تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 1783 اولاول ... 2492993393453463473483493503513523533593994498491349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    ديشب سيم تلفن كشيدم همه چي خوب بود تا اينكه دوباره قطع شد دوباره رفتم تو حياط مودمو اونجا وصل كردم ديدم اونجا هم كار نميكنه ساعت 7 صبح تلفن زدم پشتيباني بازم همون جوابو داد كه مشكل از خط حالا ميگيد من چيكار كنم از خير ADSL بگذرم
    شما یه درخواست بدهید به پشتیبانی تا لینک شما رو از مرکز چک کنند. اگر باز هم درست نشد باید سراغ وایرلس یا وایمکس بروید. البته احتمال آن خیلی کمه مشکل از مرکز باشه چون لینک شما مدام قطع و وصل میشه این نشانه اینه که نویز روی سیگنال ارسالی از مخابرات داره تاثیر میزاره.
    Last edited by Sabanet - Support; 25-07-2011 at 20:32.

2. این کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دیشب سرعت منم آشفته بود ولی یه بخش عجیب هم داشت. همیشه تورنت یه لیست برای دانلود داره و شبهای دیگه با سرعت حدود 160 میگرفت ولی دیشب شده بود 15 الی 40. ولی وقتی با یه دانلود منیجر مثلاً IDM میذاشتم دانلود کنه سرعت بین 200 تا 220 بود! ولی افسوس که کار من فقط با تورنته..... خلاصه یه جای کار شبکه میلنگه.
    یعنی ؟لینک های تورنتتون زیاد حجمشون ؟
    حدودا چقدر تو ماه تورنت دارید؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما مطمئنی از چیزی که میگی؟ بنده مودم خیلی از دوستان رو نصب کردم که هیچ کدوم مشکلی در روشن شدن چراغ لینک نداشتن ولی برای همشون اسپلیتر گذاشتم چون 100% مطمئن هستم در صورت مستقیم وصل شدن کابل به مودم بعد از یه مدت دچار مشکل میشه
    بله دوست عزیز اطمینان دارم به دلیل اینکه از هر 10 نفر که به صبانت درخواست میدهند 3 نفر دارای خط تلفن بدون گوشی هستند و کارشناسان نصب ما بدون اسپلیتر مودم ها را نصب میکنند.
    اگر قرار بود مودم ها سریع بسوزه که یوزر ها در شرکت ما رو از جا در آورده بودن

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مال شما هم پایینه؟ از قبل هم پایین تر شده برای من.
    بله حدود 1 هفته میشه سرعت برای من اومده پایین ، من دیگه عادت کردم ، بهتره به پشتیبانی هم زنگ نزنید یا اگه میزنید یه جوری حرف بزنید طرف گوشی رو قطع کنه ، چون من زنگ زدم گفت از چه سایتی دانلود می کنی!!!!!!!!! یه چیزی گفتم که خودش گوشی رو قطع کرد

فکر نکنید اونی که پشت خطه چیزی بارشه ، چون اون هم یه آدم عادی بوده رفته یه دوره چند ساعته بهش یه چیزایی گفتن بعد رفته نشسته اونجا ، من چند ماه تو ایرانسل کار می کردم اول یه دوره داشت یه سری مسائل رو گفتن بعدش مارو بردن یه شهر دیگه برای انجام پروژه هاشون نمی گم همشون اینطوری هستن ولی خب بعضیاشون واقعا شوت هستن

6. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میدونم رفیق،ولی خب چیکار کنیم؟؟!!من رفتم اونجا،طرف دراومده انقدر چرت و پرت میگه ،که من کم مونده بود کل شرکتشون را بیارم پایین.هرچی هم که بهشون میگی،میگن کاربر زیاد شده و پهنای باند کمه و از این حرفا!!!
    پهنای باندشون کمه بیخود کاربر جدید می گیرن! شما هم یه چند روزی صبر کنید سرعتتون که درست شد تا می تونید دانلود کنید 6:45 هم قطع کنید تا 7:45 بتونید دانلود کنید
    Last edited by mehran_pqqp; 25-07-2011 at 19:57.

8. 2 کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بله حدود 1 هفته میشه سرعت برای من اومده پایین ، من دیگه عادت کردم ، بهتره به پشتیبانی هم زنگ نزنید یا اگه میزنید یه جوری حرف بزنید طرف گوشی رو قطع کنه ، چون من زنگ زدم گفت از چه سایتی دانلود می کنی!!!!!!!!! یه چیزی گفتم که خودش گوشی رو قطع کرد

فکر نکنید اونی که پشت خطه چیزی بارشه ، چون اون هم یه آدم عادی بوده رفته یه دوره چند ساعته بهش یه چیزایی گفتن بعد رفته نشسته اونجا ، من چند ماه تو ایرانسل کار می کردم اول یه دوره داشت یه سری مسائل رو گفتن بعدش مارو بردن یه شهر دیگه برای انجام پروژه هاشون نمی گم همشون اینطوری هستن ولی خب بعضیاشون واقعا شوت هستن
    پس خودت اینکاره ای داداش
    اگر هم بخوام زنگ بزنم میزنم به همون شماره اصلی!! نه نمایندگیش.
    گرچه فایده ای نداره.

10. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بله دوست عزیز اطمینان دارم به دلیل اینکه از هر 10 نفر که به صبانت درخواست میدهند 3 نفر دارای خط تلفن بدون گوشی هستند و کارشناسان نصب ما بدون اسپلیتر مودم ها را نصب میکنند.
    اگر قرار بود مودم ها سریع بسوزه که یوزر ها در شرکت ما رو از جا در آورده بودن
    والا من نگفتم می سوزه
    بنده هم قبلا روزی چندین خط رو تو مخابرات رانژه می کردم
    به هر حال من گفتم هر کی دوست داشت می تونه بذاره هر کی هم دوست نداشت نذاره
    بحث فایده ای نداره چون شما حرف خودت رو میزنی منم حرف خودم رو هیچ کدوم هم حرف اون یکی رو قبول نداریم

12. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پس خودت اینکاره ای داداش
    اگر هم بخوام زنگ بزنم میزنم به همون شماره اصلی!! نه نمایندگیش.
    گرچه فایده ای نداره.
    آره دیگه فایده ای نداره چون جوابهایی که می شنوید = شبها ترافیک زیاده ، کاربرای زیادی استفاده می کنن ، پهنای باند کمه ، اگر هم خیلی گیر بدین میگه بزودی درست میشه

14. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه voldemorti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آره دیگه فایده ای نداره چون جوابهایی که می شنوید = شبها ترافیک زیاده ، کاربرای زیادی استفاده می کنن ، پهنای باند کمه ، اگر هم خیلی گیر بدین میگه بزودی درست میشه
    دقیقا همین ها را میگن!!!!طرف دراومده به من میگه از چه سایتی دانلود میکنی،اکانتت چیه و... .
    در اومده به من میگه با همین سرعت هم میشه شبی 60 مگ دانلود کرد!!!!!!!!!یعنی میخواستم همونجا....!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

ما از خير adsl گذشتيم چون پوشش وايرلس و وايمكس نداشتيم رفتم يه مودم 3G خريدم( 60 تومن. اول گفت 75 تومن گفتم اين فينگيلي 75 تومن چه خبره )خلاصه انقدر چونه زديم تا شد 60 تومن ماركش AT&T هست البته بهش گفتم اگه راضي نبودم تا دو روز ميتونم پسش بدم سرعتش با ايراسل 20 تا 30 ولي با همراه اول 10تا 14
    سرم كلاه نزاشته گرون نداده بهم لطفا جواب؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •