من از آقای leyth بخاطر جنجالی که بوجود آوردم معذرت میخوام.ولی قصد دعوا نداشتم.بهتره این بحث رو همینجا تموم کنیم.راستی از harvest moon بعدی خبری نیست؟
من از آقای leyth بخاطر جنجالی که بوجود آوردم معذرت میخوام.ولی قصد دعوا نداشتم.بهتره این بحث رو همینجا تموم کنیم.راستی از harvest moon بعدی خبری نیست؟
اقا ببخشید یه تحقیق درسی دارم از اون موقعی که امتحانام تموم شده وقتمو گرفته ولی تا اخر هفته تموم میشه و در خدمتتون هستم(خودم خودم رو کت بسته تحویل میدم )
اینم یه نکته جالب نظر بدین یادتون نره
سلام بچه ها داشتم تو صفحات قبل دنبال یه چیزای می گشتم به این رمز برخورد کردم یه نگاهی بندازین
"
Doctor Sell All Medicine"
800711F0 0033
800711F4 0033
به نظر من میشه بدون این رمزهم دکتر همه داروها (4) رومی فروشه ولی باید یه کارای بکنیم که منم فعلا نمی دونم
راستی این بازی 30سال داره که احتمالا بعد ازسی سال طرف می میره
که ما فقط سه سال بازی می کنیم شاید بعضی از اتفاق ها بعد از این سه سال بیفته من که خودم چندروزی بعدازاتمام سه سال بازی کردم حال نداد ازنوشروع کردم به بازی ولی هرکی به سه سال رسید ادامه بده شایدسال های4و5و به اخریه اتفاق های بیفته
اقا ببخشید یه تحقیق درسی دارم از اون موقعی که امتحانام تموم شده
وقتمو گرفته ولی تا اخر هفته تموم میشه و در خدمتتون هستم
(خودم خودم رو کت بسته تحویل میدم )
اینم یه نکته جالب نظر بدین یادتون نره
سلام بچه ها داشتم تو صفحات قبل دنبال یه
چیزای می گشتم به این رمز
برخورد کردم یه نگاهی بندازین
"
Doctor Sell All Medicine"
800711F0 0033
800711F4 0033
به نظر من میشه بدون این رمزهم دکتر همه داروها (4) روبفروشه ولی باید یه کارای بکنیم که منم فعلا نمی دونم
راستی این بازی 30سال داره که احتمالا بعد ازسی سال طرف می میره
که ما فقط سه سال بازی می کنیم شاید بعضی از اتفاق ها بعد از این سه سال بیفته من که خودم
چندروزی بعدازاتمام سه سال بازی کردم حال نداد ازنوشروع کردم به بازی ولی هرکی به سه سال رسید ادامه بده شایدسال های4و5و به اخریه اتفاق های بیفته
درستهراستی این بازی 30سال داره که احتمالا بعد ازسی سال طرف می میره
که ما فقط سه سال بازی می کنیم شاید بعضی از اتفاق ها بعد از این سه سال بیفته من که خودم
چندروزی بعدازاتمام سه سال بازی کردم حال نداد ازنوشروع کردم به بازی ولی هرکی به سه سال رسید ادامه بده شایدسال های4و5و به اخریه اتفاق های بیفته
منم تا 5 یا 6 سال رفتم
اما با هاروست مون 64
که تو همون سال ها بچه ام
بزرگ شده بود بقیه دخترها و شوهر هاشون
تازه بچه دار شده بودن و بعضی اتفاقات دیگر . . .
بعضی مواقع از هاروست مون های دیگه بوهایی میاد.
اما جدا از تعصب و اینا، این بازی (یعنی همین نسخه ی پلی 1 + نسخه گیم بوی) یک چیز دیگه است.
![]()
(این شکلک ها از بیان احساس من عاجر اند.)
من باید از شما معذرت بخوام که نتونستم جلوی دهن بی صاحابم رو بگیرم.
شما دوست خوب هم نباید از من عذر بخواهید!
من اون بحث رو بخاطر خودم نبود که ادامه دادم. به خاطر این بچه ها بود که اینجا زحمت می کشن و کاری رو انجام می دن که هم سخته و هم کسی تا به حال انجام نداده (همین گذاشتن دمو ها) و شما هم (صد البته سهوا) با یک پست زحمات اون ها رو زیر سوال بردید. من هم چون کلا ً آمپرم بالاست شاکی می شوم.()
-----------------------
من به خاطر پیدا کردن یک دوست هاروست مونی جدید بسیار خوشحالم.
لطفا به اولین لینک امضا سر بزنید. حدس میزنم از این بازی هم خوشتون بیاد.
-----------------------
از تمامی بر و بچس هاروستی هم به خاطر بر هم زدن نظم تاپیک عذر می خوام. کار معرکه خودتون رو ادامه بدید. عکس اون دمویی که گفتم کارن قهر کرد و رفت رو در هاردم (همون بازار شام) پیدا خواهم کرد و در اینجا خواهم گذاشت.
خدارا شکر سوء تفاهم ها بر طرف شد .
بله . اینم یه نمونه دموش که در سال چهارم اتفاق می افته ، البته چون کسی بعد از 3 سال خیلی بازی نمی کنه پیدا کردن دمو در مورد اون سال ها خیلی سخته و باید خودمون بازی کنیم و دموها را ببینیم :
Flashing Object
In Year 4 in Winter, walk past the Church after 5 p.m and you'll see a flashing object.
در ضمن یه تشکر ویژه هم به جناب aQua بدهکارمکه لطف کردند اون پست مربوط به لینک های بازی را پاک کردند . من که گفتم قصدم تبلیغ وبلاگم نبود فقط می خواستم لینک ها و توضیحات همگی در صفحه ی اول قرار بگیره تا کسی که بازی و مبدل و استراتژیشو نداره نخواد 349 صفحه را بخونه تا بتونه بازی را انجام بده
. اگر هم فکر می کردید تبلیغه خوب می گفتید بدون پسورد براتون آپلود می کردم ، ولی در کل خیلی ناراحت شدم
چون همشونو از منابع خارجی با حجم های خیلی زیاد گرفته بودم و مثلاً فایل 50 مگی را تا 24 مگ فشرده کرده بودم که دوستان راحت دانلود کنند ، کلی هم عکس و ... آماده کرده بودم که ولش کن گذشت .
چرا این بازی این همه طرفدار داره؟ چرا هر چقدر این بازی را انجام میدهیم خسته نمیشویم؟اونم یک بازی که در زمان ps1 ساخته شده وهیچکدام از harvest moon های بعدی نتوانستند مثل این بازی موفق باشند؟
سلام
خوب همینش جذابه . این که این بازی آنقدر خوب بوده که هیچ ورژنی نتونسته جای اونو پر کنه . در ضمن این بازی نه فقط تو کشور ما بلکه تو خیلی از کشورها خیلی طرفدار داره . شما یه نگاهی به استراتژی و عکس های بازی بیندازید و ببینید چقدر جذابه . تازه خوبیش اینه که هر چی پیش می ری هی چیزای جدید می بینی و .... که تا خودتون بازی نکنید نمی فهمید چه بازی خوبیه .
به به!
منظور من از حاج آقا ایمان همین آواتارت بود!
خوب تو که دوست داری حاجی بشی، یه دونه از این مکه باحالا بزار آواتارت. (البته این آواتارت خیلی باحال و هنری می باشد.)
راشتی حاج آقا ایمان خان جان... تو محل ما دارن یه چیزی می سازن شبیه کعبه. اگه از زاویه جنوب غربی به این بنا نگاه کنیم، نمایی از گلدسته های امامزاده محمد هم می بینیم که خیلی جالب میشه. اگه دوربین دستم اومد عکس می گیرم برات میرفستم.
---------------------
- نبودی دعوا رو ببنینی که، یه مشت من ول می کردم یه مشت Iman hichkas عزیز. حاج خانوم Aroosake kuki هم می خواست مارو جدا کنه... . ولی دعوای خیلی حال داد. تا باشه از این دعوا ها.تا ما یه دوست جدید پیدا کنیم!
شما هم نبودی! ندیدی چه کولاکی بود! اینجا هم آسمون غرش می کرد من هی شیر میشدم.
aQoa یک ربات است. اما هیچ رباتی نمی تونه تشخیص بده و پستی رو حذف کنه. این ربات حذف شدن پست ها رو به شما گزارش میده. برای این در نظر گرفتنش که هر کی پستش حذف شد نیاد به حذف کننده اعتراض کنه.
زحمتتان قابل قدردانی است1
اگرچه من خودم یک عدد فایل 780 کیلوبایتی را دانلود کردم. 10 سال پیر شدم. انشاءالله در دهکده ی ما هم روزی ADSL بیاید و ما بیشتر بتوانیم قدردان زحمات شما شویم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)