سلام دوستان. من بازی مافیا 2 رو از سایت میهن دانلود گرفتم ولی زبانش روسیه.موقع نصب 2 تا گزینه برا انتخاب زبانش داره که هردوش روسیه و تو فایل نصب بازی هم پوشه ای برا تغییر زبانش نداره.کمک کنید لطفا
سلام دوستان. من بازی مافیا 2 رو از سایت میهن دانلود گرفتم ولی زبانش روسیه.موقع نصب 2 تا گزینه برا انتخاب زبانش داره که هردوش روسیه و تو فایل نصب بازی هم پوشه ای برا تغییر زبانش نداره.کمک کنید لطفا
آخه چرا دانلود!!! اونم با این وضعیت مزخرف نت... فک کنم از یه سی دی فروشی بخری به نفعت باشه این که دیگه مث BF3 نیست فروشنده رو خفت کنن!!!
![]()
دوست عزیز وقتی من اینتر نت 1 مگابایت دارم چرا برم بخرم.؟!!.در ضمن این جواب سوال من نبود.دوستان دیگه اگه میدونین راهمنایی کنین.ممنون
از این سایت کرک مربوطه رو دان کن ببین درست میشه؟
gf.wiretarget.com
کرکش رو هم عوض کردم درست نشد.البته معلوم بود چون نبود فایل انگلیسی به کرک ربطی نداره به خاطر همین فکر نکنم درست بشه.حالا اگه کسی فایل انگلیسیشو سراغ داره بگه دان کنیم.مرسی
دو دو تا چهار تا هم بکنی اگه دی وی دی شو بگیری به صرفه تره و هم بهت نسخه انگلیسی می دن نه روسیه ای!!
تا حالا نسخه روسیه ای ندیدم من...!!!
دوست عزیز بجای این حرفها اگه این بازی رو نصب داری رو سیستمت فایل انگلیسیشو پیدا کن آپش کن بعد لینکشو بذار تا دوستان هم فیضی ببرن دی !!!!
سلام.
دوستان محل سیو باز کجاست؟؟؟؟.........روی سون......
اینجاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تغییر زبان به انگلیسی ، یک فایل به نام language داره ، اونو باز کنید و به جای Russian تایپ کنید English و زبان بازی درست میشه.انشاءالله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)