پایا و سانتا که باید یه دستگاه رمز یاب بخری 60تومن قیمتشه بعد انتقال بدی از طریق اینترنت بانک سبا.در غیر این صورت نمیتونی
پایا و سانتا که باید یه دستگاه رمز یاب بخری 60تومن قیمتشه بعد انتقال بدی از طریق اینترنت بانک سبا.در غیر این صورت نمیتونی
وام کالا شده 10 تومن با 15 تومن سود داره!
دوستانی که جدیدا وام تا 10 تومن گرفتند راهنمایی کنید که بهترین بانک برای وام تا این حد کدوم بانک هست؟
شما برای این وام کالا اقدام کردی ؟ 10 تومن رو گفتند بهت ماهیانه چقدر قسط داره ؟ به من گفتند 280
و اینکه چنتا ضامن خواستند ؟ به من گفتند 2 تا .
===============
دوستان من یک ضامن برای گرفتن همین وام کالا کم دارم اشخاصی هستند ضامن می شوند کسی موسسه ای جایی به همین منظور در مشهد سراغ داره ؟
دوستان من کارت بانک ملی ام گم شده. آیا برای تقاضای کارت جدید باید به همون شعبه فقط مراجعه کنم یا هر شعبه ای میشه ؟
از هر شعیه ای میشه گرفت اما بسیاری از شعبه ها برا پیچوندن و کار نکردن میگن نمیشه باید بری شعبه خودت!!
وام کالا 10 تومان
250 تومان 5 ساله ؟
یعنی 15 درصده ؟
هنوز اقدام نکردم.اگه گزینه بهتری پیدا نکنم باید اقدام کنم.
اینکه گفتم برای بانک انصار هست.یک ضامن نیروهای مسلح با کسر حقوق قبول کردند
اما سودش حدود 22 درصد هست که پنج ساله 15 تومن فقط سودش میشه.اقساطش میشه نزدیک به 400 تومن!
شما کدوم بانک اقدام کردید؟دقیقا شرایط بازپرداخت و سودش چجوریه؟
سلام دوستان ...
5 میلیون تومن می خوام وام بگیرم ... کجا رو پیشنهاد میکنید؟
لطفا راهنمایی کنید خیلی فوریه![]()
خوب چرا بجای اینکار آدم با بانکای دیگه کار نکنه که ساتنا و پایا و .. کلن رایگانه ؟
حرق شما صحیح.... ولی من از بانک ملی وام کالا گرفته بودم و پول رو به حساب ملی واریز کرده بودن و منم بالاخره ساتنا کردم البته رفتم خود بانک این کار رو انجام دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)