد و برخی دقایق بنظر می رسید که اصلا در بازی حضور ندارد. در مجموع او بازی بسیار بدی را به نمایش گذاشت.

دنیل آلوز: 6.5

او در خط دفاع نسبت به سایر هم تیمی هایش نمایش بهتری داشت و بسیار تلاش کرد که اوضاع را سامان بخشد، هر چند که او در امر دفاع به اندازه کافی خوب ظاهر شد، اما در ارسال سانترها و پاس ها دقت لازم را نداشت.

خاویر ماسکرانو: 5.5

در این بازی او نسبت به سایر بازی ها، برای اولین بار دقایق زیادی را بعنوان هافبک تدافعی بازی کرد، اما در مجموع بازی او چنگی بدل نزد. ماسکرانو در بازیسازی و توزیع توپ با آنچه که از او انتظار می رفت بسیار فاصله داشت و چندین بار نیز جایگیری های نامناسب او در هنگام دفاع، تیم را دچار دردسر کرد.

سرجی روبرتو: 3

در یک کلمه بازی او کابوس وار بود، در اغلب دقایق در بازی محو می شد و مکررا پاسها را از دست می داد. بنظر می آید او هنوز برای تیم اول نمی تواند مهره کارآمدی باشد.

تیاگو آلکانترا: 5.7

یقینا در شب بازی، او بهترین بازیکن بارسلونا بود؛ زمانیکه تیم بازی را از دست داده بود، او تیم را به بازی برگرداند و روح جنگندگی را از خود به نمایش گذاشت. اگر گل آلکسیس سانچیز اشتباها مردود اعلام نمی شد، حالا نام او نیز بعنوان یکی از سازندگان گل های بازی ثبت شده بود.

پدرو رودریگوئز: 4

هر چند که او تا پای جان تلاش کرد، اما کاملا مشهود بود که بعد از آسیب دیدگی اخیرش هنوز بطور کامل آماده بازی نیست. پدرو در کنترل توپ ها نیز مانند پاسکاری هایش، بسیار ضعیف عمل کرد. در حقیقت در دقایقی که در بازی حضور داشت، هیچ تاثیر مثبتی بر روند بازی نگذاشت.

الکسیس سانچز: 7

او در بازی گذشته یک گل به ثمر رساند و دو گل او؛ یک بار در نیمه اول و بار دیگر در وقت های تلف شده بازی مردود اعلام شد و در مجموع بازی خوبی را برای بارسلونا انجام داد. در بین سه مهاجم بارسلونا، او فعال ترین و خطرناک ترین بود.

لیونل مسی: 6.5

در مقایسه با بازی هایی که از مسی دیده شده است، او نسبت به استانداردهای خود بازی بسیار ضعیفی انجام داد و تنها چند فرصت گل بوجود آورد. مسی اغلب پاس هایی را که دریافت کرد، از دست داد و در جریان بازی دریبل های تاثیر گذاری از او به چشم نیامد.

تعویض های بازی:

آیزاک کوئنکا: 7

او در بین دو نیمه وارد بازی شد و در بازی تاثیر قابل توجهی را داشت. در ارائه بازی روبه جلو، برگشت ها و سانترها بسیار خوب عمل کرد. آلکسیس سانچز نیز توسط یکی از سانترهای او به گل رسید.

کریستین تلو: 7.5

او نیز در بین دو نیمه به بازی آمد و نمایش خوبی نیز داشت. تلو موفق شد یک گل عالی را به ثمر برساند و بارها توانست با حرکات عرضی به دروازه نزدیک شود و در هنگامی که تیم در شرایط حمله قرار داشت، نفوذ های خوبی انجام می داد.

سسک فابرگاس: 7

هرچند که او وقتی از نیمکت به تیم اضافه شد تنها فرصت نیم ساعت بازی را بدست آورد، ولی بعنوان بازیکنی تعویضی تاثیر مهمی در بازی گذاشت و پایه گذار گل تلو بود و در مجموع توانست وضعیت خط میانی بارسلونا را بهبود بخشد.

منبع: سایت توتال بارسا
    مترجم: امید صادق باری / FCBarcelona.ir

11. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 13 فوریه ی 2012

"ما نمیتوانیم عنوانهای قهرمانی امسال را از دست بدهیم"

سخنرانی پپ در جمع بازیکنان

مربی به بازیکنانش گفت که اشتباهاتی که در پامپلونا مرتکب شدند را فراموش کنند و در رقابتهای اروپایی عکس العمل مثبتی نشان بدهند

بهترین بارسا در آلمان با ژاوی،بوسکتس،سسک و اینیستا که از ابتدا بازی میکنند

بالاک مصدوم است و نمیتواند در بازی فردا مقابل بارسا بازی کند

برنابئو،مستایا و یا لا کارتوجا:امروز محل برگزاری فینال کوپا مشخص میشود

مادرید به کمک داور اختلافش را با بارسا به 10 امتیاز افزایش داد

ترجمه ی تیترهای روزانه ی الموندو در 13 فوریه ی 2012

برای قهرمانی بجنگید

اینیستا،بوسکتس و ژاوی میتوانند از ابتدا مقابل لورکوزن به میدان بروند

بارسا امروز به آلمان سفر خواهد کرد و فقط 6 بازی را تا رسیدن به فینال مونیخ پیش رو دارد

مصاحبه با بالاک:"بایر میداند که باید چگونه فوتبال بازی کند.ما قبلا تیمهایی مثل چلسی و والنسیا را شکست داده ایم"

بارسا و اتلتیکو هر دو میخواهند در برنابئو بازی کنند.مستایا و لاکارتوجا در سویا گزینه های بعدی هستند

پویول:"ما نگرش درستی در بازی مقابل اوساسونا نداشتیم"

راز بزرگ:ژاوی برای بازی در پامپلونا آماده بود

13. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بایر لورکوزن - بارسلونا

سه شنبه - 1390/11/25

ساعت 23:15 بوقت ایران

ورزشگاه بای آرنا:

وضعیت دو تیم در لالیگا و بوندسلیگا:

نتایج 5 بازی آخر بارسا:

نتایج 5 بازی آخر بایر لورکوزن:

نتایج 4 بازی رو در روی 2 تیم:

آمار دو تیم در بازی های رو در رو:

آقای گل ها و پاس گل ها و زننده های اولین گل های بازی ها و تعداد کارت های دو تیم در لیگ قهرمانان:

آمار دو تیم تا به اینجای لیگ قهرمانان:

درصد گلزنی در دقایق مختلف در لیگ قهرمانان تا اینجای فصل:

امیدوارم با یه بازی خوب یه برد شیرین رو بدست بیاریم و شکست مقابل اوساسونا رو فراموش کنیم... به امید قهرمانی تو UCL

15. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

بالاک: درسال 2004 در یک قدمی بارسلونا بودم؛گاهی بازی در کنار مسی و چابی را تصور می کنم

کاپیتان سابق تیم ملی آلمان در صحبتهایی اعلام کرد که تمایل زیادی داشته تا پیراهن بارسا را برتن می کرده

سایت گل- میشائیل بالاک، کاپیتان سابق تیم ملی آلمان در صحبتهایی اعلام کرد که از سران بایرن مونیخ که در سال 2004 مانع از انتقال او به بارسلونا شدند به شدت ناراحت است

ستاره سابق تیم ملی آلمان در صحبتهایی اعلام کرد که سران باشگاه بایرن در آن سال پیشنهاد آبی اناری ها برای انتقال او به بارسلونا را پذیرفته بودند و تنها این اولی هوینس، مدیر فنی آن زمان و رئیس کنونی باشگاه بایرن بود که مانع از انجام این انتقال شد

بالاک در صحبتهایی به موندو دپورتیوو گفت:« تاسف آور است که در سال 2004 نتوانستم پروسه انتقالم به بارسلونا را کامل کنم. ما با سران بارسلونا به توافق رسیده بودیم و حتی پاسخ مثبت اولی هوینس را هم داشتیم ولی در نهایت این انتقال ناکام ماند.بعد از یورو2004 هوینس به من گفت که من فروشی نیستم و مانع از انتقال من به بارسلونا شد. »

کاپیتان سابق تیم ملی آلمان ادامه داد:« قطعا من به شدت عصبانی و ناامید شده بودم؛ چرا که مسئولان بایرن در ابتدا با جدایی من و پیوستنم به بارسلونا موافقت کرده بودند و برسر همه چیز توافق شده بود.گاهی وقتها الان فکر می کنم که من می توانستم درکنار بازیکنانی مثل مسی، چابی، اینیستا وس ایر ستاره های بارسا باشم. من هیجان زیادی برای این انتقال داشتم ولی در سال 2006 درنهایت به عنوان بازیکن آزاد به چلسی رفتم و از این انتقال حتی یک یورو هم عاید بایرن نشد.»

بالاک این شانس را داشت که در دیدار امشب بارسلونا مقابل بایرلورکوزن مقابل مسی و هم تیمی هایش قرار بگیرد ولی با مصدومیتی که گریبانگیر او شد، او در این دیدار غایب خواهد بود.

دانی آلوس:بارسلونا باشگاه بدبینی است؛اگر رئال قهرمان شد، به آنها تبریک می گوئیم

ستاره برزیلی معتقد است که آبی اناری ها باید تلاشی سه برابر برای قهرمانی در لالیگا داشته باشند

سایت گل- دانی آلوس، ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در کنفرانس خبری قبل از بازی تیمش در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا حضور پیدا کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد.

آلوس دربخشی از صحبتهایش به شرایط بارسا در لالیگا اشاره کرد و گفت:« در لالیگا بارسلونا باید تلاش سه برابری برای بازگشت به مسیر قهرمانی انجام دهد. با تلاش دو برابر نمی توانیم به هدفمان برسیم ولی تا زمانی که از نظر محاسبات ریاض، قهرمان مشخص نشده، ما به تلاش و مبارزه ادامه می دهیم و خواهیم دید که در پایان چه خواهد شد. امسال ما تعادل نداریم و در خارج از خانه نمی توانیم به امتیازاتی که در خانه به دست می آوریم، دست بیابیم.»

تا آخر می جنگیم

با وجود اختلاف ده امتیازی میان رئال و بارسلونا در صدر جدول لالیگا، آلوس همچنان امیدوار است:« سعی می کنیم تا آخر رقابتها مبارزه کنیم و اگر در نهایت رئال به قهرمانی رسید، به آنها تبریک خواهیم گفت.برخی ها فکر می کنند که این غیرممکن است و برخی ها نه. ده امتیاز فاصله، شرایط رقابتهاست. در ابتدای فصل حتی نمی توانستیم تصورش را هم بکنیم ولی شرایط بدین ترتیب است. این فاصله زیادی است ولی ما برای مبارزه کردن ساخته شده ایم.»

به ما اجازه بازی دربرنابئو را نمی دهند

آلوس در پاسخ به این سوال که آیا دوست دارد تا فینال جام حذفی اسپانیا در برنابئو برگزار شود یا نه گفت:« آنچه من دوست دارم، این است که فینال دیگری را برگزار می کنیم. این بازی در هر ورزشگاهی، به جز ورزشگاه خانگی اتلتیک برگزار شود، برای ما فرقی نمی کند. از نظر گنجایش ورزشگاه و امنیت، ورزشگاه برنابئو بهتر است ولی هیچ وقت به ما اجازه نخواهند داد تا در برنابئو بازی کنیم. ما هرجا که به ما بگویند بازی خواهیم کرد.»

بدبینی دربارسا

او در پاسخ به سوالی درمورد انگیزه بازیکنان بارسا برای بازی در لالیگا با اختلاف 10 امتیازی گفت:« در باشگاه بارسلونا، افراد بدبین زیادی هستند.باید تا پایان مبارزه کرد و تا زمانی که شانس داریم باید برای غرورمان و برای پرچم باشگاهی که نماینده اش هستیم مبارزه کنیم.»
    آلوس درمورد بازی مقابل لورکوزن در لیگ قهرمانان اروپا گفت:« در هر تورنمنتی سعی می کنیم که تا بازی فینال پیش برویم. در برخی رقابتها می توانیم و در برخی دیگر نه. ما مقابل لورکوزن دوران جدیدی را شروع می کنیم و باید اگر می خواهیم به فینال برسیم، باید درسطح خیلی بالایی باشیم. حریفان ما هم دوست ندارند مقابل بارسلونا بازی کنند.»
    خودخواه هستم

او در مورد نیمکت نشینی اش در بازیهای اخیر بارسا گفت:« بارسایی ها مرا خریدند تا تلاش کنم و درخدمت مربی باشم. برای احترام به هم تیمی هایم و افراد حرفه ای ای که اینجا کار می کنند، به تمام تصمیمات احترام می گذارم ولی همیشه می خواهم در تلاشهای تیم شریک باشم. اگر کسی که مرا به زمین می فرستاد ترجیح می دهد که از بیرون زمین کمک کنم، همین کار را می کنم. همیشه دوست دارم داخل زمین باشم ولی من در این زمینه کمی خودخواه هستم.»

مشکل از خود ماست، نه داور

آخرین موضوعی که آلوس درمورد آن صحبت کرد، موضوع داوری ها بود. ستاره برزیلی ترجیح داد که به ارزیابی کمک ها یا اشتباهات داوران نپردازد و گفت:« گریه کردن و حسرت خوردن کار ما نیست. ما می دانیم که سه یا چهار نفر هستند که سعی می کنند به بهترین نحو ممکن کار خودشان را انجام دهند.بعضی روزها موفق هستند و برخی روزها نه.ولی ما نمی خواهیم به ارزیابی این مسائل بپردازیم. اگر ما به پیروزی نرسیدیم و امتیازی کسب نکرده ایم، یعنی اینکه یک جای کار ما می لنگد.»

لورکوزن با یک لشگر غایب منتظر بارساست

در حالی که در چاچوب دور رفت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان سه شنبه شب در مصافی نفس گیر بایر لورکوزن باید در خانه پذیرای آبی و اناری پوشان کاتالان باشد دغدغه اصلی این تیم مصدومیت چند ستاره کلیدی خود است .
    به گزارش سایت گللورکوزنی ها که شنبه گذشته نیز در دیداری حساس مغلوب صدرنشین بوندس لیگا دورتموند شده اند همچنان با مشکل مصدومیت مهره های کلیدی خود مواجه هستند از جمله مصدومین سرشناس لورکوزن می توان به: بارنتا - میشائیل بالاک - سیدنی سام رنه ادلر و اومر توپراک به همراه ارن دردیوک اشاره کرد که به طور قطع دیدار حساس برابر بارسا را از دست خواهند داد .
    همچنین حضور یا عدم حضور رناتو آگوستو ستاره برزیلی سرخ و مشکلی پوشان بای آره نا در هاله ای از ابهام قرار دارد . شاید چشمان هواداران لورکوزن به درخشش آندره شورله ستاره خوش تکنیک و ملی پوش این تیم دوخته شده است .
    حال باید منتظر نشست و دید نایب قهرمان سال 2002/2001 لیگ قهرمانان با لشگری از مصدوم چه عملکردی در برابر بارسلونا خواهد داشت.

نوشابه لئو در راه است

از ماه آوریل توزیع نوشیدنی با مارک لئو در آرژانتین آغاز میشود و منافع آن صرف امور خیریه خواهد شد.شاید تا به امروز نام لیونل مسی را در ورزشگاه و کمپ های ورزشی میشنیدید ولی به زودی نام لیونل مسی نام مسی در رستوران ها و فروشگاه های مواد غذایی هم به گوش میرسد; چراکه یک کارخانه تولید نوشیدنی در آرزانتین اعلام کرده که نوشیدنی با مارک لئو را روانه بازار خواهد کرد.

طبق گزارش منتشره در رسانه های آرژانتینی مبالغ سود حاصل از فروش این نوشیدنی ,به حساب بنیاد لئو مسی واریز میشود و سود ناشی از آن برای امور خیریه هزینه میشود.

در بیانیه منتشره در این باره میخوانیم:((کمپانی بیانچی با همکاری بنیاد لئو مسی ,در نظر دارد تا پروژه هایی را بر پایه سلامت کودکان و تحصیل آنها و فعالیت ورزشی شان از پیش ببرد و بدین ترتیب با فقر مبارزه کند)).

منبع:سايت رسمي باشگاه
    Last edited by LittLe_BeAr; 14-02-2012 at 12:59.

17. 7 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13

دوستان طرفدار رئال و بارسا:
    قیاس مسائل داوری راجع به بازی اخیر بارسلونا و رئال مادرید در لالیگا ترجیحا در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میان طرفداران هر دو تیم دنبال شود تا تاپیک های هر دو تیم از بحث اصلی خودشون احیانا منحرف نشن و حرف و حدیثی هم پیش نیاد.
    مرسی : )

19. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •