تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 510 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه هیچ کدوم دستی نصب نشده. 2 تاش منوئال دانلود شده ولی بوسیله ی مدمنیجر ادد شده و نصب شده. بقیه ش هم توسط مد منیجر دانلود شده و هم نصب شده.
    ایمرسیو 3.2 رو چون فایلهاشو میخواستم دستی بریزم توی فولدرش واسه همین با مدمنیجر کار نکردم.
    اخه ممکنه همون دستی هایی که ریختی یه سری فایلها رو ادیت کنه . مثلا مود catwalk رو من داشتم . حواسم نبود نصب کردم اما دیدم بدرد نمیخوره . اومدم پاکش کردم دیدم بازی کرش میکنه . فهمیدم یه سری فایلها رو ادیت کرده که حالا پاک شده . بازی رو دوباره نصب کردم .

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اخه ممکنه همون دستی هایی که ریختی یه سری فایلها رو ادیت کنه . مثلا مود catwalk رو من داشتم . حواسم نبود نصب کردم اما دیدم بدرد نمیخوره . اومدم پاکش کردم دیدم بازی کرش میکنه . فهمیدم یه سری فایلها رو ادیت کرده که حالا پاک شده . بازی رو دوباره نصب کردم .
    خب چرا از توی Data Files ِ خود ِ لانچر ِ Skyrim ورنداشتیش ؟ لازم نبود پاکش کنی!

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

قبل نصب مود،فایل Rar یا 7z اش رو باز کنن ببین چه چیزای توش هست که قراره کپی کنی.
    اگه فایل جدیدی هست که هیچی اگه فایلی هست که جایگزین یکی از فایل های بازی میشه یه Back Up از فایل اصلیت بگیر.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

قبل نصب مود،فایل Rar یا 7z اش رو باز کنن ببین چه چیزای توش هست که قراره کپی کنی.
    اگه فایل جدیدی هست که هیچی اگه فایلی هست که جایگزین یکی از فایل های بازی میشه یه Back Up از فایل اصلیت بگیر.
    اره خود مودرش هم گفته بود بک اپ بگیری و من ندیده بودم . فقط حالا باید همه مودها رو دوباره نصب کنم .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

لینک مستقیم مود Improved NPC Clothing که کیفیت لباس NPC ها رو از 512 * 512 به 2048 * 2048 تغییر میده براتون میزارم که لازمه ی بازی هست چون خودتون خوب میدونید NPC ها لباسشون وضع خوبی نداره.
    لینک مود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک دانلود:
    اگر دانلود میکنید سریعتر بکنید چون فکر کنم چند روز دیگه پاک بشه.این رو چند وقت پیش برای یه دوست اپلود کرده بودم که دانلود کرد ولی یادم رفت اینجا هم بزارم.

8. 3 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان من چند وقتیه یه مشکلی پیدا کردم با Skyrim اونم اینه که مثلا دارم راه میرم که یه درخت ظاهر میشه یا یه کوه.یعنی یهویی ظاهر میشه.برخی جا ها اینطوره اکثرا هم توی محیط باز.
    کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    یه مود جدید هم اومده به اسم Climates Of Tamriel که خیلی مود جالبی هست.از اسمش مشخص هست چه مودی هست.این مود 506 سیستم اب و هوا ، 2024 نوع روز ، شب ، طلوع افتاب و غروب افتاب و به بازی اضافه میکنه.همچنین کیفیت ابر ها و اسمان بالا رفته.صدای جدید رعد و برق رو اضافه میکنه و ...
    من شخصا از بارونش خوشم میاد.وقتی بارون میگیره اولش اروم هست و ممکن قطع بشه ولی ممکنه تبدیل به طوفان شدید هم بشه که بارون شدید میشه و صدا رعد و برق و باران اینقدر زیاد میشه که دیگه صدای محیط اطراف رو هم دیگه نمی شنوید و احساسی بهتون دست میده که به یه جایی پناه ببرید.درخشش خورشید هم زیبا شده.
    3 حالت هم برای روشنایی شب اضافه میکنه.اگه میخواید می تونید شب های بازی رو تاریک تر بکنید اگر هم نمی خواید که هیچی.طلوع و غروب های خورشید خیلی زیبا شدن.
    با این مود دیگه وقتی به اسمان نگاه می کنید لذت می برید.
    لینک مود:
    تصاویر هم توی لینک مود هست.

10. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان من چند وقتیه یه مشکلی پیدا کردم با Skyrim اونم اینه که مثلا دارم راه میرم که یه درخت ظاهر میشه یا یه کوه.یعنی یهویی ظاهر میشه.برخی جا ها اینطوره اکثرا هم توی محیط باز.
    کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    یه مود جدید هم اومده به اسم Climates Of Tamriel که خیلی مود جالبی هست.از اسمش مشخص هست چه مودی هست.این مود 506 سیستم اب و هوا ، 2024 نوع روز ، شب ، طلوع افتاب و غروب افتاب و به بازی اضافه میکنه.همچنین کیفیت ابر ها و اسمان بالا رفته.صدای جدید رعد و برق رو اضافه میکنه و ...
    من شخصا از بارونش خوشم میاد.وقتی بارون میگیره اولش اروم هست و ممکن قطع بشه ولی ممکنه تبدیل به طوفان شدید هم بشه که بارون شدید میشه و صدا رعد و برق و باران اینقدر زیاد میشه که دیگه صدای محیط اطراف رو هم دیگه نمی شنوید و احساسی بهتون دست میده که به یه جایی پناه ببرید.درخشش خورشید هم زیبا شده.
    3 حالت هم برای روشنایی شب اضافه میکنه.اگه میخواید می تونید شب های بازی رو تاریک تر بکنید اگر هم نمی خواید که هیچی.طلوع و غروب های خورشید خیلی زیبا شدن.
    با این مود دیگه وقتی به اسمان نگاه می کنید لذت می برید.
    لینک مود:
    تصاویر هم توی لینک مود هست.
    اره خیلی از این مود تعریف میکنن . در ضمن این مود مربوط به مجموعه project reality هستش که یه چندتا مود دیگه هم داره . اما مهمش همینه . البته حجمش زیاد بود نگرفتم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اره خیلی از این مود تعریف میکنن . در ضمن این مود مربوط به مجموعه project reality هستش که یه چندتا مود دیگه هم داره . اما مهمش همینه . البته حجمش زیاد بود نگرفتم.
    این مود های من هست:
      محتوای مخفی: مود های من 

میخوای این Climates رو اپلود کنم برات؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

دوستان این dlc پس بلاخره کی میاد برا pc بعد چجوری باید دانلود کرد یا مثل بازی dvd میده

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان این dlc پس بلاخره کی میاد برا pc بعد چجوری باید دانلود کرد یا مثل بازی dvd میده
    قرار بود 1 ماه بعد از 26 June بیاد.الان 23 July هست.احتمالا چند روز دیگه بیاد.حالا یکم اینورتر اونور تر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •