تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 1805 اولاول ... 2492993393453463473483493503513523533593994498491349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

یک مشت بیسواد شلوارشون رو کشیدن بالای شکمشون گفتن اینترنت رو درست کنیم سرعت مرورگر چند ساعت زیر 1kb نزدیک صفر حالا جالب اینجاست نبوغ اون قشر خاص رو ببین مرورگر کار نمیکنه ولی از سایت دانلودها بازی با سرعت بالای 100 داره دانلود میکنه

به کی بگی کره شمالی انقدر نبوغ نداره هیچ سایتی باز نمیشه ولی سرعت دانلود بالاترین هست امتحان کنید سایت دانلود ها خدا رحم کنه خوب ماه آخر بود اگر نه این احمد بجز خراب کردن قفل اساسی زدن کاری بلد نیست کلید ساز این هارو جمع کنه اخراج کنه انشالا

اشتغال زای سالانه 14 هزار در مقابل 600 و 400 هزار دولت های قبلی استان های غرب کشور جوان های زیر 30 سال بطور رسمی نصفشون بیکار هستند ولی میدونیم آمار واقعی خیلی بالاتره ببین یک مشت غشر خاص وقتی بجز خودشون کسی نباید سر کار باشه همین میشه کاش کار یاد داشتن ولی حیف همه بیسواد و خرابکار
    Last edited by WHICH1; 15-07-2013 at 19:12.

2. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم اینجارو ب زور باز میکنم نمیدونم چرا

4. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

باز معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن که حتی صفحه پیوندها هم دیر بالا میاد

پی نوشت: این پست با صرف زمان طولانی و عرق ریزی فراوان و با سختکوشی مثال زدنی نوشته شده است!!!

6. 2 کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

ایران در راه سازندگی
    اونم چهار نعل

8. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امکان واگذاری اینترانت ملی به کاربران خانگی/ دسترسی به سایتهای داخلی با سرعت 2 مگابیت برثانیه

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آمادگی فنی و اجرایی این وزارتخانه برای واگذاری اینترانت ملی مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات به کاربران خانگی خبر داد و گفت: با واگذاری اینترانت ملی به کاربران خانگی، سرعت دسترسی به سایتهای داخل کشور به مراتب افزایش می یابد.

علی حکیم جوادی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تصویب نرخ اتصال به شبکه ملی اطلاعات برای کاربران خانگی که هفته گذشته در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوب شد اظهار داشت: در واگذاری خدمات شبکه ملی اطلاعات باید 3 مرحله طی شود که در مرحله اول، طراحی این شبکه مدنظر بود تا امکان اتصال خانوارها به شبکه ملی اطلاعات فراهم شود که در این راستا اقدامات فنی و اجرایی این طرح با انجام فاز آژمایشی تست شد به نحوی که مقرر شد برخی شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت، ارائه این سرویس را در فاز پایلوت آغاز کنند.
    وی ادامه داد: یکی از مسائل اصلی در ارائه اینترانت ملی شبکه اطلاعات، نرخ اتصال به این شبکه بود که هم اکنون در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده است تا کاربران بدانند برای دسترسی به این شبکه چه قیمتی باید بپردازند.
    معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام آمادگی کامل این وزارتخانه برای ارائه خدمات در بستر شبکه ملی اطلاعات به کاربران خانگی تصریح کرد: مرحله سوم این پروژه ملی، مجوزی است که شورایعالی فضای مجازی باید در اختیار این وزارتخانه قرار دهد تا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بتواند پهنای باند 2مگابیت بر ثانیه را در اختیار مصرف کننده خانگی قرار دهد که اگر این مهم انجام شود عملا شبکه ملی اطلاعات، آماده ارائه سرویس به کاربران خانگی است.
    رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با تاکید براینکه اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت هم اکنون آماده ارائه سرویس به کاربران خانگی هستند، افزود: خوشبختانه شبکه آماده واگذاری است که اگر این مجوز از سمت شورایعالی فضای مجازی صادر شود به راحتی می توان سرویس دهی به کاربران خانگی را شروع کرد.
    وی گفت: نزدیک به یک سال قبل ما درخواست کتبی خود را با امضای وزیر وقت برای ارائه سرویس شبکه ملی اطلاعات به شورایعالی فضای مجازی دادیم و عملا درخواست کردیم که این کار انجام شود؛ حتی این طرح در یک مرحله در شورای معین مطرح شد اما پس از آن متوقف شد و ما دیگر بازخوردی از این موضوع نداشتیم.
    حکیم جوادی تصریح کرد که شبکه ملی اطلاعات برای ارائه به کاربران خانگی به موازات دستگاههای اجرایی آمادگی کامل دارد و بسترهای فنی آن نیز فراهم است که در صورت دریافت مجوز، ارائه این سرویس از طریق شرکتهای اینترنتی آغاز می شود.
    وی در مورد شرایط واگذاری این سرویس به مهر گفت: در حال حاضر سرعت اتصال به این شبکه حداقل 2 مگابیت بر ثانیه گذاشته شده است که دلیل آن نیز وجود یک سری محدودیتهای فنی است که در بستر ADSL با آن مواجه هستیم اما با اراه افتادن پروژه فیبرنوری منازل این محدودیت نیز برداشته می‌شود و کاربران خانگی می توانند به سایتهای داخل کشور با 10 برابر این سرعت دسترسی داشته باشند.
    معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تفاوت سرویس اینترنت و اینترانت ملی برای کاربران خانگی را در سرعت و کیفیت دسترسی عنوان کرد و گفت: کاربران اینترانت ملی را به لحاظ سرعت و کیفیت لمس می کنند چرا که به محض اینکه اطلاعات در داخل کشور جستجو شود قطعا کاربران با سرعت بالاتری آن را دریافت می‌کنند و اگر اطلاعاتی خارج از کشور باشد سرعت مدنظر به پروتکل قبلی بازمی گردد.
    وی تاکید کرد: بخش عمده ای از مصرف پهنای باند دریافتی کاربران در داخل کشور است و براین اساس ارائه سرویس های جدید مانند آموزش الکترونیک روی این بستر به راحتی امکان پذیر است.
    به گزارش مهر، كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات هفته گذشته تعرفه اتصال به شبكه ملي اطلاعات از طريق فناوري ADSL را تصويب كرد.
    براساس اين مصوبه برای مشتركاني كه از طريق فناوري ADSL به شبكه ملي اطلاعات دسترسي پيدا كنند، تعرفه دسترسي با سرعت 2 مگابيت برثانيه و حداقل 10گيگابايت حجم اطلاعات دريافتي، 107 هزار ريال تعيين شده و مشترک براي هر گيگابيت اضافي نيز حدود 4 هزار ريال پرداخت خواهد کرد.
    درصورت دسترسي همزمان مشترك به شبكه ملي اطلاعات و شبكه اينترنت، علاوه بر تعرفه‌هاي مصوب استفاده از اينترنت، تعرفه دسترسي به شبكه ملي اطلاعات با سرعت 2 مگابيت بر ثانيه و حداقل 10 گيگابايت حجم اطلاعات دريافتي 55 هزار ريال تعيين شده است.
    سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرده که امكان اتصال پرسرعت و با كيفيت مشتركان از طريق شبكه ملي اطلاعات فراهم است و تعرفه‌هاي تعيين شده دسترسي به شبكه ملي اطلاعات 80 درصد پائين تر از تعرفه‌هاي دسترسي به اينترنت با شرايط مشابه است.

10. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

وای بالاخره الان دارم تست میکنم و سرانجام این صفحه باز شد.
    از ساعت 6 دارم تلاش میکنم این صفحه رو باز کنه

12. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

یه نفر یه فتوا بده ریخنن خون کارمندان مخابرات حلال بشه.
    به خدا این چه وضعشه.
    اینترنت هم روزه میگیره. دقیقا تا همین بعد از اذان سرعت دانلود روی بایت بود.( کیلو بایت هم نه )

14. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام من از مخابرات مشهد adsl دارم. یکی منو ه*ک کرده، اینو گذاشتم که شما هم در جریان باشید. 2 گیگ از حجمم رو خورده کثافت ، دقیقا توی زمانهایی که من خونه نبودم و مودم خاموش بوده. از روی فیزیکال آدرسش متوجه شدم. وایرلس من ه*ک نشده بود، خود خط رو ه*ک کرده بود و با مودم خودش وصل میشده. راهش برای جلوگیری اینه که زنگ بزنین تا آدرس مک مودمتون رو روی خطتون ثبت کنن که فقط با همین مودم بشه وصل شد. فقط نمی دونم ازش شکایت کنم یا نه چون نمیدونم با اینترنت من چه غلطی کرده که کثافتکاریش به اسم من ثبت نشه، حدود 500 مگ آپلود داشته. شکایت کنم؟

16. 3 کاربر از happy feet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

سلام من از مخابرات مشهد adsl دارم. یکی منو ه*ک کرده، اینو گذاشتم که شما هم در جریان باشید. 2 گیگ از حجمم رو خورده کثافت ، دقیقا توی زمانهایی که من خونه نبودم و مودم خاموش بوده. از روی فیزیکال آدرسش متوجه شدم. وایرلس من ه*ک نشده بود، خود خط رو ه*ک کرده بود و با مودم خودش وصل میشده. راهش برای جلوگیری اینه که زنگ بزنین تا آدرس مک مودمتون رو روی خطتون ثبت کنن که فقط با همین مودم بشه وصل شد. فقط نمی دونم ازش شکایت کنم یا نه چون نمیدونم با اینترنت من چه غلطی کرده که کثافتکاریش به اسم من ثبت نشه، حدود 500 مگ آپلود داشته. شکایت کنم؟

آره میشه با مک آدرس دسترسی رو محدود کرد.
    و
    در خصوص بارو هم بیخیال گناه داره.

18. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

این که چیزی نیست , از نامحدود ما 3 روز زودتر قطع کردند و خودشون استفاده می کردند , رفتم پیش مسیولش همینو گفتم , گفت برو شکایت کن اما حرفت نمی رسه .

20. این کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •