والا این دوستمون رو نمیدونم ولی من میخواستم آرمانی کد رو بخرم اونم به قوله شما مدیریت شده.کلا دیگه
اصلا نمیشه فکرش رو کرد.![]()
والا این دوستمون رو نمیدونم ولی من میخواستم آرمانی کد رو بخرم اونم به قوله شما مدیریت شده.کلا دیگه
اصلا نمیشه فکرش رو کرد.![]()
شما فرانسه زندگی میکنی که انقد دقیق آمار بوتیکای فرانسه رو داری؟؟
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
الان به نظرم تا وقت داری حداقل به جای اونا برو همین امپر و اجمل و پاریس والی و اینا بگیر...چون چند وقت دیگه همینارو هم نمیتونیم بگیریم...باز اینا کمتر گرون شدن...کمیستری اجمل شده 21 تومن
اجمل رو که بی خیال.رفتم سیلورسنته بوگارت رو گرفتم.اصلیش 20 تومن بود قبلا که من تسترش رو با تخفیف
20 گرفتم.
یه سی کی وان 100 میل هم پیدا کردم گرفتم قبله گرونی که هنوز استفاده نکردم.![]()
نه من اصفهان زندگی میکنم
سری اکسکلوسیو شنل تنها در بوتیک شنل در پاریس فروخته میشه البته در جاهای دیگه هم هست ولی با قیمت بالاتر و بصورت محدود..این عطرها به ریتیلر ها داده نمیشند و افراد برای خریدشون یا بصورت مستقیم از بوتیک میخرن یا با مکاتبه خرید میکنند که پستی بهشون تحویل داده میشه...در حقیقت سری اکسلوسیو مشابه عطرهای نیچ کم تولید میشن و قیمت و کیفیتشون بالاست...گرلن و هرمس و دیور هم چنین عطرهایی دارند....
امروز زنگ زدم به پرفیوم شاپینگ برای عطر m7:
اینو که موجود نداشت، هیچی. قیمت هر عطری هم گه می گرفتم، گرون شده بود....
روز به روز هم گرونتر میشه.
توصیه جدی اینکه اگه عطر خاصی رو مد نظر دارید، شده پول قرض بگیرید، برید همین الان بخرید وگرنه یواش یواش دیگه باید توی خواب عطر بزنیم!
من که با این وضع گرونی (که روز به روز هم گرونتر میشه!) فکر کنم که یواش یواش باید بی خیال عطر بشم.
موقع پول درآوردن باید جون بکنی شندغاز در بیاری، ولی موقع گرونی خیلی راحت و بی دغدغه قیمتا میره بالا.
شوخی نیست، قیمت یه عطر معمولی رفته بالای صد....
نمی خوام محیط خوب این تاپیک رو با حرفای بد خراب کنم، ولی دلم خیلی پُره:
ای گند بزنن به اقتصاد این مملکت![]()
ام 7 رو تا چقدر باشه میخوای؟شاید اونجایی که تست کردم قیمتاشو زیاد نبرده باشه بالا.راستی از چه ادکنایی خوشت میاد؟تا حالا اونو تست کردی؟
Last edited by cyber861; 20-01-2012 at 23:16.
واقعا منم داره ضربه بزرگی به یکی از بزرگترین علایقم(کلکسیون جم کردن ادکلن هایی که خوشم میاد)وارد میشه. یعنی شده و دل منم خیلی پره
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
من یک ام7 پارسال خریدم 50 میل 45 تومان. الان قیمت 50 میلش شده 90اینقدر هم دوستش دارم که دیگه دلم نمیاد ازش بزنم
![]()
دوستان کسی تونست عطر قهوه ای فرسمیک رو که گفته بودم تست کنه؟ باور کنید تو این گرونی جواب میده![]()
من فکر کنم 100 اش رو بتونم 90 اینا بگیرم.حالا باید یه سر برم اونجا بزنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)